נזכה לביקור של רוסייה נוספת, שמה אמריטה והיא תגיע בין ה-6 ל-8 בינואר
38 comments
Like
38 Comments
shaul
Apr 03, 2019
שלחתי לה מייל היא לא עונה. מישהו יודע איך אפשר להשיג אותה?
Like
royhermano9
Mar 28, 2019
אמריטה חוזרת בחודש מאי, הייתי אצלה בפעם השנייה במוסקבה בספטמבר האחרון , היא נהייתה חיה רעה , גבוהה יפהפיה ומאוד מאוד התחזקה, כשפגשתי אותה בארץ בפברואר 2018 הרגליים שלה היו חזקות אבל לא הרסניות, במוסקבה היא כמעט הרגה אותי אותי בין הרגליים שלה בכח מטורף. מומלצת מאוד , אני לא יודע אם נשאר לה מקום אבל למי שלא קבע -כדאי לנסות לפנות אליה.
Like
royhermano9
Feb 11, 2018
התכתבתי עוד עם כרמינה, היא לא מוכנה לרדת במחיר כך שנראה לי שאני אוותר.
Like
wrestler99
Feb 10, 2018
המקסימום ששילמתי על סשן היה 250 יורו לאיבןן מבלגיה שהיתה שווה כל יורו שהוצאתי
למישהי כמו ויוי ליין אין לי בעיה להוציא 300 דולר כי היא באמת אגדה בתחום
Like
royhermano9
Feb 10, 2018
אגב לגבי כרמינה אני מאוד מתלבט,היא יקרה מאוד ביחס לאחרות וגם מתעקשת על מקדמה,לא ברור לי למה אני צריך לשלם לה 330 יורו לשעה כשלמספר אחת בעולם ויוי ליין שילמתי 300 דולר שהם 250 יורו ורוב המתאבקות שבאות לכאן לוקחות מחיר סביר של 200-250 יורו.
מצד שני יש עליה ביקורות טובות וההרגשה שלי לגבי סשן איתה היא חיובית
Like
royhermano9
Feb 10, 2018
אייסה לא פראיירית היא חזקה ביחס לגודל שלה ויש לה ידע בהיאבקות אז בהחלט הפסדתי לה, המטרה שלי בסשנים האלה היא להפסיד ולהישלט על ידי הבנות האלה בלי שאני אוכל להגיב גם אם ארצה. אני מכור אליהן כמו סם.
Like
wrestler99
Feb 10, 2018
ראדה לדעתי הכי חזקה ואגרסיבית
טיה הכי טכנית אבל לדעתי היתה נכנעת בסוף לאגרסיביות של ראדה ולכושר המעולה שלה
אמריטה היא פחות או יותר ברמה של יאנה איירון
מבחינתי מספיק שאני נותן לה לעלות עליי ולרתק אותי בכוח מספיק כדי שיהיה לי קשה להשתחרר
Like
malaga12340
Feb 10, 2018
ורועי הפסדת גם לאייסה ? ומישהו יודע מה עם כרמינה שאמורה להגיע חודש הבא? היא לא עונה למיילים
Like
malaga12340
Feb 10, 2018
?מתאבק 99 אני מבין מדבריך שהיית מדרג את ראדה כחזקה ביותר שהייתה פה ואת טיה מספר 2 זה נכון
Like
malaga12340
Feb 10, 2018
חחח
Like
wrestler99
Feb 10, 2018
לדעתי מול ראדה או טיה היא לא היתה מנצחת
אני לא דוגמא כי יש לי רקע חזק בג'יו ג'יטסו ברזילאי ואני משקל כבד ככה שאין לי בעיה לנצח מישהי כמו אמריטה או טיה בלי הרבה מאמץ
היחידה שגורמת לי להתאמץ קצת היא ראדה
זו הסיבה שאני לא עושה סשן תחרותי
אולי אם רונדה ראוזי תגיע לכאן יום אחד תהיה מישהי שיכולה באמת לנצח אותי
Like
royhermano9
Feb 10, 2018
חח אחי אני מפסיד לכל הבנות גם כשאני מנסה,אין לי שום הכשרה רלוונטית ואני די חלש
לא חושב שהיא היתה מנצחת את טיה או ראדה בהיאבקות שתיהן יותר חזקות ומאוד טכניות.
אולי בקרב לחימה משולבת שמערב מכות ובעיטות, אמריטה מרביצה חזק מאוד מאוד לדעתי היא מסוגלת לתת נוק אאוט עם סטירה.
