אני מתכוון להביא סדרה של אירועים בהם התמודדתי עם או בלי הצלחה מול בנות המין החזק. למעשה אני זוכר כמעט רק את ההפסדים, למרות שלא תמיד הן היו מודעות לנצחון שלהן
מטעמי זהירות אני לא מקפיד על דיוק מוחלט, וכמובן מסלף זהויות באופן שהסיפור יהיה פחות או יותר דומה לאירוע האמיתי אבל לא ניתן לאיתור אפילו מקרי
בכיתה ב למדתי עם ויקי, ילדה יפה ממוצא מרוקאי (עולה חדשה) שיצא לנו להחליף מבטים נסתרים. פעם אחת כשנשארנו לבד בשיעור חקלאות היא אחזה בשתי הידים שלי, הרימה אותן והתחילה לדחוף אותי לאחור
נתקלתי במשהו, אבל במקום ליפול הצלחתי לבצע תנועת התחמקות וברחתי כל עוד נפשי בי
מאז היא היא המשיכה להתגרות ולאתגר אותי אבל התביישתי והתחמקתי מעימות ישיר. יום אחד בהפסקה בחצר בית הספר היא ניגשה אלי תפסה לי את הצואר והורידה אותי לרצפה. אחר כך קמה, הושיטה לי יד ועזרה לי לקום. לימים אחרי הרבה שנים, שמעתי שהיא נפרדה מחבר מיתולוגי. משום מה מישהו תמיד דאג לעדכן אתי מה הסטטוס שלה, ויום אחד כשחזרתי לעיר המוצא שלי, פגשתי אותה ברחוב
הפגישה הסתכמה בגלידה והליכה לקולנוע, והיום אני חושב שהייתי מאד שמח לפגוש אותה שוב. יש לה מקום אצלי בתודעה
אחלה סיפור. מביא חשק להוסיף עוד אחד משלי וזה מה שיקרה בימים הקרובים.
פעם ראשונה שאני כותב בפורום, הסיפורים שלכם מעוררים בי את החשק לשתף גם. משנה את שמות האנשים כמובן כדי לשמור על פרטיות כיתה י"ב תחילת שנה- מגיעה אליי יעל (חברה לכיתה) ואומרת לי שסמדר חברה טובה שלה שלומדת איתנו בכיתה מעוניינת בי והייתה שמחה שנצא. הכרתי טוב את סמדר ואפילו הייתי ידיד טוב שלה אבל חד משמעית לא הייתה לי שום משיכה מינית אליה, אמרתי ליעל שזה מחמיא לי מאוד אבל אני לא נמשך אליה ואני לא רואה את עצמי יוצא איתה... בדיעבד הבנתי שזה דבר שאסור להגיד לבחורה "אני לא נמשך אלייך" משהו מאוד מעליב...מה גם הסתבר שזה בכלל לא היה נכון.
כמה חודשים קדימה - אנחנו בטיול שנתי כיתה י"ב באילת. אחרי שהלכנו כל היום בהרים הגענו בסוף היום לחוף הדקל והיתה מסיבה עם כל השכבה. יעל וסמדר מאז אותו מקרה היו קרות אליי, קרות מאוד ולמרות זאת תמיד הרגשתי בנוח לבוא ולדבר איתן אפילו לפלרטט מעט, לעשות צחוקים וכו' וכו'. במהלך המסיבה, שתינו די הרבה (רק בירות אבל עדיין משפיע) ואז הזמנתי את יעל וסמדר לשבת איתי ועם עוד חבר בפופים שהיו בכניסה למתחם של המסיבה... יעל היתה שיכורה ואמרה "לפני שהגענו למסיבה אני ויעל הצטלמנו בערום בחדר שלנו יש שם תמונות ששוות הרבה" אני כמובן כאקט של התגרות הגבתי "אתן חייבות להראות לנו שנדע אם זה באמת שווה הרבה" יעל בתוקף אמרה שלא נעיז להסתכל בתמונות....ניסיתי לקום מהפוף כדי להציץ בפלאפון ויעל דחפה אותי בחוזקה בחזרה לתוף הפוף. זו היתה דחיפה בעוצמה שלא הכרתי מבחורה...זה עורר אצלי משהו. חשוב לי לציין בשלב הזה- אני בחור גבוה 1.85 מבנה אתלטי יחסית. לעומת זאת סמדר קטנה ממני בראש עם שיער בלונד בוהק ולא נראית חזקה בכלל.... המשכתי בטיזינג, חטפתי ליעל את הטלפון מהיד ורצתי איתו כ50 מטר לאורך החוף. יעל רצה אחריי במהירות מטורפת לא האמנתי שהיא תצליח להשיג אותי ופתאום אני מרגיש את היד שלה על החולצה שלי. "תביא לי את הפלאפון עכשיו" היא אמרה. לא באמת עניינו אותי התמונות וכמובן שלא התכוונתי להסתכל בתמונות ללא רצונן ,עשיתי את כל המהלך הזה רק כדי להתגרות בה וזה