יצא לי להגיע ל"מסיבת" ה grappleden בניו-יורק - נדמה לי שזאת המסיבה הראשונה מאז הקורונה.
סה"כ התאכזבתי - לא היה כיף, אבל אולי יתאים לאחרים.
הרעיון כאן קצת שונה מארועים אחרים - באים אנשים שמתעניינים בהאבקות ורוצים לנסות, ובנוסף (לא העניין העיקרי) יש כמה בנות שמציעות "מיני-סשן". העסק מתנהל כמו מסיבה - מוזיקה ברקע, עור סגול וביקשו לבוא בבגדים פלורסנטים.
המקום היה במנהטן, סטודיו קטן בקומה שלישית. קניתי כרטיס למפרע ($20) והגעתי מוקדם - חיכיתי חצי שעה בתור... עם עוד כ20 איש עד שהמארגנים פתחו את הדלת.
האגרון היה לא משהו. רישום איטי בחדר הקבלה (חתימה על וויתור, הצגת תעודת חיסון) - ומקום קטן מדי להשאיר מעילים ותיקים.
הגיעו 30+ איש. ~ 1/3 נשים. היו שבאו עם חברים, או זוגות, גם לסביות. הגיל הממוצע היה נמוך - לדעתי סביבות 20-30. היו בנות שלבשו לבוש תחתון, היו כאלה בלבוש ספורטיבי, היה אחד שלשבש תחתוני נשים ואיפור....
חדר ההאבקות היה קטן מדי לכמות האנשים, להבנתי ציפו לפחות אנשים. הערב התחיל בהדגמות ע"י Veve , ומשם המשיכו לקרבות - כל זוג שרצה עלה למזרון ופיקח עליהם "שופט" - עלו על המזרן עד 3 זוגות.
אני קצת התאכזבתי כי לא הרגשתי במקום, אולי עניין של גיל, אולי תרבות אמריקאית... דיברתי שם עם כמה אנשים כולל כמה בנות, אבל כל אחת התחמקה באלגנטיות ששאלתי אם רוצה לנסות כמה דקות על המזרון. בהתחלה עשיתי מיניסשן עם Veve - באמת מוכשרת, די נחמדה, הכניעה אותי כמה פעמים. $50 ל 10 דקות.
אח"כ עשיתי מיניסשן עם Lana Luxor - דיברתי איתה קודם, קצת קרירה. הפתיעה אותי באגרסיביות שלה - מואד חזקה, גם מוכשרת, הכניעה אותי שוב ושוב ברמה שהיה לי קשה לנשום. יכול להשוות אותה רק לראדא גולד - עם טכניקה פחות מגוונת. אחרי הדקה החמישית כבר התעסקתי בלשרוד... מה גם שהטיפשה החליטה שלא בא לה לסדר ציפורניים, והשאירה סימנים. ממש לא מקצועי. שמתי לב רק יותר מאוחר.
בסוף הערב עשו "Royal Rumble" - זוג אחד מתחיל להתאבק, ושאחד מתעייף או נכנע עושה tag למישהו במעגל שנכנס במקומו. השתתפתי ויצא לי להאבק נגד שני גברים, ששזה לא ממש מלהיב.
סה"כ חוויה, אבל הרגשתי מבואס כמי הילד במסיבה שעובר מבת לבת ומבקש ריקוד ללא הצלחה. פגשתי שם צרפתי אחד מבוגר (נב אני עברתי את ה 50, אבל עדיין לא נראה כך) שגם הוא עשה רק מיניסשן או שניים. חוץ מ veve ו lana היו שם , Queen Kat, Blaze, Jaylah ועוד אחת - שמדי פעם (סתם ?) הלכו כמה הדקות עם מישהו - כך שיצא שהרגשתי די פראייר להיות בין היחידים שמשלם.
נשמע כמו אירוע מעניין אבל מבין למה לא היית מרוצה והיה חבל לי שזה המצב. כנראה כמו למועדוני בדסם צריך לבוא עם בת זוג לאירוע כזה. כאשר אמרת שכשליש היו בנות - אתה מתכווח כשליש מהמבקרות נכון? חוץ מjayla veve ו blaze ולאנה נכון?