Like
malaga12340
Feb 10, 2018
?רועי מי ניצח ביניכם? והאם היא הייתה מנצחת את טיה או ראדה לדעתך
Like
malaga12340
Feb 10, 2018
?מתאבק 99 מי ניצח ביניכם? והאם היא הייתה מנצחת את טיה או ראדה לדעתך
Like
royhermano9
Feb 08, 2018
חברים אמריטה נראית מעולה ובחורה לעניין, היה סשן מצויין ומהנה. היא התחילה בעדינות אבל אמרתי לה שהיא יכולה להיות הרבה יותר אגרסיבית, היא וידאה איתי שזה מה אני רוצה , ואז היא נתנה לי מכת קראטה איומה בגב, וכשהיא ראתה שאני צוחק היא אמרה לי ״אהה, אז אתה אידיוט״. ומכאן הסשן זרם כמו בחלומות, הבחורה יודעת להרביץ ולהתאבק, רגליים די חזקות אבל לא כמו של ויקטוריה או טיה. בקיצור אחלה סשן אני מקווה שהיא תחזור ובאמת כדאי לדאוג לה למזרונים. היא כמעט נפצעה כשניסתה לתת לי ברכיה בגב ופגעה ברצפה בטעות.
Like
wrestler99
Feb 07, 2018
חזרתי עכשיו מסשן עם אמריטה. היא יפהפיה, הכי יפה שהיתה כאן, צעירה ומדברת אנגלית שוטפת. מזכירה את יאנה איירון מבחינת הלוק וההאבקות, ויותר יפה מהתמונות. היה סשן מהנה מאוד וזורם. אני מקווה שהיא תחזור לכאן שוב והבטחתי לה שאני אארגן לה מזרונים.
Like
royhermano9
Feb 07, 2018
תודה אחי אני אתן את התרשמותי אחרי הסשן שלי איתה מחר
Like
jimi555
Feb 07, 2018
כן
Like
royhermano9
Feb 07, 2018
תודה רבה ג’ימי, היא יודעת אנגלית?
Like
jimi555
Feb 07, 2018
אחי לך תהנה בלי יותר מדי שאלות ...
גם ככה מחר זה יום אחרון שלה
Like
kunavey
Feb 07, 2018
מה הייתה התוצאה של ההאבקות ביניכם ? איך היא בהשוואה למתאבקות אחרות?
Like
jimi555
Feb 07, 2018
נראת כמו בתמונה השניה
Like
jimi555
Feb 07, 2018
טוב אז ככה, קצת הסתבכתי ב למצוא את הכניסה אז שתדעו שהכניסה מרחוב אלנבי , לובי מספר 3 !!!
אמריטה יפיפיה רוסיה ( כמו כולן כמעט), חזקה מאוד, חייכנית, לא מלחיצה ולחוצה בזמן, נהנתי מאוד
Like
malaga12340
Feb 06, 2018
?מישהו היה אצלה? מה הרמה שלה
Like
royhermano9
Feb 06, 2018
אם מישהו הספיק להיות אצלה אשמח להתרשמות
Like
jimi555
Feb 02, 2018
אני קבעתי , לפי איך שכתבה לי הכל כמעט מלא
Like
malaga12340
Jan 24, 2018
?מי קבע סשן עם אמריטה? והיא הביאה למישהו וואצאפ
Like
kunavey
Jan 23, 2018
תודה רבה על תגובתך נראה שזו גם הבחירה שאעשה
Like
royhermano9
Jan 23, 2018
על אמריטה אין כמעט שום מידע אבל היא נראית גבוהה וחזקה וגם לפי מה שהיא מפרסמת יש לה רקע באומניות לחימה והאבקות. אצל אייסה הייתי פעמיים , היא לא מהחזקות אבל סשן איתה הוא כיפי מאוד באוירה נהדרת ומומלץ ואם קליל זה מה שאתה מחפש אז היא בהחלט הבחירה הנכונה
Like
kunavey
Jan 23, 2018
היא באה באותם התאריכים של אייסה . קשה
לבחור לאן ללכת למרות שאולי לא אלך לאף אחת. מה אתם אומרים ? אני מעדיף משהו יחסית קליל כי מול הבנות היותר מיומנות זה לא כוחות בכלל אצלי ך
Like
bradjoy6
Dec 26, 2017
לא ממש קשור לנושא הזה.
אחי, יש לך סרטוני היאבקות בין נשים בשבילי?
תודה!
