למעשה- שאחתי את השאלה בכותרת -האם לדעתכם לאור העובדה שנהיה בקורב מחוסנים כילנו או לפחות רןבינח נהי ירןקים בעיני כולם והרבה מבקרות
מחו"ל תבואנה אלינו??
6 comments
Like
6 Comments
royhermano9
Jan 09, 2021
עניין של חצי שנה לדעתי. בסוף גם אירופה תתחסן. אני בקשר עם חלק מההונגריות והן מתות להגיע לכאן. מקווה שיקרה ויהיה לנו קיץ חם
Like
elicohen01985
Jan 09, 2021
מדהים. נשמע ממש כיף! זכית!!
Like
hori
Jan 09, 2021
יודעת, מקבלת (אפילו מתאבקת איתי מפעם לפעם כשיש לה כח). אני לא הולך לסשנים (הלכתי לשניים אחרי השחרור וזהו). סיכמנו שנלך ביחד לסשן כמתנת יומהולדת, מה שמתעכב כי סגר וכו'+ אני רוצה לחכות למישהי שבאמת שווה 'לבזבז' את זה עליה.
Like
elicohen01985
Jan 08, 2021
לדעתי יקח קצת זמן להתניע את זה... לפחות עוד חצי שנה. כמו שאמרת גם כשנתחסן ישארו מגבלות במדינות אחרות... מקווה שאנחנו טועים ותיק תק דברים יחזרו..בואנה, תן פרטים על הסשן של אשתך! היא יודעת על הפטיש שלך? איך מקבלת? יודעת שאתה הולך לסשנים?
Like
hori
Jan 08, 2021
(אני מבחינתי כמובן שאשמח, יש לי עוד סשן שאישתי נתנה לי מתנת יומהולדת לממש...)
Like
hori
Jan 08, 2021
מניח שתהיה מוטיבציה, השאלות יהיו מה קורה במדינות השונות מבחינת תחלואה (האם יהיה מותר לצאת, האם אנחנו נאפשר להכנס אלינו וכו') וגם מה תהיה ההיענות לאור המצב הכלכלי.
עניין של חצי שנה לדעתי. בסוף גם אירופה תתחסן. אני בקשר עם חלק מההונגריות והן מתות להגיע לכאן. מקווה שיקרה ויהיה לנו קיץ חם
מדהים. נשמע ממש כיף! זכית!!
יודעת, מקבלת (אפילו מתאבקת איתי מפעם לפעם כשיש לה כח). אני לא הולך לסשנים (הלכתי לשניים אחרי השחרור וזהו). סיכמנו שנלך ביחד לסשן כמתנת יומהולדת, מה שמתעכב כי סגר וכו'+ אני רוצה לחכות למישהי שבאמת שווה 'לבזבז' את זה עליה.
לדעתי יקח קצת זמן להתניע את זה... לפחות עוד חצי שנה. כמו שאמרת גם כשנתחסן ישארו מגבלות במדינות אחרות... מקווה שאנחנו טועים ותיק תק דברים יחזרו.. בואנה, תן פרטים על הסשן של אשתך! היא יודעת על הפטיש שלך? איך מקבלת? יודעת שאתה הולך לסשנים?
(אני מבחינתי כמובן שאשמח, יש לי עוד סשן שאישתי נתנה לי מתנת יומהולדת לממש...)
מניח שתהיה מוטיבציה, השאלות יהיו מה קורה במדינות השונות מבחינת תחלואה (האם יהיה מותר לצאת, האם אנחנו נאפשר להכנס אלינו וכו') וגם מה תהיה ההיענות לאור המצב הכלכלי.