? או רק האבקות תחרותית? ואיך היא נראית מעולה או סבבה למי שהיה אצלה כמובן
6 comments
Like
6 Comments
tweak828
Apr 20, 2017
אין פשוט מזה - ענבר לא עוסקת בפעילות סקס. רק היאבקות
לא מפריע לה שאתה נהנה מזה שהיא קורעת לך את הצורה אבל היא לא תבצע כל פעולת "סיפוק" עבורך
Like
malaga12340
Apr 20, 2017
מישהו יכול לענות בבקשה? מי שהיה אצלה בטוח יודע וזה יכול לעזור למי שמתלבט אם ללכת.. אל תתעצלו לרשום 2 משפטים חברה
Like
altmail1
Apr 16, 2017
האם היא עושה משהו שנושק במיניות בלי להיות שם ממש, לדוגמה: ישיבה על הפנים, תאפשר לי להתאבק בערום, הרפייה? או שאין מה לדבר על דברים כאלו?
Like
royhermano9
Mar 25, 2017
היא עושה שליטה בהאבקות והיא מעולה בזה
Like
xenia
Mar 25, 2017
למה אתה מתכוון בשליטה? היא לא מלכת סאדו
Like
royhermano9
Mar 25, 2017
עושה מה שתבקש כל עוד זה לא בתחום המיני. יש לה אישיות מאוד דומיננטית והיא נראית מצויין בהתחשב בזה שהיא באזור ה 42-43 להערכתי. הייתי אצלה בסשן בנובמבר ואני שוקל לחזור בחול המועד .
אין פשוט מזה - ענבר לא עוסקת בפעילות סקס. רק היאבקות
לא מפריע לה שאתה נהנה מזה שהיא קורעת לך את הצורה אבל היא לא תבצע כל פעולת "סיפוק" עבורך
מישהו יכול לענות בבקשה? מי שהיה אצלה בטוח יודע וזה יכול לעזור למי שמתלבט אם ללכת.. אל תתעצלו לרשום 2 משפטים חברה
האם היא עושה משהו שנושק במיניות בלי להיות שם ממש, לדוגמה: ישיבה על הפנים, תאפשר לי להתאבק בערום, הרפייה? או שאין מה לדבר על דברים כאלו?
היא עושה שליטה בהאבקות והיא מעולה בזה
למה אתה מתכוון בשליטה? היא לא מלכת סאדו
עושה מה שתבקש כל עוד זה לא בתחום המיני. יש לה אישיות מאוד דומיננטית והיא נראית מצויין בהתחשב בזה שהיא באזור ה 42-43 להערכתי. הייתי אצלה בסשן בנובמבר ואני שוקל לחזור בחול המועד .