Like
wrestler99
Dec 16, 2017
היא נראית פצצה, יש לה רקע באומנויות לחימה והמחיר 200 יורו סביר
ללא ספק תהיה לה הרבה עבודה כאן
Like
royhermano9
Dec 16, 2017
אכן . אין עליה כמעט מידע וחוות דעת, אבל יש לי הרגשה טובה לגביה גם מהתמונות, מזה שהיא מחוברת איך שהוא לקרינה גוטיקה וגם מזה שהיא מציעה היאבקות תחרותית בפרופיל שלה.
Like
wrestler99
Dec 16, 2017
טוב בינתיים היא חזרה אליי והיא באמת מגיעה בפברואר
Like
wrestler99
Dec 16, 2017
היא כתבה לך שהיא מגיעה בפברואר? לי היא לא ענתה
Like
luv4mix
Dec 14, 2017
תודה רבה, תיקנתי את הפוסט :)
Like
royhermano9
Dec 14, 2017
בוקר טוב התאריכים הנכונים להגעתה של הפצצה הזאת הם בין 6 ל 8 בפברואר
שלחתי לה מייל היא לא עונה. מישהו יודע איך אפשר להשיג אותה?
אמריטה חוזרת בחודש מאי, הייתי אצלה בפעם השנייה במוסקבה בספטמבר האחרון , היא נהייתה חיה רעה , גבוהה יפהפיה ומאוד מאוד התחזקה, כשפגשתי אותה בארץ בפברואר 2018 הרגליים שלה היו חזקות אבל לא הרסניות, במוסקבה היא כמעט הרגה אותי אותי בין הרגליים שלה בכח מטורף. מומלצת מאוד , אני לא יודע אם נשאר לה מקום אבל למי שלא קבע -כדאי לנסות לפנות אליה.
התכתבתי עוד עם כרמינה, היא לא מוכנה לרדת במחיר כך שנראה לי שאני אוותר.
המקסימום ששילמתי על סשן היה 250 יורו לאיבןן מבלגיה שהיתה שווה כל יורו שהוצאתי
למישהי כמו ויוי ליין אין לי בעיה להוציא 300 דולר כי היא באמת אגדה בתחום
אגב לגבי כרמינה אני מאוד מתלבט,היא יקרה מאוד ביחס לאחרות וגם מתעקשת על מקדמה,לא ברור לי למה אני צריך לשלם לה 330 יורו לשעה כשלמספר אחת בעולם ויוי ליין שילמתי 300 דולר שהם 250 יורו ורוב המתאבקות שבאות לכאן לוקחות מחיר סביר של 200-250 יורו.
מצד שני יש עליה ביקורות טובות וההרגשה שלי לגבי סשן איתה היא חיובית
אייסה לא פראיירית היא חזקה ביחס לגודל שלה ויש לה ידע בהיאבקות אז בהחלט הפסדתי לה, המטרה שלי בסשנים האלה היא להפסיד ולהישלט על ידי הבנות האלה בלי שאני אוכל להגיב גם אם ארצה. אני מכור אליהן כמו סם.
ראדה לדעתי הכי חזקה ואגרסיבית
טיה הכי טכנית אבל לדעתי היתה נכנעת בסוף לאגרסיביות של ראדה ולכושר המעולה שלה
אמריטה היא פחות או יותר ברמה של יאנה איירון
מבחינתי מספיק שאני נותן לה לעלות עליי ולרתק אותי בכוח מספיק כדי שיהיה לי קשה להשתחרר
ורועי הפסדת גם לאייסה ? ומישהו יודע מה עם כרמינה שאמורה להגיע חודש הבא? היא לא עונה למיילים
?מתאבק 99 אני מבין מדבריך שהיית מדרג את ראדה כחזקה ביותר שהייתה פה ואת טיה מספר 2 זה נכון
חחח
לדעתי מול ראדה או טיה היא לא היתה מנצחת
אני לא דוגמא כי יש לי רקע חזק בג'יו ג'יטסו ברזילאי ואני משקל כבד ככה שאין לי בעיה לנצח מישהי כמו אמריטה או טיה בלי הרבה מאמץ
היחידה שגורמת לי להתאמץ קצת היא ראדה
זו הסיבה שאני לא עושה סשן תחרותי
אולי אם רונדה ראוזי תגיע לכאן יום אחד תהיה מישהי שיכולה באמת לנצח אותי
חח אחי אני מפסיד לכל הבנות גם כשאני מנסה,אין לי שום הכשרה רלוונטית ואני די חלש
לא חושב שהיא היתה מנצחת את טיה או ראדה בהיאבקות שתיהן יותר חזקות ומאוד טכניות.
