דיברתי עם דולי (Dolly) והיא גובה 300 אירו לשעה. אני תוהה אם היא שווה את ההוצאה. מישהו פה נפגש איתה בעבר?
6 comments
Like
6 Comments
Unknown member
Jul 10, 2023
מישהו כבר היה אצלה השבוע ? יכול לדווח ?
כתבו בעבר שהיא די ליברלית בקטע ארוטי - עכשיו (לפחות במודעות) כותבת שלא...
Like
luv4mix
Jul 10, 2023
Replying to
האמת שחקרתי עליה ומעולם לא קראתי שהיא עושה משהו אירוטי או חושני. ההפך הוא הנכון להרגשתי והיא בעיקר עושה האבקות על כל הסוגים שלה. הכי קרוב שהיא מסכימה לעשות איתי זה האבקות פנטזיה עם אלמנטים עדינים של שליטה. היא לא מסכימה להערצת גוף מלבד השרירים שלה בזרוע.
אפרסם בשבוע הקרוב ביקורת.
Like
royhermano9
Jul 06, 2023
פגשתי את דולי כשהיא היתה עם טיה ב 2019. דולי נראית מדהים וחזקה מאוד אבל הסשן היה די חלבי . אבל מאז דולי עברה להתאמן עם אנטשה וממה שהבנתי בפורומים השונים היא השתפרה מאוד מבחינת איכות הסשנים שהיא נותנת. כך שהייתי מנסה אותה (אני נוסע לחו״ל אז אפספס אותה). אגב דולי וקים מגיעות יחד עם איזבלה שהיא ליגה אחרת מבחינת הכח והיכולות שלה.
Like
shlomi Hamo
Jul 05, 2023
יש לך תטל שלה ואיפה היא עושה סיישן?
Like
shlomi Hamo
Jul 05, 2023
תוכל להשאיר טל שלה ?האמת שלא מכיר
Like
elicohen01985
Jul 07, 2023
Replying to
איזבלה היא גוד'ואית אולימפית. ברמה של שינה. מי שאוהב שהבחורה יכולה לטאטא איתו תרצפה היא באמת מסוגלת
מישהו כבר היה אצלה השבוע ? יכול לדווח ?
כתבו בעבר שהיא די ליברלית בקטע ארוטי - עכשיו (לפחות במודעות) כותבת שלא...
פגשתי את דולי כשהיא היתה עם טיה ב 2019. דולי נראית מדהים וחזקה מאוד אבל הסשן היה די חלבי . אבל מאז דולי עברה להתאמן עם אנטשה וממה שהבנתי בפורומים השונים היא השתפרה מאוד מבחינת איכות הסשנים שהיא נותנת. כך שהייתי מנסה אותה (אני נוסע לחו״ל אז אפספס אותה). אגב דולי וקים מגיעות יחד עם איזבלה שהיא ליגה אחרת מבחינת הכח והיכולות שלה.
יש לך תטל שלה ואיפה היא עושה סיישן?
תוכל להשאיר טל שלה ?האמת שלא מכיר