הבנתי שהיא מגיעה עם גבי. אפשר פרטים לגביה? מבנה גוף,שרירים, יכולות, אינטרקציה? ואם יש תמונות אז בכלל מעולה
12 comments
Like
12 Comments
Bar Kali
Jul 14, 2023
איפה כתוב שהן מגיעות?
Like
shlomi Hamo
Jul 14, 2023
היי אמיל אתה יכול לתת לי טל של מוניקה תודה
Like
m_yevgeni
Jul 08, 2023
לא יכול לשים תמונות מהסשן כי לא קיבלתי ממנה אישור. יפה מאוד, עדינה, גובה כ- 175 ס״מ. הייתי בסשן הרמות. היא פחות חזקה מחברתה גבי אך הרבה יותר יפה. גם חזקה. הרימה אותי די הרבה וטוב למרות שאני 95 ק״ג. מאוד משתדלת, שירות מכל הלב. אבל אציין שהן די צעירות וגם אם משתדלות לזרום בקטע ארוטי הן עדיין לא שם לעומת אנה סטרונג או סברינה, או ראדה גולד. הן יותר עובדות כמו באימון הרמת משקולות או האבקות. חמודות.
Like
tweak828
Jul 14, 2023
Replying to
סברינה היא ישראלית. יפו.נראית טוב מאד, סקסית. לא שרירית כמו מרימת משקולות, אבל חזקה. במקרה שלי, יותר חזקה ממני. וכמובן מתאבקת יותר טובה. בגלל שינוי נסיבות, בשנים האחרונות התדירות שלי ירדה מאד. בפעם האחרונה חשבתי שאצליח יותר, אבל מה לעשות...
Like
m_yevgeni
Jul 16, 2023
Replying to
אישה מבוגרת, סביב 50, סקסית, לא שרירית אבל חזקה מאוד בעיקר ברגליים. אני מאוד אוהב ללכת אליה. נותנת שירות מכל הלב, זורמת, מאוד שירותית. בתור מתאבקת היא לא משהו, אני מנצח ללא שום קושי וללא מאמץ גם אם מראש נכנס למצב נחות או מאפשר לה לעשות ריתוק. אין שום בעיה להשתחרר כי היא לא חזקה מספיק בפלג גוף עליון, אין לה טכניקה והיא לא זריזה. אבל בהאבקות ארוטית היא מעולה. כמו כן למרבה הפלא היא גם עושה הרמות. אני 95 ק״ג והיא יכולה לקחת אותי שק קמח לרכיבה לרבע שעה חופשי או להרים בסחיבת פצוע אך לא מהרצפה. בעיה שהיא לדעתי כבר הפסיקה עם הרמות עקב בעיות גב או שעושה את זה לגברים ששוקלים עד 70 ק״ג.
אבל אני ממליץ עליה בחום, סשן נעים, צחוקים, הרגשה של בת זוג הכי פתוחה בעולם.
איפה כתוב שהן מגיעות?
היי אמיל אתה יכול לתת לי טל של מוניקה תודה
לא יכול לשים תמונות מהסשן כי לא קיבלתי ממנה אישור. יפה מאוד, עדינה, גובה כ- 175 ס״מ. הייתי בסשן הרמות. היא פחות חזקה מחברתה גבי אך הרבה יותר יפה. גם חזקה. הרימה אותי די הרבה וטוב למרות שאני 95 ק״ג. מאוד משתדלת, שירות מכל הלב. אבל אציין שהן די צעירות וגם אם משתדלות לזרום בקטע ארוטי הן עדיין לא שם לעומת אנה סטרונג או סברינה, או ראדה גולד. הן יותר עובדות כמו באימון הרמת משקולות או האבקות. חמודות.