היי לכולם!
קודם כל באמת סחה על היוזמה ועל הפורום החדש, לגמרי הרבה יותר נח מהייד פארק (או איך שלא קוראים לזה עכשיו).
אז לכבוד הבית החדש שלנו רציתי לשאול - יצא לכם פעם להיאבק עם אישה ולהפסיד בסיטואציה שהיא לא סשן?
לי אישית לא, אני בן 23 , 172 על 65 קילו ומתאמן קבוע. מבחינת חוזק אני ממוצע מינוס (המינוס בעיקר כי אני לא טיפוס אגרסיבי במיוחד). לא הטיפוס הנשלט ולכן אני נותן את המקסימום שלי גם מול נשים וגם מול גברים (במסגרת הסביר, מן הסתם, לא משתולל או משהו). היו לי כמה קרבות צמודים עם ידידות במהלך השנים, אבל אף פעם לא הפסדתי.
הכי קרוב להפסד שהגעתי היה עם ידידה ספורטאית (שיחקה כדורגל) שנאבקנו איזה חצי שעה, מתוך משהו כמו שמונה סיבובים היא לקחה רק אחד. מצד שני, היא היחידה שפגשתי שבאמת גרמה לי להזיע (רגליים מברזל).
מה איתכם?
האמת היא שאני מעולם לא ניצחתי ילדה בחורה או אשה. זה לא שאני חלש, אלא שכמעט לא הגעתי לעימותים.
בסשנים הפסדתי מול כל אלה שפגשתי. בארץ לילית ומיכל החזקות במיוחד, וגם מול סברינה עוד לא הצלחתי לעמוד. בחו"ל פגשתי כמה מתאבקות ושם כמובן מראש לא היה סיכוי.
.
האשה הראשונה שטעמתי מנחת זרועה היתה אשתו השניה של אבי. היא התנהגה אלי באלימות עוד כשהייתי ילד. היתה כולה מקסימום 1.60 אבל חזקה כמו שור. ניסתה עלי כל מיני "שיטות חינוך" ובין השאר התרגלה להכריח אותי בכח לאכול (וזה עוד בקטנה) מאז שהייתי ילד. אבל כשהייתי כבר בן 16-17 וגבוה ממנה בראש היה איזה יום שלא הסכמתי לקבל ממנה ארוחה (רציתי לאכול חומוס עם חברים), תפסה וקיפלה אותי ודחפה לי ענבים שהיו על השולחן, אחד אחד כשהיא לועגת לי. ניסיתי להשתחרר, אבל היא פשוט היתה יותר חזקה.
היתה פעם אחרת שלא רציתי להגיד לה לאן אני הולך. לא נתנה לי לעבור וכשניסיתי לעקוף אותה תפסה אותי בחיבוק מלפנים כשהידיים שלי לפותות בצדדים, הרימה אותי בערך 10 ס"מ מהרצפה, התקדמה אתי מטר, הורידה אותי, ודחפה וגררה אותי לחדר. אמרה שהיא לא סוגרת את הדלת אבל יודעת שאני לא אעיז לצאת. האמת שיצאתי אבל כשחזרתי היה גם אבא שלי והיא היתה נופת צופים. הסוד נשאר בינינו.