אני ניגש לסשן בקרוב ואני מתכוון לראשונה בחיי להיות הכי ברור שאני יכול להיות. עד היום לא ביקשתי שום דבר, וכתוצאה מכך גם לא באמת נהנתי.
הייתי שמח לקבל מכם טיפים ולדעת מה אתם נוהגים לבקש למנת לוודא שאתם נהנים מהסשן ומקלים את מלוא התמורה לכספכם.
6 comments
Like
6 Comments
hori
Jul 08, 2023
למה שהיא תחשוב שזאת בגידה אם היא מגיעה איתי, נוכחת בסשן ומחליטה ביחד איתי מה קורה? ברור שזאת פעילות מינית (גם אם נערכת בלבוש מלא), אבל הפוקוס אצלנו הוא 'לימודי'. גם לאישתי (אחיזות, איך שולטים, רעיונות וכו) וגם לנו כזוג מבחינת ההאבקות שלנו.
Like
leshem315
Jul 08, 2023
Replying to
אני מקנא בך כלכך... אצלי זה דבר שכלכך חסר בזוגיות ולראות שאתה מתאר שאשתך ממש מנצחת(!) אותך על אמת בהאבקות וגם נהינת מזה!
נשמע חלום
Like
yonzi100
Jul 08, 2023
אני מאוד אוהב סשן תחרותי בסך הכל ויש קטע שאני אוהב לעשות זה 5 של הכנעות ללא הפסקה שמהכנעה אחת היא עוברת לשנייה וזה ממש מדליק
Like
hori
Jul 07, 2023
ממממ בדכ הרבה פחות מפורט משלך. בהתחלה מגדיר את הסשן כחצי תחרותי, בעיקר כי ברוב המקרים הן הרבהההה יותר חזקות ומיומנות ממני אז כשאומרים תחרןתי זה נהיה טבח. הגברת נהנית מזה שאני עושה טראש טוק (כאילו מקלל את המתאבקת וכו) אז מבקש רשות ומבקש שהיא תעשה אותו דבר.
אחרי שהסשן מתחיל אז עושה אג'סמנט מבחינת מה מתאים כי זה מאוד תלוי הקשר ותלוי מתאבקת. לפעמים משהו יכול להיות לי נעים בסשן אחד וממש לא בסשן אחר.
שני דברים שכן חשובים לי:
מדגיש שאני מגיע עם אשתי ומוודא שזה בסדר. משאירים פתוח איך תשתלב בסשן כי זה לפי מה זורם לה
2. לשמוע מה הגבולות שלה. אם יש פציעה שהיא רוצה שאשים לב, דברים להמנע מהם וכו
Like
hori
Jul 07, 2023
Replying to
אבל בגדול אני איתך - הדרך הכי טובה להנות מסשן היא לדייק את הצרכים שלך
Like
leshem315
Jul 07, 2023
Replying to
הגבת לי פעם על משהו שרשמתי פה ואני שמתי לב שאתה תמיד מציין את הנושא של אישתך שהיא מאוד מעורבת.אני מניח שכמו כולנו נושא הסשנים מעורר בך גירוי מיני, איך ההתנהלות לגבי זה מול אשתך? זה לא מרגיש לך כמו בגידה? או שהיא חושבת שזה בגידה?
למה שהיא תחשוב שזאת בגידה אם היא מגיעה איתי, נוכחת בסשן ומחליטה ביחד איתי מה קורה? ברור שזאת פעילות מינית (גם אם נערכת בלבוש מלא), אבל הפוקוס אצלנו הוא 'לימודי'. גם לאישתי (אחיזות, איך שולטים, רעיונות וכו) וגם לנו כזוג מבחינת ההאבקות שלנו.
אני מאוד אוהב סשן תחרותי בסך הכל ויש קטע שאני אוהב לעשות זה 5 של הכנעות ללא הפסקה שמהכנעה אחת היא עוברת לשנייה וזה ממש מדליק
ממממ בדכ הרבה פחות מפורט משלך. בהתחלה מגדיר את הסשן כחצי תחרותי, בעיקר כי ברוב המקרים הן הרבהההה יותר חזקות ומיומנות ממני אז כשאומרים תחרןתי זה נהיה טבח. הגברת נהנית מזה שאני עושה טראש טוק (כאילו מקלל את המתאבקת וכו) אז מבקש רשות ומבקש שהיא תעשה אותו דבר.
אחרי שהסשן מתחיל אז עושה אג'סמנט מבחינת מה מתאים כי זה מאוד תלוי הקשר ותלוי מתאבקת. לפעמים משהו יכול להיות לי נעים בסשן אחד וממש לא בסשן אחר.
שני דברים שכן חשובים לי:
מדגיש שאני מגיע עם אשתי ומוודא שזה בסדר. משאירים פתוח איך תשתלב בסשן כי זה לפי מה זורם לה
2. לשמוע מה הגבולות שלה. אם יש פציעה שהיא רוצה שאשים לב, דברים להמנע מהם וכו