היי (:
אז ככה - היה לאשתי ולי הרבה זמן תסריט של פנטזיה שעבדנו עליו, והחלטנו להפוך אותו למציאות. עשינו את זה דרך חברת session girls (של ג'ניפר טומאס). מדובר בסרטון מקצועי לחלוטין מבחינת צילום וכו' שמשתתפות בו מתאבקות מפורסמות (Jolene haxx וdez desire). הסרטון באורך 32 דק' (ויש עוד סרטון נוסף של דקה בנפרד) וכולל בעיקר האבקות תחרותית (חלק מהרעיון היה שהוצע פרס בסך 100 דולר נוספים למשתתפ.ת שינצחו אז הם עבדו קשה).
תמצית העלילה: דיויד הוא סטודנט קולג' שמתנהג כביריון בכיתה שלו. המורה החליטה לקרוא לו לשיחת נזיפה. דיויד מנסה לתקוף אותה ומגלה להפתעתו שהיא לוחמת מאומנת. המורה משפילה אותו ומתעדת את זה עם הטלפון שלה (התיעוד מהטלפון זמין בנפרד). יותר מאוחר, אביו של דיויד מגיע להתעמת עם המורה. הם מתחילים להתאבק בקרב שהולך ומסלים (האבקות תחרותית 1 על 1, בערך 15 דקות), בנקודה מסוימת דיויד מגיע לראות מדוע אביו מתעכב ומגלה מה קורה ומצטרף לעזור (האבקות תחרותית 2 על 1, בערך 5 דקות עם שליטה של הגברים על האישה). לאחר מכן ביתה של המורה חוזרת הביתה והיא ואמה נכנסות לקרב מול התלמיד ובנו (האבקות תחרותית, 2 על 2 ולאחריה שליטה של המנצחים).
עלות הסרטון: 30 דולר
מי שמעוניין מוזמן לפנות אליי למייל hori1231@walla.co.il ונתאם בינינו (:

היי בוקר טוב. צריך כרטיס. אשראי או אפשר העברה בנקאית
היי (: שני עדכונים:
המייל שלי נדפק, החדש הוא hori1231@walla.co.il
מכיוון שחברת ההפקה התחילה למכור את הקליפ ב C4S, אני מציע את הקליפ ב20 דולר (כמעט 10 דולר יותר זול ממה שהם מוכרים שם). דברו איתי (:
אתמול שלחתי לך מייל
איך מתיישב סרטון מבויים על פי תסריט - עם האבקות תחרותית? (שזה מה שבאמת מעניין אותי)
כמה עולה הפקה של סרטון כזה?