הצליח מעל המשוער. ניסיתי להתחמק מהתפיסה שלה ולא הצלחתי פתאום אני מרגיש אותה לופתת אותי בחיבוק דוב כשאני עם הגב אליה ומרימה אותי באוויר ומנערת אותי באוויר כדי שאני אחזיר את הפלאפון. הרגשתי את כל הגוף שלי צמרמורות של התרגשות ואת הזין שלי מתחיל לעמוד. "אתה לא נכנע? חבל אני אכסח אותך" היא ממשיכה. היא הרימה אותי שוב בחיבוק דוב אחורי ואז הטיחה אותי על החול, ואז סובבה אותי כדי שאהיה עם הפנים אליה והתיישבה עליי על הצוואר כאשר הרגליים שלה על הידיים שלי ולא יכולתי לזוז. חברים שלנו התחילו להתקרב למאורע ולצחוק ברקע...אני זוכר שבאותו רגע הרגשתי מושפל וניסיתי בכל הכוח להשתחרר מזה ולא היה לי סיכוי. זה היה משפיל וזה היה מדהים. כשהיא יושבת עליי היא פשוט לקחה לי את הפלאפון מהיד ומחקה את התמונות. אחרי זה היא קמה וכולם התפזרו...באתי לכיוונה שוב ברצון לתפוס אותה ואז היא תפסה לי את הידיים ונאבקנו עד שהיא בכוח הצליחה לעקם לי את הידיים עד שכרעתי על הברכיים והיא צחקה ונישקה אותי במצח. הרגשתי שהזין שלי עומד בטירוף, הלכתי לספסל צידי שהיה לצד החוף וניסיתי להירגע ולמתן את סערת הרגשות שלי. סמדר לא הבינה מה קרה לי, סימנתי לה לבוא לשבת לידי בספסל אבל היא הסתכלה אליי במבט לא ברור והמשיכה בחזרה למסיבה. אני כל כך רציתי לנשק אותה באותו רגע היא היתה הבחורה הכי סקסית בעולם בעיניי באותה שניה. מאז אותו רגע, סמדר גורמת לי להרגיש משהו בלב היום אחרי עשור עדיין יוצא לי לדבר איתה מדי פעם. היום היא עושה יוגה ואקרו יוגה והיא ממש התחזקה נפגשנו לפני זמן קצר ועמד לי על קצה הלשון להגיד לה " לא שמת לב בטיול שנתי בי"ב כמה רציתי לנשק אותך????" אבל כמובן שלא אמרתי. אני נשוי היום והרגשתי שזה לא מתאים... תודה לך סמדר על פנטזיה שהתרחשה אי שם לפני עשור בחוף הדקל באילת ופתחת לי עולם שלם ומדהים של האבקות עם נשים
הגיע הזמן לעוד סיפור. קרה במציאות אבל הפרטים מעט פחות מדוייקים, כדי לשמור על דיסקרטיות משופרת. הכרתי חברה ובאחד מסופי השבוע ביקרנו אצל המשפחה שלה. החברה שלי עצמה היתה די חזקה. הייתי גבוה וכבד יותר אבל מדי פעם היתה מניפה אותי בחיבוק דוב (קדמי), הולכת כמה מטרים ומביאה אותי לאיזה פינה או כורסה. מדי פעם נאבקנו כשעשוע, מה שנקרא פאנטזי רסטלינג והיא איתגרה אותי. בהזדמנות אחת ניצחה פעמיים, בהזדמנות אחרת ניצחה פעם ובסיבוב השני הפסיקה באמצע. בהורדות ידיים תמיד הפסיקה באמצע כשראתה שאני לא גובר עליה. אני מניח שלא רציתי מאד לנצח וזה היה שונה מסשנים עם מתאבקות מספיק חזקות שמאפשרות לי לתת הרבה יותר מאמץ ובכל זאת מכניעות אותי. היא סיפרה לי ששתי האחריות שלה (יותר צעירות) חזקות ממנה בהרבה. האחות הצעירה ממנה ב7 שנים התחילה לנצח אותה כשהיתה בת 14 (והיא בת 21). ישבנו שם עם חברות של החברה שלי מהסביבה (מושבניקיות) ופתאום האחות הצעירה הושיטה לי יד על השולחן והזמינה אותי להורדות ידיים. לא היה לי לאן לברוח והושטתי את היד. אחרי מאמץ גדול הורדתי אותה אבל הרגשתי שהיא לא הלכה עד הסוף. אחר כך התברר שהיא בכלל שמאלית. עזבתי את השולחן והתחילו שם התמודדויות בין הבנות. אחת הבחורות (בגיל של החברה שלי) נתקעה בלי הכרעה מול אותה אחות צעירה. עד אז ומאז, לא ראיתי מקבץ כזה של אמזונות. אני לא עובר לעתים תכופות ליד אותו מושב, אבל אם אני באחד הכבישים שמובילים לשם, הדם זורם במקומות הנכונים.
