נתנה לי להתארגן תוך כדי שיחה, היא בחורה צעירה והשיחה איתה זרמה בקלות. היא הבינה מה מעניין אותי (היאבקות והרמות) והתחילה להרים את ההרמות הפשוטות. על הגב וכאלה. בקלות
אחר כך עברה להורדות ידים. בזה אני כנראה פחות טוב ממישהו אחר שכתב כאן, והיא צחקה והציעה לי להתחיל כי היא עוד לא מתאמצת. אחר כך הורתה לי להוסיף את היד השניה ולא עזר לי כלום. הייתי בסשנים עם מתאבקות אחרות, ברוב המקרים ניצחו אותי לאחר מאמץ, אבל לפעמים היתה לי הרגשה שאני מוותר להן קצת לפני הזמן. במקרה של מיכל היא פשוט גיחכה ובכל פעם נתנה לי סוג של יתרון שלא באמת עזר לי
כשנמאס לה להפוך אותי לפאתטי, הרימה אותי ולקחה אותי ל"היאבקות" אם אפשר לקרוא לזה כך. פשוט שמה עלי את כל המשקל וריתקה אותי בלי יכולת לזוז. התחננתי לשחרור כי נתפסה לי הכתף.
מיכל כאמור בחורה צעירה , קלה בראש וכבדה בגוף. חזקה בטירוף באופן טבעי ויודעת מצויין את העבודה.
Like
malaga12340
Aug 09, 2017
היא לא מקבלת חדשים להאבקות רק קבועים
Like
kunavey
Aug 09, 2017
מי היה אצךה וגם אצל סברינה ? מי מהן יןתר חזקה?
Like
tweak828
Jul 15, 2017
אולי מישהו יכול להתייחס לגישה שלה ללקוח. האם אדיבה ונחמדה
Like
roo
Jun 28, 2017
כמו שכתבתי היא מאד חזקה ויודעת נעילות, עושה גם הרמות ואם במקרה אתה מצליח לרתק אותה, היא לא תתביש ותתפוס לך בביצים עד שתתחנן לחייך.
מומלצת למי שרוצה להאבק ולהשקיע את כל הכוח.
Like
malaga12340
Jun 27, 2017
יש בכלוב תמונה אחת שלה רק ואיך היא בהאבקות יודעת נעילות ?
Like
leon.n.69
Jun 26, 2017
https://thecage.co.il/profile/55301 - תמונות שלה
Like
malaga12340
May 21, 2017
מישהו מהפורום זה לא כזה משנה מי
Like
dazin
May 21, 2017
מה לומר שקיבלתי טלפון - על ידי מי?
Like
gangofm
Apr 30, 2017
בחורה שמנה מאוד אומנם חזקה אך לא התחברתי למראה שלה ולמיקום ולדירה המעפנה שלה אבל אופציה עקב מגוון הדל של אופציות אחרות טל 052-5698348
Like
kaovnkl1234
Apr 13, 2017
מי זאת? איפה אפשר לראות תמונות שלה ואיפה אפשר לראות פרטים על גיל גובה משקל וכו...
Like
tweak828
Apr 09, 2017
נשמע מעניין. תוכל לתאר יותר פרטים עליה? גם על הסשנים איתה
מישהו היה בקשר לאחרונה עם מיכל? האם היא עדיין בשטח?
בהשוואה למתאבקות מחו"ל שהגיעו ארצה, היא חזקה פחות או יותר מהן?
יש תמונות נוספות שלה שאפשר חראות?
מיכל זאת היא משהו מיוחד
איך שנכנסתי לדלת הפתוחה למחצה, תפסה והרימה אותי, וזרקה אותי לספה
נתנה לי להתארגן תוך כדי שיחה, היא בחורה צעירה והשיחה איתה זרמה בקלות. היא הבינה מה מעניין אותי (היאבקות והרמות) והתחילה להרים את ההרמות הפשוטות. על הגב וכאלה. בקלות
אחר כך עברה להורדות ידים. בזה אני כנראה פחות טוב ממישהו אחר שכתב כאן, והיא צחקה והציעה לי להתחיל כי היא עוד לא מתאמצת. אחר כך הורתה לי להוסיף את היד השניה ולא עזר לי כלום. הייתי בסשנים עם מתאבקות אחרות, ברוב המקרים ניצחו אותי לאחר מאמץ, אבל לפעמים היתה לי הרגשה שאני מוותר להן קצת לפני הזמן. במקרה של מיכל היא פשוט גיחכה ובכל פעם נתנה לי סוג של יתרון שלא באמת עזר לי
כשנמאס לה להפוך אותי לפאתטי, הרימה אותי ולקחה אותי ל"היאבקות" אם אפשר לקרוא לזה כך. פשוט שמה עלי את כל המשקל וריתקה אותי בלי יכולת לזוז. התחננתי לשחרור כי נתפסה לי הכתף.
מיכל כאמור בחורה צעירה , קלה בראש וכבדה בגוף. חזקה בטירוף באופן טבעי ויודעת מצויין את העבודה.
היא לא מקבלת חדשים להאבקות רק קבועים
מי היה אצךה וגם אצל סברינה ? מי מהן יןתר חזקה?
אולי מישהו יכול להתייחס לגישה שלה ללקוח. האם אדיבה ונחמדה
כמו שכתבתי היא מאד חזקה ויודעת נעילות, עושה גם הרמות ואם במקרה אתה מצליח לרתק אותה, היא לא תתביש ותתפוס לך בביצים עד שתתחנן לחייך.
מומלצת למי שרוצה להאבק ולהשקיע את כל הכוח.
יש בכלוב תמונה אחת שלה רק ואיך היא בהאבקות יודעת נעילות ?
https://thecage.co.il/profile/55301 - תמונות שלה
מישהו מהפורום זה לא כזה משנה מי
מה לומר שקיבלתי טלפון - על ידי מי?
בחורה שמנה מאוד אומנם חזקה אך לא התחברתי למראה שלה ולמיקום ולדירה המעפנה שלה אבל אופציה עקב מגוון הדל של אופציות אחרות טל 052-5698348
מי זאת? איפה אפשר לראות תמונות שלה ואיפה אפשר לראות פרטים על גיל גובה משקל וכו...
נשמע מעניין. תוכל לתאר יותר פרטים עליה? גם על הסשנים איתה
היא פעילה וכוחה במותניה תרתי משמע.
אתה מדבר על עכשיו? חשבתי שהיא כבר לא פעילה