טוב מה אני אגיד לכם אני הראשון שפגשתי אותה כשהיא הגיעה לישראל אני יכול להגיד לכם שהיא בין המתאבקות הכי טובות שהייתי איתם והייתי עם הרבה מאוד כולל שינה, ויו ליין אמה סוויץ' רציתי לעשות איתה תחרותי ומהר מאוד זה הפך להיות חצי תחרותי יש לה טכניקה מדהימה שרירית גוף מדהים חזקה באופן פסיכי אישיות נהדרת ממש חמודה לאור הביקוש הרב היא אמרה שיהיה תגיע לפחות עוד פעמיים עד סוף השנה כל מי שחובב תחרותי חייב ללכת לדבר הזה לא יהיה לו צ'אנס מומלצת בחום
top of page
bottom of page
טוב הייתי אצל אינה וג׳קי (קודם אינה ואחרי זה מיד ג׳קי) ולגבי ג׳קי בואו נגיד שמיד אחרי שנגמר הסשן התחננתי לסשן נוסף היום אבל כבר אין לה מקום, לא מבין למה אנשים פה מצפים, חזקה בטירוף גוף שרירי מדהים, מהירה כמו שד שלטה בי ופירקה אותי לאורך כל השעה. כנ״ל לגבי אינה גם מעולה אבל היא לא חדשה. מבנה גוף שונה לחלוטין אבל גם חזקה מאוד ואחת המתאבקות הטובות. היו להן מלא סשנים ורשימת המתנה ארוכה ויחזרו לפה לדבריהן באזור מאי. מקווה שהסכר נפתח ויגיעו מתאבקות נוספות במיוחד מבריטניה יש שם מלא חדשות.
עשית דבר חכם. הייתה מבצע 1 + 1 חינם. ג׳קי ואינה. 500$ שעה עם 2 בנות. סשן הרמות. היה מעולה. ג׳קי חזקה יותר למרות ששוקלת הרבה פחות. אינה אחרי פציעה אך גם חזקה, נשית יותר ושוקלת 20 ק״ג מעל ג׳קי. מאוד שירותיות ויתרון שהן ביחד הן לא מתעייפות וסשן זורם. נהנתי מאוד
הייתי אצלה היום. חזקה מאוד לטעמי, הרגשתי אפילו יותר חזק מבסשנים שלי אצל ראדה. יודעת את העבודה טוב. נהניתי מאוד בסשן, מאוד נחמדה, קשובה. בליגה של ראדה לדעתי
וואלה אני קבעתי איתה לשישי וקצת מחשיש אותי הדעות החלוקות פה. יש פה עוד אנשים שהיו אצלה ויכולים לשתף איך היה להם?
סיימתי כעת מפגש ודי מאוכזב. לא שווה את הסכום שהיא מבקשת. מאד רזה. אבל זה הכל. לגברים מעל 80 ק"ג עם טכניקה היא לא מסוגלת לבצע אחיזותעקב הממדים שלה. מי שמחפש האבקות נטו היא לא הכתובת. מי מעוניין רק לראות בחורה שרירית היא יכולה להתאים אבל כאלו יש גם במכוני כאשר ובחינם))
ההתרשמות שלי שונה. נפגשתי איתה היום. מאד עייפה, לא זורמת. הפסקתי את הסשן אחרי 20 דקות. שילמתי לה על חצי מהזמן לפחות לא התווכחה. בזבוז זמן מבחינתי.
ואוו תודה רבה על הדיווח! התלבטתי מאוד אם להיפגש איתה ובסוף נראה שהחלטתי נכון ואני נפגש איתה בחמישי.