יוצא לי לראות בחורות מתרגלות בחדר כושר. יש כאלה שרואים אותן רק באזור המשקולות ומכשירי הכוח. אתלטיות, אבל ללא שמץ של בודי בילדריות, רזות, יפות ונחושות.
באופן כללי אני מתפעל בכל פעם שאני רואה את הבחורות האלה, פצצות על, באות לפתח כח ושואל את עצמי למה דווקא באגף הזה? גוף מושלם של דוגמנית. לא פוחדות לפתח שרירים?
כשראיתי מישהי עולה על מתח כדי לאתגר איזה בריון ולנצח אותו במספר כפול של 'עליות', חשבתי - בסדר היא שוקלת חצי ממנו. כשראיתי כאלה שמתמודדות עם מוטות הרמה ומשקולות של 10, 15 ואפילו 20 קילו חשבתי לעצמי "או קיי, היא טובה מאד עם תנועה וגמישות גוף נכונים". והיו עוד כמה מרשימות ביותר. מדי פעם אני הולך לראות מה כתוב על המשקולת שהיא משתמשת, ומנסה להבין איפה אני עומד מולה.
אבל היום בזמן שהתאמנתי לפי התוכנית הסטנדרטיות שלי, ראיתי אחת שנמצאת במכשיר שבו היא מיישרת רגלים ומרימה עם הידיים והכתפיים מוט עם משקולות. אני מניח שזה תרגיל כח לרגלים, אבל הגב סוחב הכל.
על המוט ראיתי משקולות של 15 קילו בכל צד, אבל כשסיימה את התרגול הורידה א המשקולות והבנתי שהיו שם שתיים של 15 בכל צד! סך הכל 60 קילו ועוד המוט ששוקל כנראה 5 או 10 קילו. הבחורה הזאת לא שוקלת יותר מחמישים קילו. היא ביצעה את התרגילים בקלילות מדהימה וחזרה עליהם עשרות סקוואטים.
ואז ראיתי בלונדינית יפהפיה שעובדת על מכשיר FTS (רב תכליתי, בתמונה). שמה בכל צד משקל של 65 קילו וביצעה מגוון תרגילי חתירה בידיים והכתפיי - במגוון של כיוונים וזוויות, במהירות ועצמה שאני לא יודע מאיפה הייתי מביא עם משקולת של חצי קילו. הרגלים החזקות שלה נראו נינוחות ויציבות (ויפות!) וכל העומס והתנועה היתה בכתפיים והידיים.
לא היו סימני שרירים מנופחים.
אני מניח שמישהו אחר היה יכול להיות יותר אמיץ ולפנות אל האמזונות האלה. אולי להזמין להתמודדות ואולי אפילו הורדות ידיים.
בכל מקרה יש שם נשים חזקות ביותר. מי יודע למה הן עובדות על כח.

הייתה לי חוויה מדהימה. הקפיצו אותי לעבודה בערב שבת. לקחתי אשתי וילדים להורים ונסעתי. התברר שהיה מדובר במשהו פעוט לכן בסביבות 23:00 נסעתי חזרה, אבל רציתי קצת לשטוף ראש ונכנסתי לפאב בת״א, רציתי לשתות איזה כוס בירה לבד בשקט ולראות קצת אנשים. לא היה מקום ליד הבר לכן לקחתי בירה וקצת בוטנים ועמדתי באמצע וחיפשתי מקום לשבת. פתאום שמעתי בחורה קוראת לי. הסתובבתי וראיתי 4 בנות בגיל סביב 28-30 יושבות להן ליד השולחן ואחת מהן קראה לי. שאלה האם אני רוצה להצטרף? אמרת שבשמחה אך אין איפה, לא היה עוד מקום ליד השולחן ולא היה גם כיסא פנוי בסביבה. אז נא שאלה האם אני רוצה לשבת לה על הברכיים. אמרתי בצחוק שאין בעיה כי הייתי בטוח שהיא צוחקת ואז היא לקחה תיק שהחזיקה והניחה אותו על השולחן והזמינה אותי לשבת לה על הברכיים. התיישבתי. לאף אתה לא