מישהו בפורום פעם הציע לי לחלוק סשן עם מתאבקת. והרעיון קפץ לראשי שוב. ובאמת תהיתי אם יש מתאבקות שמסוגלות "להביס" שני גברים בו זמנית. בין אם מדובר במשהו Competitive או Semi-competitive. האם בכלל ניתן כזה שירות? והאם יש פה מישהו שמרגיש פתוח בנוגע לרעיון הזה?
אני חושב שאולי רק שינה (Sheena) מסוגלת לכזה דבר..
טוב לדעת. אותה עוד לא פגשתי
חבל שאף אחד לא מרימה את הכפפה עושה סשנים כמו ענבר ולילית שעשו בעבר ..
ראשית כל - אני לא פתוח לעניין הזה.
ולעצם השאלה, אני לא קטן (1.82, מטר , 90 קילו) אבל גם לא מחשיב את עצמי חזק פיזית.
פגשתי מתאבקות בארץ ובחו"ל וכולן ניצחו אותי בלי תנאי.
אם הייתי משכפל את עצמי (בזה אני מוכן לזרום) אני עדיין חושב שהיו ביניהן כאלה שהיו מנצחות אותי/אותנו (שנים כמוני).
אחת מהן היא מתאבקת בלונדון, בלונדינית מהממת, 1.64 גובה , 69 קילו של עוצמה, לא בודי בילדרית אבל שרירית. מומחית ועם נסיון של 15 שנים באומנויות לחימה. מניפה אותי בכל הפוזות כאילו אני כרית. בסשנים איתי (3 פעמים) היא לא השקיעה יותר מדי כוח ואיפשרה לי להילחם עם כל מה שיש לי. אפילו 'החמיאה' לי על המאמצים.
בארץ - שנים כמוני היו סוף סוף מנצחים את סברינה, אפילו בקלות. בפעם האחרונה היה חסר לי גרוש ללירה.
אני לגמרי לא בטוח שיש לשנים כמוני מה לעשות מול לילית. גם לא נגד מיכל.
רוני המצב על הפנים. ממה שאני רואה רוב המתאבקות מעדיפות להגיע לדובאי מאשר לכאן. בתקופה המקבילה בשנה שעברה היתה רשימה של 10-11 מתאבקות שהגיעו לפה אבל מאז הקיץ הן מגיעות טיפין טיפין. אני יודע שכמה מתאבקות נתקלו בלקוחות לא סימפטיים בלשון המעטה ויכול להיות שיצא לישראלים שם רע.
חברה יש מישהיא שצריכה להגיע מחול? המצב בארץ
קשה לי לראות את זה קורה באופן רציף לאורך סשן שלם (שבחורה תצליח לנצח שני גברים לאורך כל הסשן). יכול להיות מצב נקודתי שהיא מצליחה לחנוק את אחד הגברים ועד שהשני יעשה משהו הראשון ייכנע. אבל בדרך כלל הגברים ינצחו לדעתי גם אם אין להם הכשרה בהאבקות.