שלום חברים, לפני מספר חודשים הייתי בסשן עם אחת הבנות שהגיעו לביקור (מכנה את עצמה ג'קי). מאחר והייתי האחרון היא שאלה אם אני מעוניין להמשיך בסשן. הסכמתי והיא ביקשה שאעשה לה העברה בפי-פאל עבור התוספת, מאחר ולא היה עלי מזומן נוסף.
עד פה הכל בסדר והשסן היה מעולה ועבר בשלום. לפני הפסח קיבלתי טלפון מחקירות דן במס הכנסה להגיע אליהם אחרי הפסח לבירור...הם לא הסבירו בטלפון מה הבעייה אבל קישרתי את זה לעסקי מכירת/השכרה רכב שבבעלותי, כך שאני רגיל אליהם. הבוקר קפצתי אליהם והתברר שהם "חקרו" אותי על התשלום שביצעתי עבור השסן. רצו לדעת על בדיוק מדובר והאם מדובר בתשלום עבור שירותים כלשהם! כנראה שפייפל מעבירה דיווח לרשויות המס בישראל! מציע לכולכם להיזהר בתשלום באמצעות פייפל לשסנים ולקחת פסק זמן לתקופה - נראה שמס הכנסה מבצע בדיקה על העלמת מס או משהו!
גם אלי התקשרו לפני חודש. שאלו איך אני מכיר אותה ומה התשלום עבור. אמרתי להם ששילמתי עבור אימון כושר אישי. שאלו האם הוציאה קבלה. שילמי לה דרך פייפל. כנראה שפייפל מעביר מידע לרשויות המס והיא לא הצליחה להישאר מתחת לרדאר. בכל מקרה החלטתי לשמור מרחק ממנה מסיבות מובנות.