היי (:
אז אחרי שהיינו אצל ראדה לפני כמה חודשים, הגברת ואני חיפשנו סשניסטית כדי ללכת אליה. המטרה, בגדול, הייתה גם להנות אובייסלי אבל קודם כל לשפצר את חווית ההאבקות שלנו.
קצת עלינו - אני 1.73 על 80 קילו +-. מתאמן קבוע (קרוספיט). אישתי 1.68, סביב ה60 קילו. מתאמנת אימונים ביתיים. אנחנו מתאבקים די מתחילת הקשר. היא מאוד נהנית אבל נורא חשוב לה לנצח (ברמה של אם היא מפסידה היא ממש מתבאסת ויורד לה מהכל). לי לא אכפת אם אני מנצח או מפסיד, אבל כן חשוב לי להרגיש שאני מנסה ככל יכולתי וליצור מאבק (כלומר, שגם כשיש פער כוחות משמעותי מידי לרעתי אז זה משעמם אותי).
בהתחלה הלך ממש אחלה כי היא פשוט הייתה יותר חזקה ממני וניצחה, אז יכלתי לנסות הכל ולהפסיד והכל היה טוב. כשהתחלתי לתהאמן בצורה יותר רצינית ולנצח לפעמים זה יצר בעיה, כי כאמור להפסיד בשבילה לא ממש היה אופציה וז'אנרים של האבקות שדרשו ממני להכנע מראש לא היו בשבילי (וגם אותה שיעממו).
אז כאמור בהתחלה הלכנו לראדה, אבל האנגלית של אישתי לא להיט וגם ראדה לא ממש דוברת חלק אז לא היה מקום להרבה הסברים וכד', אז הגברת בעיקר צפתה בי מקבל מכות (ודי נהנתה מזה). הפעם המטרה הייתה למצוא מישהי מהארץ כדי שאפשר יהיה לנהל שיחה והסברים וכו'. בתכלס מי שפעילות בימינו אלו סברינה וענבר. סברינה לא מקבלת זוגות אז לא רלוונטית.
אצל ענבר הייתי פעם אחת לפני שבע שנים, כשהיא הייתה די בהתחלה. היה סשן סבבה אבל זכרתי שהיא הייתה כל כך יותר חזקה ומקצועית ממני שבתכלס זה לא היה כוחות (מה שכאמור די משעמם אותי). פלוס הפוקוס שלה היה נטו בהאבקות ספורטיבית ולא ידענו אם זה יהיה רלוונטי לנו כזוג, אבל החלטנו לנסות בכל זאת. ספויילר: היה שווה. ממש.
ענבר מקבלת ביישוב בצפון ועושה סשנים חצי תחרותיים ומשחקי שליטה. ממש הרגשתי את זה שהיום לעומת שבע שנים היא הרבה יותר משופשפת ויודעת לדבר את השפה. גם לפי מה שהיא מספרת היא גילתה שהיא נהנית ממשחקי שליטה, מה שמאוד עזר בכל העסק.
ענבר הייתה ממש נחמדה ונראה שממש התלהבה מהרעיון של להעביר סשן לזוג. בכללי, ההתלהבות והחיבור שלה ממש נכחו בסשן והפכו הכל להרבה יותר כיף.
עשינו סשן ארוך יותר של שעה וחצי (היא לוקחת 700 לשעה אז עלה 1050). הסשן התחלק לארבעה חלקים: א. קרב קצר ביני לבין אישתי כדי שענבר תתרשם איך הדברים נראים כרגע. ב. הסברים והדגמות לאישתי איך לשפר את הטכניקה ואת ההאבקויות שלנו. ג. עיקר הסשן בו אישתי וענבר נאבקו בי לסירוגין (בהתחלה המחשבה הייתה לעשות מעין tag team match אבל זה לא תפס). ד. סשן התנסות בשליטה שענבר הציעה לנו.
הסשן, כמו שאמרתי, היה נהדר ממש. ענבר קלטה מההתחלה מה אנחנו מחפשים, הייתה מאוד מושקעת בעניין, הסבירה איפה שהיה צריך, עודדה את אישתי, לימדה אותה טראש טוק, התאבקה כשצריך. היה פשוט סשן זורם שכאילו קרה מעצמו.
זהו בעצם, ממליצים בחום. וכמובן שזאת הזדמנות להזכיר שאם יש פה זוג שבעניין של מפגשי האבקות משותפים - דברו איתי (מדגיש שוב: זוג הטרו-סקסואלי. גבר ואישה. לא, אישתי לא בקטע של להתאבק איתכם בתשלום. כן, גם לא איתך. לא, אין טעם לשאול בכל זאת).
היי, איך אפשר ליצור איתך קשר בנוגע לסשן של גבר ואישה מול גבר ואישה
2022
מאיזו שנה הסשן?
השאלה היא כמובן איך אתה מגדיר אירוטי. הסשנים איתה בלבוש ולמיטב ידיעתי היא לא עושה שום דבר שכולל נגיעה באיברים האינטימיים (אבל לא באמת שאלתי, כי כאמור זה לא הכיוון). היא כן עושה קשירות, שליטה, התעללות (beat down) עד רמה מסוימת, טראש טוק וכאלה.
למה אתה מתכוון במשחקי שליטה? יש סיכוי לסשן יותר אירוטי איתה?
נשמע לי כמו קרב צמוד מאוד. ענבר יותר מאסיבית ולדעתי גם יותר חזקה (קשה לי להעריך כי במקרה של שתיהן הן קרעו אותי בלי מאמץ). עוד יתרון של ענבר לדעתי זאת טכניקה (את ראדה הצלחתי לתפוס פעם או פעמיים. עם ענבר לא הייתי קרוב). מצד שני ראדה הרבה יותר אגרסיבית ואני מהמר שיש לה קארדיו טוב יותר (שוב, רק ניחושים כי אני לא באמת מתקרב לרמה של באמת לבחון את זה).
בקיצור, אם הייתה לנו פה תרבות האבקות טובה יותר והיינו יכולים להרים אירוע לגמרי הייתי שם כסף על לממן כזה קרב. נשמע מעניין.
וממש ממליץ על ענבר. גם אני הייתי סביב התקופה שאתה היית (עת השתחררתי וכו') וענבר השתפרה ממש מבחינת חווית הסשן. כאילו, גם ב2016 היה אחלה. אבל ממש מרגישים את ההתמקצעות שלה. פלוס מרגיש שהיא באמת נהנית מזה.
תודה רבה על השיתוף ! הייתי אצל ענבר בשנת 2016 והיה ממש מעולה. חושב שאחזור בקרוב. מי לדעתך מנצחת בקרב ישיר בין ענבר לראדה?