הבנתי מקריאה פה שמיכל חזקה בקטע מטורף, מישהו יודע להגיד אם היא הייתה מנצחת את ענבר?
9 comments
Like
9 Comments
דודי פל
Mar 26, 2023
תנסה את אלה מאור יהודה חזקה מאוד הרימה אותי ואני שוקל 78
Like
gangofm
Mar 27, 2023
Replying to
מי זאת?
אפשר טלפון?
Like
ngditrm
Apr 13, 2023
Replying to
איפה אפשר לקבוע איתה?
Like
mydinamo
Mar 22, 2023
מישהו היה אצל ענבר, איך היא נראת? מישהו יודע בת כמה היא בערך?
היא נראת נשית? (בלי לפגוע) כי בתמונות שיש נראה שהיא עם הרבה שרירים...
Like
gangofm
Mar 22, 2023
אני לא יודע אם מיכל עוד פעילה
ענבר וסברינה
Like
gangofm
Mar 21, 2023
מי זאת מיכל?
Like
maloclarax
Mar 21, 2023
Replying to
אני פגשתי רק את מיכל - זאת מפרדס חנהבחורה גדולה וחזקה מאד. לדעתי שניים כמוני לא יכולים להתמודד איתה בכוח פיזי. בהורדות ידיים חייכה אלי ברחמים ונתנה לי לנסות בשתי ידיים. לא הצלחתי להזיז אותה. אולי אני דוגמה לא מוצלחת. למרות שאני מטר שמונים ותשעים קילו.
לשם השוואה גם סברינה היתה יותר חזקה ממני. בפעם הראשונה (לפני 7-8 שנים) עשינו הורדות ידים וניצחה בימין ובשמאל. פגשתי אותה לא מעט פעמים רק להיאבקות ותמיד ניצחה. לא יודע איך היום ויכול להיות שהיום יש לי יותר סיכוי.
את ענבר לא פגשתי אבל הבנתי שהיא מאד חזקה וגם מתאבקת מעולה. מיכל כמעט לא מתאבקת, רק מוכיחה את החוזקה שלה. יש לי תחושה שענבר היתה מנצחת את מיכל.
Like
leshem315
Mar 26, 2023
Replying to
אתה זוכר אם היה לסברינה קל לנצח אותך? כי הייתי לפני כמה שנים אצלה וההורדת ידיים נגמרה בתיקו.
Like
maloclarax
Mar 27, 2023
Replying to
פגשתי אותה לראשונה לפני 9 שנים (בדקתי עכשיו. לא מה שכתבתי קודם) בהיאבקות ניצחה אותי בסשן הראשון די בקלות והרבה פעמים. ניצחה גם בסשנים הבאים, פעם או פעמיים היתה לי אפשרות לרתק אותה. אבל בסוף לא הצלחתי. נראה לי שבהורדות ידיים נתתי יותר פייט. הצלחתי לעכב אותה כשהיה לה יתרון של 30 מעלות עד שבסוף הורידה אותי. הכל בערך דקה.
תנסה את אלה מאור יהודה חזקה מאוד הרימה אותי ואני שוקל 78
מישהו היה אצל ענבר, איך היא נראת? מישהו יודע בת כמה היא בערך?
היא נראת נשית? (בלי לפגוע) כי בתמונות שיש נראה שהיא עם הרבה שרירים...
אני לא יודע אם מיכל עוד פעילה
ענבר וסברינה
מי זאת מיכל?