אהלן אז סתם בא לי לשתף בנסיון שלי בתחום הורדות הידיים עם המתאבקות שהייתי איתן. בגדול -מאז ומתמיד נחשבתי לחלש והייתי בטוח שהמתאבקות ישמידו אותי ללא בעיה. ואני שמאלי- מה שתשימו לב שישחק תפקיד לא קטן עם חלק מהמתאבקות.
המתאבקת הראשונה שפגשתי היתה טיילר דייר האמריקאית, נראתה שרירית מאד והייתי בטוח שהלך עלי. ביד ימין היא ניצחה אותי ללא בעיות מיוחדות, אולם להפתעתי הגמורה בנסיון הראשון ביד שמאל ניצחתי אותה, ההבדל בחוזק שלה בין הידיים פשוט עצום. לאחר שהתאבקנו חזרנו להורדות ידיים וכיוון שהייתי מותש היא הצליחה לנצח אותי ביד שמאל בקושי רב.
מריה גרסיה (שילה רוק) - כאן קרה משהו מוזר - ביד שמאל היא ניצחה אותי לאחר מאבק עיקש אך ביד ימין יצאנו תיקו. היא באדי בילדרית מדהימה והיא אמרה שהיתה לה פציעה ביד ימין. נו טוף
ויקטוריה היתה הבאה ולהפתעתי יצאתי איתה תיקו בשתי הידיים, הייתי בטוח שבימין היא תנצח אותי.
עם ענבר קרה כמעט אותו דבר כמו שקרה עם טיילר - ביד ימין ניצחה אותי בביטחה, אך הופתעה מיד שמאל שלי ועמדתי על סף ניצחון. אבל ענבר מאוד מאוד תחרותית וממש שמה את כל משקל הגוף שלה על היד ואחרי מאבק קשה הצליחה לנצח אותי. למעשה ענבר הראשונה שהצליחה לנצח אותי בשתי הידיים בנסיון הראשון.
מול בורה לא עשינו הורדת ידיים לבקשתה בשל חשש שלה מפציעה.
אז הפתעתי את עצמי לטובה, אף מתאבקת לא הביסה אותי בשתי הידיים עד ש......הגיעה הגברת אנה אמ סטרונג שפשוט השמידה אותי בשתי הידיים. מה לא ניסיתי- בישיבה בישיבה, בשכיבה עם משקל הגוף או בלי, , להטות את פרק היד... שום דבר לא עזר , לא הצלחתי להזיז אותה מילימטר וכשהיא החליטה היא פשוט הטיחה את היד שלי למטה.
ביום רביעי נראה מה יעלה בגורלי עם מינקסי לי...
היה סשן מעולה, היא ניצחה אותי בהורדות ידיים כפי שכתבתי ובהאבקות לא היה לי סיכוי
איך היה הסשן עם ענבר? מי ניצח?
אז את מינקסי לי ניצחתי די בקלות בשתי הידיים, מה שלא מנע ממנה לעשות לי בית ספר בהיאבקות והיה סשן מצוין סך הכל.
אני ממש לא מחשיב את עצמי מומחה בהורדות ידיים, אבל ידוע שבנוסף לכוח הטכניקה משחקת משחק חשוב מאוד
אני למשל בחור חזק עם ניסיון רב בהאבקות אבל די חלש בהורדות ידיים, פשוט לא עניין אותי אף פעם