והיא רשמה לי שהיא פירסמה שהיא מגיעה לישראל ב12 למרץ היא באמת פירסמה באתר של מה אתם אומרים עליה athena המתאבקות וקוראים לה
14 comments
Like
14 Comments
malaga12340
Mar 09, 2017
רציתי לקחת שעתיים איתה אבל אני חייב לשמור כסף לאיסה..חח
Like
malaga12340
Mar 09, 2017
כן היא לוקחת 300 דולר והיא מגיעה בראשון בערב עד חמישי בבוקר
Like
royhermano9
Mar 09, 2017
בעמוד ״המתאבקות שמגיעות״ רשמתם 300 יורו, לי היא אמרה 300 דולר. ... ולשמחתי לא ביקשה מקדמה
Like
royhermano9
Mar 07, 2017
היא חזרה אלי עכשיו, לוקחת 300 דולר. יקרה, אבל אני לא יכול להגיד לא לאחת כזאת.
Like
luv4mix
Mar 07, 2017
זה תור הזהב של ההאבקות בארץ. אני שמח לקחת בו חלק ואני נהנה לראות את הרצון הטוב של כולם.
אני אשמח לדעת כמה את'ינה גובה, למרות שזה בא לי בתקופה לא טובה מבחינת הוצאות. בדיוק רכשתי כרטיסי טיסה לחו"ל. אבל את'ינה זה משהו ברמה שאני מת לראות
Like
gangofm
Mar 07, 2017
משהו טוב קורה בתחום - יותר ויותר בחורות מגיעות חודש מרץ קטלני ויקטוריה, אתינה , אנה ואיסה
אגב ויקטוריה לא הצלחתי לתאם איתה מועד הייתה די עמוסה :)
אני מאמין שהפורום הזה תורם לכך
כל הכבוד למתאבק ולכל החבר'ה
Like
yonzi100
Mar 07, 2017
וואו עשיתם לי את החודש היא מושלמת
Like
malaga12340
Mar 06, 2017
עכשיו שאלתי אותה מה המחיר מחכה לתשובה... והיא רשמה לי לפני כמה שעות שהיא מגיעה לישראל ביום שני 13 במרץ בדיוק עוד שבוע... היא לא דורשת הפקדה יאללה שתגיע הלוואי שהיא לוקחת כמו ויקטוריה 200 יורו... אני ייקח 3-4 שעות איתה חחח
Like
royhermano9
Mar 06, 2017
כתבתי לה בשבת אך טרם קיבלתי תשובה , רק מייל אוטומטי.
Like
luv4mix
Mar 05, 2017
מישהו פה דיבר איתה ויכול להציג בפנינו מחיר סשן ועלות ההפקדה?
Like
luv4mix
Mar 05, 2017
"Deposit required, no fee negotiation, no time wasters"
Like
malaga12340
Mar 04, 2017
רוי אנה נראית גברית ומלאה בסטרואידים והיא גם לוקחת 300 יורו לא יודע... תנסה להוריד את אתנה מהמקדמה אחי היא מהממת.. אם היא באמת מגיעה אני לוקח 3-4 סשנים איתה חחח
Like
royhermano9
Mar 04, 2017
יפה מאוד, יש עליה חוות דעת מעולות היא גם יודעת לחימה משולבת , הבעיה היחידה היא שהיא מגיעה באותו שבוע של אנה .לא בטוח שהגוף וחשבון הבנק שלי יעמדו בזה, אבל ניקח את הסיכוי
היא גם דורשת מקדמה אני מקווה שאצליח להוריד אותה מזה .
Like
malaga12340
Mar 04, 2017
היא רשמה לי ככה: I have advertised on wb270 so I will be coming very soon
רציתי לקחת שעתיים איתה אבל אני חייב לשמור כסף לאיסה..חח
כן היא לוקחת 300 דולר והיא מגיעה בראשון בערב עד חמישי בבוקר
בעמוד ״המתאבקות שמגיעות״ רשמתם 300 יורו, לי היא אמרה 300 דולר. ... ולשמחתי לא ביקשה מקדמה
היא חזרה אלי עכשיו, לוקחת 300 דולר. יקרה, אבל אני לא יכול להגיד לא לאחת כזאת.
זה תור הזהב של ההאבקות בארץ. אני שמח לקחת בו חלק ואני נהנה לראות את הרצון הטוב של כולם.
אני אשמח לדעת כמה את'ינה גובה, למרות שזה בא לי בתקופה לא טובה מבחינת הוצאות. בדיוק רכשתי כרטיסי טיסה לחו"ל. אבל את'ינה זה משהו ברמה שאני מת לראות
משהו טוב קורה בתחום - יותר ויותר בחורות מגיעות חודש מרץ קטלני ויקטוריה, אתינה , אנה ואיסה
אגב ויקטוריה לא הצלחתי לתאם איתה מועד הייתה די עמוסה :)
אני מאמין שהפורום הזה תורם לכך
כל הכבוד למתאבק ולכל החבר'ה
וואו עשיתם לי את החודש היא מושלמת
עכשיו שאלתי אותה מה המחיר מחכה לתשובה... והיא רשמה לי לפני כמה שעות שהיא מגיעה לישראל ביום שני 13 במרץ בדיוק עוד שבוע... היא לא דורשת הפקדה יאללה שתגיע הלוואי שהיא לוקחת כמו ויקטוריה 200 יורו... אני ייקח 3-4 שעות איתה חחח
כתבתי לה בשבת אך טרם קיבלתי תשובה , רק מייל אוטומטי.
מישהו פה דיבר איתה ויכול להציג בפנינו מחיר סשן ועלות ההפקדה?
"Deposit required, no fee negotiation, no time wasters"
רוי אנה נראית גברית ומלאה בסטרואידים והיא גם לוקחת 300 יורו לא יודע... תנסה להוריד את אתנה מהמקדמה אחי היא מהממת.. אם היא באמת מגיעה אני לוקח 3-4 סשנים איתה חחח
יפה מאוד, יש עליה חוות דעת מעולות היא גם יודעת לחימה משולבת , הבעיה היחידה היא שהיא מגיעה באותו שבוע של אנה .לא בטוח שהגוף וחשבון הבנק שלי יעמדו בזה, אבל ניקח את הסיכוי
היא גם דורשת מקדמה אני מקווה שאצליח להוריד אותה מזה .
היא רשמה לי ככה: I have advertised on wb270 so I will be coming very soon