היה מעניין לו היתה מתעדכנת רשימת המתאבקות הפעילות
האם מישהו יודע על הפעילות הנוכחית של הרשומות כאן?
לילית - צעירה, חזקה ויפהפיה. שמעתי רק דברים טובים
סברינה - טובה מאד (אותי ניצחה בלי ש"התאמצתי לא לנצח").
מיכל השמנה מפרדס חנה - שמנה, נאה וחזקה כמו שור. מקום קצת קטן.
ענבר - אומרים שחזקה מאד ויודעת תורות לחימה
קריסטל - לא יודע כמה היא באמת חזקה/מתאבקת או רק סוג של 'מלכה' (בדיבורים...)
קריסטין - כנ"ל
ליידי אלכס - זמנים רחוקים. מעניין איך היום
אור מהפיפ שואו בתובל, רמת גן. מישהו סיפר כאן עליה ואמר שהיא מאד חזקה ומניפה Cradle מרשים ביותר
יש עוד?
ומי האורחות מחו"ל שמגיעות/הגיעו/תגענה?
מישהו יכול לשתף חוויות שעבר לאחרונה?
צריך קצת לעורר את הפורום
השאלה כעת היא אם לילית עדיין פעילה. או בפסק זמן כמו שכתב כאן מישהו
נכון מאוד והן עושות רק האבקות ספורטיבית. סוג של הכנסה מהצד. מבחינה הזו אין הבדל בינן למתאבקות מחו"ל. בחורה שמתפרנסת ממסאז'ים או מלכת סאדו תעדיף לעשות כסף קל מבחינתה ולא להסתכן בפציעות, מה גם שכדי שאישה תתמודד בהצלחה מול גברים היא צריכה להתאמן לא מעט וללמוד אמנות לחימה כמו ג'ודו או ג'יו ג'יטסו.
האמת עד עכשיו היו רק שתיים שלקחו את העסק ברצינות , ענבר ולילית...
די קשה לשכנע נשים לעשות האבקות וצריך לקחת בחשבון שהיא צריכה מקום ומזרונים והשוק הישראלי לא גדול מספיק
אפשר אולי לשכנע אותה לתת סשנים של
לא מכיר את אור מהפיפ שואו אבל מציע לכולם באופן כללי להתרחק ממקומות כאלה
איך אפשר להגיע לאור מה - פיפ שואו ?
למישהו יש פרטים שלה ?
מקווה שאתה צודק ויתחילו להגיע לכאן שוב. ראדה, טיה ואייסה הן כבר ״משלנו״.
לא ידוע לי על מתאבקת שאמרה שהיא לא רוצה להגיע לכאן יותר בגלל הלקוחות. לכל אחת מהן יש לוח זמנים צפוף ולרובן גם יש ילדים מה שמקשה עליהן להגיע לתקופה ארוכה. אייסה למשל מאוד רצתה להגיע אבל לא היו לה מספיק סשנים. טיה כתבה לי שהיא מעוניינת לחזור לכאן וכך גם ראדה גולד.
רוב המתאבקות שציינת הגיעו פחות או יותר עד יולי 2019. מאז יש יובש די רציני (ושוב אני לא מדבר על באדי בילדריות), ומידיעה זה נובע בעיקר מלקוחות גרועים. אני מקווה שאני טועה ובתחילת השנה יתחילו להגיע יותר.
אני דווקא חושב שהמצב מצוין. בטח בהשוואה למצב שהיה לפני עשור. השנה היו כאן שינה ווריור אמזון טיה איזבלה מנדס סטיבה אנצ'ה ראדה גולד יאנה איירון אמריטה, הטופ של המתאבקות הארופאיות. ובארץ ענבר ולילית פשוט מעולות. הבעיה העיקרית היא הטיסה היקרה ומחירי השכירות מה שמחייב מתאבקות לעשות יותר מעשרה סשנים כדי שיהיה להן משתלם להגיע.
המצב בקנטים אחי , כבר כמה חודשים שכמעט ולא מגיעות מתאבקות טובות , באוקטובר היו טיה ודולי, בנובמבר היתה אמורה להגיע איזבלה מנדס אבל אז החליטו לחסל את אדון בהאא אבו אל עטא והיא ביטלה מסיבות מובנות, למרבה המזל היא תחזור עוד כשבועיים ונחזיק אצבעות שהיא אכן תגיע. מתאבקות חדשות כמעט שלא באות ומי שכן באות זה או באדי בילדריות או מתאבקות חצי כח מרוסיה כמו טורי קוין או מרינה רדסטאר. לדעתי היובש נובע משתי סיבות, האחד המצב הבטחוני והשני הישראלי המכוער שאין מתאבקת שלא פוגשת פה. לקוחות מבטלים ברגע האחרון או שסתם לא באים, מתמקחים על הכסף אחרי הסשן, מתעקשים על סוף שמח גם למתאבקות שמציינות במפורש שלא עושות, שלא לדבר על נסינות תקיפה ממש ואגרסיביות ואלימות יתר, הנה הצלחתם עכשיו אף אחת כמעט לא באה.