היי (:
אשתי ואני קיבלו פרי פס עם הילדים, אז ארגנו לעצמו יום טיול שכולל גם סשן. אחנו עושים סשן כזוג (כשלרוב אשתי צופה ולאחר מכן מתאבקת איתי עם הסשניסטית או בנפרד, תלוי מה בא לה). זה הסשן החמישי שלנו. קודם לכן (לא לפי הסדר) היו לנו: שניים עם ענבר, אחד עם julie, ואחד עם ראדה (יש ביקורות שלנו עליהם בפורום).
אני 1.73, שוקל בערך 80 קילו, מתאמן קבוע בחד"כ אבל בסה"כ בנאדם די ממוצע. אשתי 1.65, שוקלת סביב ה60, גם מתאמנת אבל באופן שגרתי אז לא ספורטאית או משהו אבל ב99.9 אחוז מהזמן מנצחת אותי בהאבקויות שלנו.
כשראינו את גבי בsession girls היה נראה מעניין כי מדובר בשם שונה מהרגילות שמגיעות לאיזור. יצרתי איתה קשר וכבר שווה להגיד שהתקשורת פרה-סשן הייתה ממש אחלה ומקצועית בקטע ממש ראוי לציון. היא סיפרה שהיא מגיע עם חברה שהיא מאמנת לקראת כניסה לעולם הסשנים אז הן מציעות סשן זוגי במחיר מופחת. כל אחת בפרד זה 400 יורו, עם שתיהן 600. קבענו סשן כפול.
הגענו היום, הן שוכרות דירה ביפו במקום די נגיש. היו סופר חמודות ותקשורתיות. גבי היא מתאבקת יחסית מנוסה (הופיעה באירועים של מוניקה בלונדון, למשל) עם רקע רציני בג'ודו, סמבו וסומו. מוניקה, חברה שלה, שחקנית כדורסל מקצועית לשעבר שהתנסתה קצת בסומו. התחלנו בהאבקות ביני לבינן באופן יחידני.
גבי חזקה, לא בקטע משוגע כמו ענבר נניח אבל עדיין מאוד חזקה, עם טכניקה טובה ובעיקר כושר מאוד גבוה. זה אומר שבנניח עשר דק הראשונות נתתי פייט לא רע אבל די מהר נגמר לי האוויר והיא חגגה עליי.
מוניקה גם לא פרייארית אבל מרגישים שהיא חדשה. מצד שני, יש לה רוח ממש תחרותית והיא כן עם יכולות טכניות. זתומרת, ניצחתי בכמה סיבובים אבל בגדול אם היא תפסה אותי באיזושהי תפיסה לא היה לי שום סיכוי לצאת.
עשינו את זה חלק מהסשן, חלק מהסשן אשתי קצת התאבקה איתן, בסיום הן עשו לי שליטה.
בסה"כ בחוויה שלי היה הסשן אולי המוצלח ביותר שחוויתי, דווקא כי הרגשתי שבאמת היה מאבק (לעומת נניח ראדה או ענבר שבתכלס 99 אחוז מהזמן הייתי חסר אונים) מול נשים חזקות, תחרותיות וכיפיות.
שורה תחתונה ממליצים, הן פה עד מחר אז לא בטוח כמה עוד אפשר לקבוע איתן אבל הלוואי שיגיעו ושיעודדו עוד שמות אחרים להגיע.
דבר נוסף, איפה מפורסמות גבי, מוניקה וכל האלו??? אני לא רואה אותם באתר WB270
אני דווקא רוצה להיתפס על עניין אחר שמסקרן אותי, איך אשתך מגיבה על זה שאתה מתחכך עם אשה אחרת ועוד בפניה?! זה די נדיר,לא?
היי שלום לך רציתי לבקש מימך פרטים על המקום שהם נימצאים ביפו וטל שלהם
אפשר פרטים על מוניקה? מעדיף פשוט בחורות רזות וחזקות. וגבי פחות הפטיש שלי לפי התמונות.תודה
צריך להגיד שבכללי מחירי הסשנים בעלייה חדה בכל העולם (בפורום האמריקאי מדברים על זה הרבה). 400 זה באמת על הצד הגבוה אבל לא ברמת המטורלל
גבי ומוניקה חוזרות באוגוסט. מצטרף להמלצה סשן כיפי ומהנה.
תודה על השיתוף. ממש כיף לך שאתה חולק את הפטיש עם אשתך. חייב לומר לך שמציק לי מאוד לשלם 400 יורו למתאבקת. פאקין 1600 פלוס שקל לשעה מרגיש לי מוגזם מאוד. אני יודע שבארהב או מקומות מסויימים באירופה זה נראה סביר אבל שם המשכורות גבוהות יותר ואני חושב ש400 יורו עובר את גבול הטעם... לדעתי..