היה אכפת, מקום היה מפוצץ וחשוך, לא בטוח שמישהו שם לב. אני בערך 175 ושוקל 85 ק״ג אבל לא הרגשתי שקשה לה. דיברנו, צחקנו, סיפרנו בדיחות. שאלתי איך היא תקום אם תרצה לשירותים והיא אמרה שאין לה שום בעיה לקום גם יחד איתי. חברות שלה אמרו לי שהיא מאוד חזקה ושהן מוכנות להתערב שאין לה שום בעיה לקום ולהרים אותי. התערבנו על סיבוב בירות ותוך שניות מצאתי את עצמי באוויר על הידיים של בחורה. היא פשוט קמה יחד איתי בלי להתאמץ, עמדה ליד השולחן ומחזיקה אותי באוויר. אמרתי שזה היה מרשים ושאפשר להוריד אותי. היא שאלה אותי האם אני מספיק אמיץ להיכנס איתה לשירותי נשים והבטיחה שלא אצטער. אמרתי יאללה, הולכים עד הסוף ושוב רציתי לרדת אך היא אמרה שאני צריך לשמור על הכוח ופשוט לקחה אותי לשירותים. זה היה אחד מיחסי מין הכי טובים שקיימתי. הייתי כל כך מגורה שהצלחתי לפנק אותה כמעט חצי שעה בלי הפסקה. חברות שלה שמרו בחוץ ומדי פעם שאלו האם אנחנו בסדר. היא השאירה לי מספר טלפון אך שהתקשרתי זה היה של מישהו אחר. גם שם שאמרה כנראה היה בדוי. בחורה כ- 170, רזה, לא שרירית במיוחד, אבל אחוזי שומן נמוכים מאוד לכן שרירים ורידים מאוד בולטים. שחורדינית, כתפיים די רחבות וציצים לא גדולים במיוחד בערך B לכיוון C. מלאה קעקועים.
היום הייתי בחדר כושר. היתה שם בחורה צעירה מאד, באמצע שנות העשרים. קטנה ורזה. אולי 1.50 מטר ולא יותר מ 45-50 קילו.
נראה שהרגליים שלה היו רזות פעם אבל כבר ממלאות את המכנסיים. הלכה עם גופיית ספורט - הכתפיים והזרועות רזות מאד, בלי סימני ניפוח.
היא סיימה חימום ועברה לתרגילים עם משקולות. עשתה כמה סטים לסירוגין, בדחיקה ומשיכה בשתי ידיים וביד אחת ימין וגם שמאל. המשקלים שהיא מרימה מדהימים. 18 קילו בכל יד בתנועות זריזות ומלאות, או 45 קילו עם המוט בשתי ידיים. גם במכשירים עקבתי אחריה, וניגשתי אחריה לנסות בעצמי. ניסיתי לעשות תרגיל במכשיר שהיא עשתה בו 3 סטים זריזים של 10 פעמים. הידיים והכתפיים שלה לא נראו מתנפחות גם בזמן התרגול. באותו משקל ואותו מכשיר הצלחתי בקושי לעשות פעם אחת וקרסתי. כשיצאתי, היא רצה ונכנסה אתי למעלית. ראיתי לידי בחורה יפה וקטנטונת שלא הייתי נותן לה יותר מ 12 ברחוב. היא דיברה בטלפון ולא ניתנה לי הזדמנות לפתוח איתה בשיחה.
דווקה יכול להיות מגניב לעשות סשן עם אולה רובין
איך מצליחים להביא בחורות כאלה לקיים סשנים? אחת כמו אולגה רובין למשל, היא בטוח צריכה כסף אבל איך פונים אליהן בלי לקבל סטירה לפנים ?
ליד מגדל שלום יש חדר כושר, ולא מעט פעמים כשעברתי בסביבה יצא לי לראות מתאמנות מרשימות מאוד. אחת זכורה לי במיוחד דווקא בגלל שהייתה שרירית בצורה בולטת מאוד, וגם עם מבט קצת מאיים, מישהי כזאת שממש לא הייתי רוצה להיכנס איתה לעימות אמיתי (אני באופן כללי לא כל כך חזק), אבל זה היה כל כך מחרמן...