זה סופי שהיא תגיע בתחילת מרץ? כמה עולה סשן איתה? איך קובעים איתה שעות הגעה רק דרך המייל? אם כן אפשר את המייל שלה?
8 comments
Like
8 Comments
wrestler99
Jan 30, 2017
מאוד קשה לענות על השאלה הזו כי יש הבדלים גדולים בחוזק ובאגרסיביות גם בין גברים
הייתי מגדיר גבר ממוצע מישהו שמשקלו נע בין 75-80 ק"ג והוא עוסק בספורט כמו כדורגל, כדורסל, אופניים, ריצה, טניס וכו' בערך פעמיים בשבוע
גברים במשקל גבוה הם בעלי מסה גדולה אמנם, אבל בהרבה מקרים אם הם לא עוסקים בספורט, עודף המשקל רק מפריע להם, הם איטיים ומתעייפים מהר מאוד
מעבר לכוח, בהאבקות חשובה גם הטכניקה, האגרסיביות, סיבולת, וכוח מתפרץ
הרבה אנשים בלי טכניקה משקיעים המון כוח ללא מטרה ושורפים את האנרגיות מהר
מניסיון שלי, והתאבקתי נגד המון אנשים, עד שלא יורדים למזרון, לא יודעים מה היריב שלך שווה
Like
מתאבק
Jan 29, 2017
תודה רבה מתאבק99
בהזדמנות זאת אשאל אותך,לפי דעתך מה זה כוח של גבר ממוצע??איך מודדים דבר כזה?
Like
wrestler99
Jan 29, 2017
לדעתי טיה קצת יותר חזקה בפלג גוף עליון, ולויקטוריה יש רגליים קצת יותר חזקות, אבל מה שבטוח שתיהן מכניעות גבר ממוצע
Like
מתאבק
Jan 28, 2017
מי יותר חזקה פיזית ויקטוריה או טיה?
Like
wrestler99
Jan 16, 2017
ויקטוריה משכירה דירה לכמה ימים והסשן נערך על מזרוני האבקות מקצועיים
Like
luv4mix
Jan 16, 2017
הייתי עד כה עם טיה ו-ויקטוריה, שתיהן קיבלו אותי בדירות שכורות. ידוע לי שהייתה פה אמאזונה שקיבלה בחדר בבית-מלון. אבל מנסיוני, לרוב בדירות שכורות באיזור הטיילת בתל-אביב.
Like
malaga12340
Jan 15, 2017
הבנתי, ומניסיון עבר היא מקבלת במלון נכון? או שהיא משכירה דירה לכמה ימים?
Like
luv4mix
Jan 15, 2017
זה סופי שהיא תגיע בתחילת מרץ?
שום דבר לא סופי בנוגע להגעה של מתאבקות מחו"ל. הן יכולות לבטל גם בסמוך למועד ההגעה אם אין מספיק נרשמים. אבל אם לא יהיו שינויים, אז כן, זה המועד שבו היא תגיע.
כמה עולה סשן איתה?
בפעם האחרונה שקבעתי איתה סשן, העלות לדעתי עמדה על 200 יורו לשעה. אני בטוח שיש פה אנשים שקיבלו ממנה הצעת מחיר עדכנית יותר.
איך קובעים איתה שעות?
אני לא מצליח לחשוב על דרך אחרת מלבד דוא"ל. תפנה אליה ותגיד לה שאתה מביע עניין בלהפגש איתה לסשן, תבקש ממנה את המחירים ואיזה מידע שרלוונטי עבורך.
מאוד קשה לענות על השאלה הזו כי יש הבדלים גדולים בחוזק ובאגרסיביות גם בין גברים
הייתי מגדיר גבר ממוצע מישהו שמשקלו נע בין 75-80 ק"ג והוא עוסק בספורט כמו כדורגל, כדורסל, אופניים, ריצה, טניס וכו' בערך פעמיים בשבוע
גברים במשקל גבוה הם בעלי מסה גדולה אמנם, אבל בהרבה מקרים אם הם לא עוסקים בספורט, עודף המשקל רק מפריע להם, הם איטיים ומתעייפים מהר מאוד
מעבר לכוח, בהאבקות חשובה גם הטכניקה, האגרסיביות, סיבולת, וכוח מתפרץ
הרבה אנשים בלי טכניקה משקיעים המון כוח ללא מטרה ושורפים את האנרגיות מהר
מניסיון שלי, והתאבקתי נגד המון אנשים, עד שלא יורדים למזרון, לא יודעים מה היריב שלך שווה
תודה רבה מתאבק99
בהזדמנות זאת אשאל אותך,לפי דעתך מה זה כוח של גבר ממוצע??איך מודדים דבר כזה?
לדעתי טיה קצת יותר חזקה בפלג גוף עליון, ולויקטוריה יש רגליים קצת יותר חזקות, אבל מה שבטוח שתיהן מכניעות גבר ממוצע
מי יותר חזקה פיזית ויקטוריה או טיה?
ויקטוריה משכירה דירה לכמה ימים והסשן נערך על מזרוני האבקות מקצועיים
הייתי עד כה עם טיה ו-ויקטוריה, שתיהן קיבלו אותי בדירות שכורות. ידוע לי שהייתה פה אמאזונה שקיבלה בחדר בבית-מלון. אבל מנסיוני, לרוב בדירות שכורות באיזור הטיילת בתל-אביב.
הבנתי, ומניסיון עבר היא מקבלת במלון נכון? או שהיא משכירה דירה לכמה ימים?
זה סופי שהיא תגיע בתחילת מרץ?
שום דבר לא סופי בנוגע להגעה של מתאבקות מחו"ל. הן יכולות לבטל גם בסמוך למועד ההגעה אם אין מספיק נרשמים. אבל אם לא יהיו שינויים, אז כן, זה המועד שבו היא תגיע.
כמה עולה סשן איתה?
בפעם האחרונה שקבעתי איתה סשן, העלות לדעתי עמדה על 200 יורו לשעה. אני בטוח שיש פה אנשים שקיבלו ממנה הצעת מחיר עדכנית יותר.
איך קובעים איתה שעות?
אני לא מצליח לחשוב על דרך אחרת מלבד דוא"ל. תפנה אליה ותגיד לה שאתה מביע עניין בלהפגש איתה לסשן, תבקש ממנה את המחירים ואיזה מידע שרלוונטי עבורך.
viktoria.wrestling@gmail.com