היי (:
אשתי ואני היינו לא מזמן באירוע ההאבקות של Pippa the ripper בלונדון וחשבתי לחלוק קצת חוויות.
בגדול האירוע התקיים במרכז קהילתי, והיה בזה משהו ממש מגניב ושונה מבחינת הפתיחות של העסק, כאילו יש שם מעין בית קפה ואנשים יוצאים ונכנסים מהחדר האחורי (שם היה האירוע) והכל הכי בצ'יל.
המתאבקות שהיו: ביאנקה ואיווי סטין מאיטליה, ניקה מאוקריאנה\בריטניה (יש לה סיפור קצת מורכב אז לא יודע לשייך בידיוק), לוטי וקסידי מבריטניה ולאקסי מאקס מאירלנד.
האירוע כאמור התקיים בחדר (די קטן בתכלס). היינו משהו כמו 20 איש כקהל. כל העסק התחלק לשני חלקים: בחלק הראשון היו כשבע קרבות תחרותיים (ועוד קאסטום ווידאו פנטזיה כזה שצילמו כשהיינו שם כמעין בונוס) בין המתאבקות, ובשעתיים האחרונות היה זמן למיני סשנים.
החלק של הקרבות היה ממש מעניין וכיף, פחות במובן הפטישיסטי או האירוטי מבחינתי אלא יותר במובן הספורטיבי של לראות אתלטיות מאוד מרשימות נותנות אחלה שואות. בחלק של הסשנים היה לנו ממש כיף, אשתי בחרה 3 מתאבקות (אייבי, לאקסי ולוטי) שרצתה שאתאבק עמן וביקשה שאעשה איתן מה שהגויים מכנים טראש טוק (יעי אקלל וזה). הן ממש זרמו והיה ממש מגניב.
לאקסי מקס הייתה הכי טובה מבחינת טראש טוק, נתתי פייט מסוים אבל היא פשוט ממש בכושר ובסוף פשוט נגמר לי האוויר. לוטי לא כ"כ חזקה אבל יש לה סיבולת של האמל'ה והאבל'ה אז לא משנה מה עשיתי זה פשוט לא הזיז לה, עד שהתעייפתי והיא השתלטה עליי. אייבי היא מדהימה אבל עשיתי איתה סשן לקראת הסוף ככה שהיא כבר הייתה עייפה אז ברוב הסיבובים ניצחתי, מצד שני מתישהו ראו שקצת נפגע לה האגו אז היא נתנה פשוט וחנקה אותי בקטע שהייתי מסוחרר כמה דקות.
מאוד נהנינו מהקטע של המיני סשנים, הרבה יותר מאשר סשן של שעה, כי זה מאפשר גם להאבק עם נשים שונות וגם באינטרוולים קצרים (בכל הסשנים שהיינו בהם כזוג הרגשנו שמנק' מסוימת זה די ממצה את עצמו כי מתעייפים\סתם מיצינו).
החסרונות היחידים היו כאמור הצפיפות (ותכלס החום, אבל זאת בעיה בכלל באירופה בקיץ) והקהל. לא אשמת אף אחד, אלו פשוט האנשים שמגיעים למקומות כאלו, אבל כזוג צעיר הרגשנו די מנותקים כי כמעט כולם (חוץ מבערך שניים) היו בטווח הגילאים של 50-60, אז גם הרגיש לאשתי מוזר להיות האישה היחידה וגם בכללי להיות מוקף באנשים שיכלו להיות אבא שלנו באירוע הזה היה מוזר. אבל זה ממש בשוליים, שורה תחתונה כל כך נהנינו שהחלטנו להמיר את הסשנים שאחנו עושים אחת לכמה חודשים בללכת לאירוע. שנה הבאה חשבנו שנלך לאירוע של מוניקה, נראה.
בקיצור - מומלץ או לא? השאלה מה מחפשים. אם אתם מחפשים מופע ואז סשנים כיפיים וקלילים יחסית יאאלה. אם חשובה לכם הפרטיות או שאתם מחפשים סשנים יותר הארדקור (שפחות הייתם רוצים לעשות מוקפים ב20 איש) אז פחות מתאים.
נשמע מגניב. הייתי לוקח את ביאנקה. פצצה עולמית (: