אשמח אם תוכלו לענות לי על מה שאתם יכולים או יודעים. אני מבין, אגב, שכל מתאבקת והסגנון שלה -
האם נהוג להביא טיפ למתאבקת? או האם אתם נוהגים להביא טיפ או איזה ממתק? אישית, אני מרגיש שההוצאה גם ככה כבדה.
אני די חושש מלאבד הכרה, אם אבקש זאת, המתאבקת תמלא אחר הבקשה?
האם יצא לכם לבקש להביא מצלמת וידיאו לסשן? יש הענות לכזו בקשה? ואם כן, האם זה כרוך בתשלום נוסף?
האם זה בסדר לגעת? אני לא מתכוון לאיזורים אינטימיים, אבל נגיד לחוש בישבן המתאבקת בזמן שאתה בתנוחה מסוימת. ללטף את הירכיים או דברים בסגנון הזה.
אם יש לכם סתם טיפים לסשן מוצלח או רעיונות, תוכלו לפרטם :)
מדהימים אתם. מעריך את הזמן בכתיבת התגובות המפורטות.
בגדול אני מסכים עם מה ש99 כתב , כמה תובנות מניסיוני ב25 סשנים עם 16 מתאבקות:
1. אין שום צורך וגם אין שום ציפייה לטיפ. המתאבקות בדרך כלל הן עצמאיות, לא משלמות לאף אחד אחר שגוזר עליהן קופון והכסף נכנס ישירות לכיס שלהן בלי מס. וגם סשן זה עסק יקר מאוד. מה שכן, אם היה סשן טוב וכימיה טובה אפשר בהחלט להזמין את המתאבקת לארוחה. מצד שני שמעתי סיפורים על אנשים שהתחילו להתמקח עם מתאבקות אחרי שהסשן נגמר. נכון שאנחנו ישראלים אבל זה מכוער , המתאבקות עובדות קשה , וצריך לשלם להן את הסכום שהוסכם גם אם הסשן היה פחות טוב מהמצופה.
2. אבדן הכרה מתבצע בדרך כלל על ידי חסימה של העורקים המובילים דם למוח. לא רואה מצב שזה לא מסוכן ואני כל פעם מתפלא איך מתאבקות מוכנות לקחת אחריות על סיפור כזה. אבל המון לקוחות מבקשים את זה וקשה לעמוד בפני דרישה מהשוק. יש מתאבקות שמוכנות,יש כאלה שלא ,ויש מתאבקת אחת שהיא היחידה שניסתה לשכנע אותי אקטיבית לאבד את ההכרה, אבל משסירבתי ברור שהיא לא עשתה זאת. כדי להימנע מלאבד את ההכרה בטעות חשוב שתבקש מהמתאבקת לשחרר את האחיזה מייד כשתיכנע במיוחד כשמדובר בחניקה מאחור או מספריים על הצוואר.
3. אני לא ביקשתי להכניס מצלמת וידאו להקליט את כל הסשן אבל כן ביקשתי כמה פעמים צילום וידאו של 2-3 דקות שתצלם המתאבקת באמצעות הטלפון, בזמן שהיא עושה עלי מספריים. כולן הסכימו ,אבל לדעתי הקלטה של כל הסשן כרוכה בתוספת תשלום של משהו כמו 50 דולר.
4. אי אפשר לעבור סשן בלי לגעת בירכיים או בישבן... ואפילו בחזה מדי פעם ,במיוחד אפשר לנצל חניקת חזה על ידי המתאבקת כדי ״לנסות להשתחרר״. אבל רוב המתאבקות למעט כאלו שמציינות את זה במפורש (יש 2 באדי בילדריות שמוכנות) לא יסכימו שתיגע להן באיבר המין.
5. טיפים מבלי לחזור על הדברים הנכונים ש 99 אמר: להגיע מגולחים במיוחד אם אתם רוצים שיישבו לכם על הפנים, לתת כבוד ולא לזלזל, להקפיד להבהיר בתחילת הסשן - גם אם כתבת קודם במייל- מה אתה רוצה ומה גבולות הגזרה של מה מותר ואסור, וכמובן לכבד את הגבולות של המתאבקות, והכי חשוב לבוא בלי לחץ ולעשות כיף.
לגביי השאלה הראשונה אני לא חושב שנהוג להביא טיפ. אם בא לך לקנות לה משהו קטן אתה יכול להביא לה למשל חבילת שוקולד, לשיקולך
לגביי השאלה השנייה, דובר על זה הרבה בפורום, תאם ציפיות עם המתאבקת לפני הסשן, מה הגבולות שלך ומה הגבולות שלה כדי שלא יהיו אי נעימויות
מצלמה בסשן? לא יצא לי לבקש, אני מניח שחלק מהבנות יזרמו עם הבקשה
לגביי השאלה הרביעית, בהחלט לגיטמי לגעת וללטף כל זמן שאתה לא נוגע לה באזורים אינטימיים
עוד טיפים שיש לי? תגיעו בזמן לסשן, תכננו את הזמן שלכם להגעה כולל חנייה.
תשתדלו להגיע לא יותר מדי מיוזעים ורעננים לסשן, וכמובן בלבוש ספורטיבי מתאים להאבקות
אם יש לכם פנטזיה ספציפית תשתפו את הבחורה לפני הסשן כדי שהיא תדע מה אתם מעדיפים
עוד טיפ חשוב, אתם עושים האבקות עם אישה, גם אם היא יותר חזקה מכם זה לא אומר שצריך להתנפל עליה באטרף, זה מסוכן ושניכם יכולים להיפצע
אפשר להשתמש בכל הכוח אבל בצורה מבוקרת שמאפשרת לצד השני לבקש להפסיק בזמן לפני שמישהו נפצע או מתעלף
זה בגדול, כל השאר תלוי בכימיה שיש ביניכם לבחורה ואיך הסשן זורם