אולי בקרב לחימה משולבת שמערב מכות ובעיטות, אמריטה מרביצה חזק מאוד מאוד לדעתי היא מסוגלת לתת נוק אאוט עם סטירה.
?רועי מי ניצח ביניכם? והאם היא הייתה מנצחת את טיה או ראדה לדעתך
?מתאבק 99 מי ניצח ביניכם? והאם היא הייתה מנצחת את טיה או ראדה לדעתך
חברים אמריטה נראית מעולה ובחורה לעניין, היה סשן מצויין ומהנה. היא התחילה בעדינות אבל אמרתי לה שהיא יכולה להיות הרבה יותר אגרסיבית, היא וידאה איתי שזה מה אני רוצה , ואז היא נתנה לי מכת קראטה איומה בגב, וכשהיא ראתה שאני צוחק היא אמרה לי ״אהה, אז אתה אידיוט״. ומכאן הסשן זרם כמו בחלומות, הבחורה יודעת להרביץ ולהתאבק, רגליים די חזקות אבל לא כמו של ויקטוריה או טיה. בקיצור אחלה סשן אני מקווה שהיא תחזור ובאמת כדאי לדאוג לה למזרונים. היא כמעט נפצעה כשניסתה לתת לי ברכיה בגב ופגעה ברצפה בטעות.
חזרתי עכשיו מסשן עם אמריטה. היא יפהפיה, הכי יפה שהיתה כאן, צעירה ומדברת אנגלית שוטפת. מזכירה את יאנה איירון מבחינת הלוק וההאבקות, ויותר יפה מהתמונות. היה סשן מהנה מאוד וזורם. אני מקווה שהיא תחזור לכאן שוב והבטחתי לה שאני אארגן לה מזרונים.
תודה אחי אני אתן את התרשמותי אחרי הסשן שלי איתה מחר
כן
תודה רבה ג’ימי, היא יודעת אנגלית?
אחי לך תהנה בלי יותר מדי שאלות ...
גם ככה מחר זה יום אחרון שלה
מה הייתה התוצאה של ההאבקות ביניכם ? איך היא בהשוואה למתאבקות אחרות?
נראת כמו בתמונה השניה
טוב אז ככה, קצת הסתבכתי ב למצוא את הכניסה אז שתדעו שהכניסה מרחוב אלנבי , לובי מספר 3 !!!
אמריטה יפיפיה רוסיה ( כמו כולן כמעט), חזקה מאוד, חייכנית, לא מלחיצה ולחוצה בזמן, נהנתי מאוד
?מישהו היה אצלה? מה הרמה שלה
אם מישהו הספיק להיות אצלה אשמח להתרשמות
אני קבעתי , לפי איך שכתבה לי הכל כמעט מלא
?מי קבע סשן עם אמריטה? והיא הביאה למישהו וואצאפ
תודה רבה על תגובתך נראה שזו גם הבחירה שאעשה
על אמריטה אין כמעט שום מידע אבל היא נראית גבוהה וחזקה וגם לפי מה שהיא מפרסמת יש לה רקע באומניות לחימה והאבקות. אצל אייסה הייתי פעמיים , היא לא מהחזקות אבל סשן איתה הוא כיפי מאוד באוירה נהדרת ומומלץ ואם קליל זה מה שאתה מחפש אז היא בהחלט הבחירה הנכונה
היא באה באותם התאריכים של אייסה . קשה
לבחור לאן ללכת למרות שאולי לא אלך לאף אחת. מה אתם אומרים ? אני מעדיף משהו יחסית קליל כי מול הבנות היותר מיומנות זה לא כוחות בכלל אצלי ך
לא ממש קשור לנושא הזה.
אחי, יש לך סרטוני היאבקות בין נשים בשבילי?
תודה!
היא נראית פצצה, יש לה רקע באומנויות לחימה והמחיר 200 יורו סביר
ללא ספק תהיה לה הרבה עבודה כאן
אכן . אין עליה כמעט מידע וחוות דעת, אבל יש לי הרגשה טובה לגביה גם מהתמונות, מזה שהיא מחוברת איך שהוא לקרינה גוטיקה וגם מזה שהיא מציעה היאבקות תחרותית בפרופיל שלה.
טוב בינתיים היא חזרה אליי והיא באמת מגיעה בפברואר
היא כתבה לך שהיא מגיעה בפברואר? לי היא לא ענתה
תודה רבה, תיקנתי את הפוסט :)
בוקר טוב התאריכים הנכונים להגעתה של הפצצה הזאת הם בין 6 ל 8 בפברואר
אמא רוסיה שולחת אלינו את מיטב בנותיה