היהיי חברים רציתי לספר לכם על החוויות שלי איתה עוד כשהייתה בבלגיה.
ך
במהלך נסיעת עסקים שלי בבלגיה נפגשנו כשראיתי אותה היא הייתה לבושה בבגדים ארוכים והיא הייתה ניראת ממש קטנה לידי אני מטר שמונים ושש על 85 קילו. דיברנו על הסשן וסיכמנו שאנחנו הולכים על האבקות תחרותית ובסופה היא תענג אותי. בשלב הזה היא החליפה לביקיני ושם נגלה לי גוף שרירי בטירוף דבר שהדליק אותי בטירוף שנינו ירדנו על הברכיים והתחלנו להיאבק מה אני אגיד לכם לקח לה בערך דקה וחצי להכניע ולהביא אותי למצב של בריח יד במהלך הסשן היא הכניעה אותי קרוב 15לפעמיים בהכנעות שכללו חניקות מספריים ובריחי רגל ויד למיניהם היא באמת חזקה בטירוף בסוף שכבר לא היה לי כוח היא עלתה עליי ועשתה לי בידי תוך כדי שהיא מרתקת אותי היה באמת מדהים
נ
נ
נ
נ
נ
מ
ה
חשבתי שאני חזק עד שהתאבקתי עם אמה, קטנה וחזקה בטרוף פשוט פירקה אותי...
על טעם ועל ריח🙂
תראה ידידי שוב פעם
עיניין המראה הוא עיניין של טעם ואותי היא ממש מושכת
אני אישית חולה על האבקות תחרותית ובסופה היא תענג אותי ובמיוחד אם מישהי שהיא קטנת מימדים כמו למשל ויוי ליין רק היא לא נותנת סוף שמח😉
גם הגוף שלה נראה במבנה גברי. יש נשים שריריות מאוד אבל די ברור שהן נשים לפי מבנה הגוף שלהן . אצלה כל העסק גוף ופנים נראה גברי . במרץ אמורות להגיע ויקטוריה, אנה ואייסה וביוני חוזרת לכאן טיה המדהימה אז אני אשמור את הכסף שלי להן... וזה לא מעט כסף חח
תראה בסופו של דבר התמונות שלה הם אמיתיות אבל במציאות היא נראית הרבה יותר טוב מאשר בתמונות אבל זה טעמי וכמו שנאמר על טעם ועל ריח...
מה שעוד ראוי לציין שהיא מאוד סבלנית ומשתדל לתת את השירות הטוב ביותר
אחי תודה על השיתוף
נראה לי שאף אחד לא חולק על זה שהיא חזקה ובעלת טכניקה טובה מאוד
השאלה היא לגביי המראה
אם היו לה הפנים של ויוי ליין לא היו שום ספקות
העניין הוא שבתמונות שלה הפנים שלה נראות גבריות
אני מאוד אוהב האבקות והתאבקתי נגד מספיק גברים חזקים אבל כשאני משלם הרבה כסף להתאבק עם אישה חשוב לי שהיא תיראה נשית
?בתור מי שהיה אצלה, איך היא נראית במציאות
תודה על השיתוף. אני מופתע לשמוע שהיא גם מסכימה לענג. נחמד מאוד. היא נראית מאוד חזקה, באופן אישי, אני לא מצאתי את הפנים שלה מושכות מספיק בשביל להזמין סשן.