והיא רשמה לי שהיא פירסמה שהיא מגיעה לישראל ב12 למרץ היא באמת פירסמה באתר של מה אתם אומרים עליה athena המתאבקות וקוראים לה
top of page
הפורום אינו פעיל זמנית
חברת Wix (המתפעלת את האתר) מפסיקה לתמוך בפורומים. זמנית הפורום אינו פעיל עד למעבר לפלטפורמה אחרת. אנו בוחנים את האפשרות לעבור לקבוצת טלגרם. ניתן ליצור עם האדמין קשר בדוא״ל במידה ויש הצעות: luv4mix@gmail.com
bottom of page
רציתי לקחת שעתיים איתה אבל אני חייב לשמור כסף לאיסה..חח
כן היא לוקחת 300 דולר והיא מגיעה בראשון בערב עד חמישי בבוקר
בעמוד ״המתאבקות שמגיעות״ רשמתם 300 יורו, לי היא אמרה 300 דולר. ... ולשמחתי לא ביקשה מקדמה
היא חזרה אלי עכשיו, לוקחת 300 דולר. יקרה, אבל אני לא יכול להגיד לא לאחת כזאת.
זה תור הזהב של ההאבקות בארץ. אני שמח לקחת בו חלק ואני נהנה לראות את הרצון הטוב של כולם.
אני אשמח לדעת כמה את'ינה גובה, למרות שזה בא לי בתקופה לא טובה מבחינת הוצאות. בדיוק רכשתי כרטיסי טיסה לחו"ל. אבל את'ינה זה משהו ברמה שאני מת לראות
משהו טוב קורה בתחום - יותר ויותר בחורות מגיעות חודש מרץ קטלני ויקטוריה, אתינה , אנה ואיסה
אגב ויקטוריה לא הצלחתי לתאם איתה מועד הייתה די עמוסה :)
אני מאמין שהפורום הזה תורם לכך
כל הכבוד למתאבק ולכל החבר'ה
וואו עשיתם לי את החודש היא מושלמת
עכשיו שאלתי אותה מה המחיר מחכה לתשובה... והיא רשמה לי לפני כמה שעות שהיא מגיעה לישראל ביום שני 13 במרץ בדיוק עוד שבוע... היא לא דורשת הפקדה יאללה שתגיע הלוואי שהיא לוקחת כמו ויקטוריה 200 יורו... אני ייקח 3-4 שעות איתה חחח
כתבתי לה בשבת אך טרם קיבלתי תשובה , רק מייל אוטומטי.
מישהו פה דיבר איתה ויכול להציג בפנינו מחיר סשן ועלות ההפקדה?
"Deposit required, no fee negotiation, no time wasters"
רוי אנה נראית גברית ומלאה בסטרואידים והיא גם לוקחת 300 יורו לא יודע... תנסה להוריד את אתנה מהמקדמה אחי היא מהממת.. אם היא באמת מגיעה אני לוקח 3-4 סשנים איתה חחח
יפה מאוד, יש עליה חוות דעת מעולות היא גם יודעת לחימה משולבת , הבעיה היחידה היא שהיא מגיעה באותו שבוע של אנה .לא בטוח שהגוף וחשבון הבנק שלי יעמדו בזה, אבל ניקח את הסיכוי
היא גם דורשת מקדמה אני מקווה שאצליח להוריד אותה מזה .
היא רשמה לי ככה: I have advertised on wb270 so I will be coming very soon