הייתי בבודפשט בחג, הייתי אצל Antscha. ניתן למצוא אותה באתר wb270 הנה הלינק http://wb270.com/eur/antscha.htm. מקבלת בסטודיו עם מזרונים מחוץ לבודפשט, בעיירה budakalsz. מי שרוצה לחסוף קצת על ההגעה אליה יכול לקחת רכבת פרברית H5 שמגיעה עד 50 מטר מהסטודיו (תחנה ראשונה בעיירה budakalsz) להערכתי חזקה מאוד ניצחה אותי ממש בקלות התוצאה איזה 15-20 אפס לטובתה (אני לא כל כך חזק, וגם עושה פחות סשנים בשנים האחרונות). מספריים חזקות מאוד מסוגלת למחוץ אבטיח באחיזת מספריים (יש בקליפים באתר שלה), שרירית ועושה שליטה (פייסיטינג, הערצת כפות רגליים). אשת שיחה מאוד נחמדה ואינטליגנטית.
top of page
bottom of page
תלוי אם אתה מטצא דיל טוב. השנות שם זולה מאוד אפשר לשכור ב1000 שקל ולאכול טוב 3 ימים בעוד 300 שקל.
כמה עולה טיסה לבודפשט בערך ל 3 ימים?
בדיוק כאשר עזבתי אמור היה להתחיל סשן צילומים של אייסה, אנצ'ה קימברה ועוד איזה בחור. אפילו ניסיתי לשכנע אותה להתיר לי להיות בצילומים. לגבי החותמת מלבנון היא הזכירה את העניין גם. אמרה שהיא תרצה לבוא אם מישהו ילווה אותה החל מבודפשט, כדי שלא "יפסלו" אותה במעבר בשדה התעופה או לקראת עלייה למטוס. ותודה על התגובה :)
מקנא בך, אני מת לפגוש אותה היא פצצה לא נורמלית (למרות שהיא נושקת ל 40) ולדעתי (ממה שראיתי בסרטונים ובעדויות לפחות) יש לה את האופי הכי דומיננטי מכל ההונגריות. כשאייסה היתה פה היא אמרה לי שהיא תנסה לשכנע אותה להגיע לכאן, יש לה בדרכון חותמת מלבנון והיא חוששת מכך. יש עוד אחת מהונגריה מאלו שלא הגיעו - קימברה - שגם נראית פצצה וחזקה וגם ניצחה את ויקטוריה.