בין ה-22-24 במרץ, תבקר אותנו (שוב) המתאבקת אייסה מבודפשט.
נראה שכל כמה חודשים אנחנו זוכים לביקור ממתאבקת אירופאית, ואנחנו יכולים רק לקוות שההכנסה והאירוח שאנחנו נותנים להן, יפיצו את הבשורה שיש בישראל סצינת האבקות ששווה להכנס לתוכה.
אייסה אמנם קצת מבוגרת, אבל יש בה יופי רב וגם לא מעט כוח.
לעוד מידע, תמונות וסרטונים של אייסה ויתר המתאבקות המגיעות, לחצו כאן.
עלות סשן 60 דק' היא 200 יורו
עלות סשן 30 דק' היא 100 יורו
עדכון
לסשן של 60 דק' העלות היא 200 יורו
לסשן של 30 דק' העלות היא 100 יורו
ליידי מיליידי, הסשן הכי גרוע שהיה לי בחיים
אישה חזקה ונראית טוב, לפחות נראתה לפני 8 שנים כשהייתי אצלה, אבל השירות היה נוראי
היחס שלה היה מזלזל, היא לא הסכימה להתאבק, וכל שנייה אל תיגע לי כאן ואל תיגע לי שם, בקיצור שכבתי כמו בול עץ בלי לזוז כשהיא תפסה אותי, וגם את מגוון הלפיתות שלה אפשר לספור על כף יד אחת
למה חבל על הכסף? זה בן או מה?
ליידי מליידי - חבל על הכסף
בנוגע לליידי מיליידי, הייתי מציע לך לפתוח שרשור חדש בנוגע אליה, אחרת השאלה הזו נבלעת בתוך נושא שונה לגמרי. בכל אופן, הייתי מציע לך להזהר עם ליידי מיליידי, היו עליה אינסוף סיפורים לא טובים.
מישהו יודע אם מיילודי מגיעה לכאן מתישהו?
ויוי ליין חזרה אליי ואמרה לי שהיא לוקחת שנה של הפסקה מסשנים, אבל היא לא שוללת את האפשרות כשהיא תחזור.
אני יכול לארגן להן מזרוני האבקות ולעזור להן למצוא דירה מתאימה
אני יודע, אבל העדפתי שלא לנסות ללחוץ ולהסביר לה את זה. חוץ מזה אני לא בטוח אם היא התכוונה לכך שיעשו לה בעיות בישראל או בלבנון. ואני לא מתכוון לומר לה בבטחון שבלבנון לא יעשו לה בעיות אם היא הייתה בישראל מאחר ואין לי מושג מה קורה שם. אני מקווה שנעשה שלום עם לבנון רק בשביל שהיא תוכל להגיע לפה :)
היא באמת ברמה גבוהה ולדעתי גם בין 3 המתאבקות הכי חזקות בתחום. רק אריאל וטומי שוות לה לדעתי. אני אצור קשר עם ויוי ואחזיר לכם את תשובתה.
לדעתי סקורפיון ולונה כבר היו פה בעבר. לגבי סאפה ורדה, אני אצור איתה קשר ונראה מה היא חושבת.
אני אישית מת להיפגש עם טיה, בתקופה של לפני הפרישה (הזמנית) שלה לא הייתי בשל מספיק לסשנים. עכשיו היא חזרה מהפרישה והיא נראית פשוט פצצה ,עם סיליקון בחזה וגוף שרירי.. מקווה שהיא תגיע בקרוב
עוד מתאבקות שהייתי רוצה לראות כאן (מאירופה)- סקורפיון, לונה,סאפה ורדה ומהאמריקאיות יש מלאאאא אבל קשה להאמין שיעשו את המרחק , אולי רק במסגרת מסע שלהן באירופה אבל גם לזה הן לא ששות בדרך כלל.
מה עם ויוי ליין? veve lane היא מתאבקת ברמה
בגבול היא לא תוכל לעבור רק חיילי או"ם יכולים לעבור ישירות בגבול אבל לא יעשו לה בעיות יבכניסה לארץ או ללבנון זה מנסיון של מתאבקות קודמות שהגיעו כמו ויקטוריה
שוחחתי עם אנטשה (שמה האמיתי, אגב, הוא זיטה). הצעתי לה להגיע והיא ענתה לי
"תודה על ההצעה, אני שמעתי הרבה על הטוב בישראל אבל לצערי ביקרתי בלבנון מס' פעמים ואני מפחדת שאם ארצה להכנס לישראל יעשו לי בעיות בגבול."
אז אנטשה לא תגיע לכאן. אבל היה שווה לנסות. אם יש לכם רצונות לראות מישהי אחרת תרגישו בנוח לומר ואני אנסה לשכנע אותן.
לדעתי היא לא הייתה כאן, אבל אנטשה (אם אני מבטא זאת נכון), היא באמת פצצה. אני מאמין שאם נפנה אליה היא תגיע, אני רואה שהיא מסתובבת באירופה לא מעט. אני אשלח לה דוא"ל ואקווה לקבל תגובה חיובית.
מחכה לה.. תגידו אנטשה פעם הייתה בארץ? ווואי כמה שהייתי רוצה סשן איתה.. anatcha