הנה סרטון של יאנה איירון בתחרות הורדת ידיים
https://youtu.be/LazaV93Aplo
הכרתי חברה שסיפרה לי שהאחות הצעירה שלה עברה אותה בגובה בגיל 14 והיא מאד חזקה. באחד מסופי השבוע ביקרתי אצלם . ישבנו עם חברות נוספות ובשלב כלשהו האחות הצעירה התיישבה מולי והושיטה יד ימין להורדות ידים. חששתי מהפסד אבל יותר גרוע זה להתחמק, וממילא אין לאן. אחרי שוויון של חצי דקה התחלתי להוריד אותה עד השולחן. הרגשתי שבשלב השני היא הפעילה פחות כח אבל לא אמרתי כלום. מאוחר יותר הבנתי שהיא בכלל שמאלית.
כמה חדשים אחר כך יצאנו לחגוג יום הולדת במסעדה בתל אביב עם המשפחה של החברה שלי
בשלב מסוים האחות השניה של החברה שלי התחילה לאתגר להתמודדות בהורדות ידים. הראשונה שנענתה לאתגר היתה אותה אחות צעירה שאחרי אולי חצי דקה אבל בלי מאמץ ניכר הפסידה. .
הבאה בתור היתה האמא שגם היא היתה שמאלית. שוב האחות ניצחה אבל הפעם זה לקח הרבה יותר זמן והמאמץ היה ניכר.
ואז היא פנתה אלי. כבר ידעתי שאין לי סיכוי אבל בדמיון הכי פרוע שלי לא יכולתי לצפות שהיא תוריד אותי תוך כמה שניות. לא היה סיכוי לשניים כמוני לעמוד מולה. .
לעומתן החברה שלי לא הסכימה מעולם לסיים אתי תחרות הורדות ידיים. תמיד פרשה באמצע.
מצד שני לא היה אכפת לה להתאבק אתי מדי פעם, וגם להפתיע אותי בכל מיני מצבים ולרתק אותי
כשהייתי בצבא היתה לי ידידה שהייתי מאוהב בה ופלירטטנו אבל לא הגענו לקשר מלא. גבוהה יחסית (1.75) ומדליקה
בשלב מסויים היא עברה לבסיס אחר ושמרנו על קשר כלשהו.באיזה ערב היתה לנו בבסיס הופעה של להקה מפורסמת במילואים והצלחתי לפתות אותה להגיע לבסיס לראות איתי
לאחר ההופעה הלכנו לחדר שלי ודיברנו כשאנחנו יושבים על מיטות מקבילות. ברגע מסויים היא התחילה לדחוף את הרגלים שלי במין מבחן כח סימטרי בין המיטות. ניסיתי להתנגד בכל הכח אבל היא יישרה את הרגלים שלה וקיפלה את שלי ואותי. לדעתי באותו ערב ההפסד שלי היה כפול. הפסדתי גם את הסיכוי האחרון איתה
מאז לא היתה לה בעיה לבקר אצלי גם בבית (גרתי לבד) ואמרה לי בהזדמנות שלמרות שהמבנה הארכיטקטוני של הדירה נראה לה .מפחיד בפעם הראשונה, היא מרגישה בטוחה לבקר אצלי שם
אחת החוויות שזכורות לי מגיל הנערות היא בחורה שיצאתי איתה לפגישה ראשונה.
כבר בדרך חזרה באוטו היא יזמה מגע פיסי והתנשקנו.
הגענו אליה הביתה והיא קצת התביישה להיכנס כי היה מאוד מאוחר אז הלכנו לחורשה קטנה מאחוריי הבית שלה.
הייתי אז צעיר וחששתי לספר לה על הפנטזיות שלי אז פשוט נשכבתי על הדשא ואמרתי חה שתשב עליי כי הדשא רטוב קצת.
היא התיישבה עליי ובהתחלה קצת דיברנו עד שנמאס לה והיא רכנה מעליי והתחילה לנשק אותי תוך שהיא דוחפת את הלשון שלה לפה שלי.
אני כבר לא זוכר בדיוק איך זה קרה ומה אמרתי לה אבל היא הוציאה את החגורה שלה מהמכנס, קשרה לי את הידיים והמשיכה לנשק אותי בכוח.
לפני הקטע הזה לא כל כך נמשכתי אחריה אבל הקטע הזה הדליק אותי לאללה וצרוב לי בזכרון עד היום.
נחמד מאוד, הייתה יותר מפעם אחת? בר מזל שכמוך :)