עוד מישהו אולי יכול לשתף איך היה לו עם טיה? עם דולי?
Like
wrestler99
Oct 29, 2019
יש חניון קרוב ברחוב של הטיילת
Like
shaul
Oct 28, 2019
חברים יש חניה באזור?
Like
wrestler99
Oct 27, 2019
ברור שיש הפרשי רמות גדולים בין טיה לדולי אבל לפעמים כשהמתאבקת מאוד אגרסיבית זה מאלץ אותי לעבוד גם יותר אגרסיבי ואני פחות נהנה. עם מתאבקת פחות אגרסיבית אני מחליט מתי להיות בשליטה ומתי לתת לה את השליטה.
Like
roni
Oct 27, 2019
עדיין אני חושב שיש הפרשי רמות גדולים בין השניים ..
Like
wrestler99
Oct 27, 2019
קבעתי סשן גם עם טיה :-)האמת שלא משנה נגד מי, אני עובד באותה צורה, רק הקצב משתנה. אני לא משתמש בכוח רק בטכניקה כך שלא ממש משנה לי כמה חזקה הבחורה. אני רגיל להתמודד מול חגורות כחולות וסגולות בג'יו ג'יטסו ככה שטיה שינה ראדה ואיזבלה זה קרב רגיל בשבילי, למעט העובדה שאני מתגלגל עם אישה על המזרן :-)
Like
roni
Oct 27, 2019
Wreztle99 למה הלכתה דווקה דולי ?
Like
wrestler99
Oct 27, 2019
הן מקבלות בדירה בת"א ליד הטיילת
Like
roni
Oct 26, 2019
האמת שניסיתי לקבוע עם טיה אבל הכל היה תפוס , וגם רשמה לי שכרגע היא קצת פצועה בישביל סשן תחרותי , היכן הן מקבלות סשנים ?
Like
royhermano9
Oct 26, 2019
הייתי בסשן של שעה עם טיה ומיד לאחריו שעה עם דולי. אני חייב לציין שדי התחרטתי שלא עשיתי שעתיים עם טיה במקום. אין מה לדבר טיה חזקה בטירוף, פשוט חיה, נראית מדהים ושולטת בי בלי בעיה וכיוון שהיא מכירה אותי הסשן איתה הוא לא פחות ממושלם מבחינתי. דולי אכן נראית מעולה, שרירים מדהימים, אבל די הפתיעה אותי ברגליים הלא כל כך חזקות שלה והיא בקושי הצליחה להכניע אותי במספריים על הראש. כמו כן אין מה להשוות מבחינת יכולות השליטה , גם פיסית וגם פסיכולוגית, ואפילו הגעתי מולה לכמה עמדות יתרון מה שלא אפשרי מול טיה אפילו בחלומות. בקיצור דולי היא באמת טובה למי שרוצה סשן בהילוך נמוך, אני צריך את הכח והיכולות של בנות כמו טיה, שינה, ראדה, איזבלה וכו׳....
Like
wrestler99
Oct 26, 2019
מי שרוצה לקבוע עם דולי יש לה עדיין מקום בלו"ז
Like
wrestler99
Oct 26, 2019
Like
wrestler99
Oct 26, 2019
אני לא משתמש בכוח נגד אף אישה בסשנים שלי. רגוע הכוונה לא אגרסיבי בקצב איטי יחסית. נגד מתאבקות אגרסיביות יותר כמו טיה או שינה גם אני צריך להגביר את הקצב... מבחינת כוח דולי חזקה אבל קצת עדינה ולא אגרסיבית מאוד.מי שלא מחפש סשן סופר תחרותי כמו שינה איזבלה או אנצ'ה יהנה מאוד עם דולי. יש לה גוף מהמם ושרירי.
Like
tweak828
Oct 26, 2019
תגדיר 'סשן רגוע'?חצי תחרותי? כמה חזקה?
Like
wrestler99
Oct 26, 2019
עוד משהו חשוב, כשאתם כותבים לטיה או מתאבקת שמגיעה לכאן תשתדלו לציין פרטים חשובים כמו זה שאתם מעוניינים בסשן, מה סוג הסשן, באיזה יום ושעה מתאים לכם להגיע ואם יש עוד בקשות מיוחדות. למי שתוהה אין אצל טיה הרפיה או גמירה אז אין טעם לשאול אותה.
Like
wrestler99
Oct 26, 2019
עשיתי סשן רגוע עם דולי. חמודה מאוד נראית ממש טוב, נהניתי מאוד.
עוד מישהו אולי יכול לשתף איך היה לו עם טיה? עם דולי?
יש חניון קרוב ברחוב של הטיילת
חברים יש חניה באזור?
ברור שיש הפרשי רמות גדולים בין טיה לדולי אבל לפעמים כשהמתאבקת מאוד אגרסיבית זה מאלץ אותי לעבוד גם יותר אגרסיבי ואני פחות נהנה. עם מתאבקת פחות אגרסיבית אני מחליט מתי להיות בשליטה ומתי לתת לה את השליטה.
עדיין אני חושב שיש הפרשי רמות גדולים בין השניים ..
קבעתי סשן גם עם טיה :-) האמת שלא משנה נגד מי, אני עובד באותה צורה, רק הקצב משתנה. אני לא משתמש בכוח רק בטכניקה כך שלא ממש משנה לי כמה חזקה הבחורה. אני רגיל להתמודד מול חגורות כחולות וסגולות בג'יו ג'יטסו ככה שטיה שינה ראדה ואיזבלה זה קרב רגיל בשבילי, למעט העובדה שאני מתגלגל עם אישה על המזרן :-)
Wreztle99 למה הלכתה דווקה דולי ?
הן מקבלות בדירה בת"א ליד הטיילת
האמת שניסיתי לקבוע עם טיה אבל הכל היה תפוס , וגם רשמה לי שכרגע היא קצת פצועה בישביל סשן תחרותי , היכן הן מקבלות סשנים ?
הייתי בסשן של שעה עם טיה ומיד לאחריו שעה עם דולי. אני חייב לציין שדי התחרטתי שלא עשיתי שעתיים עם טיה במקום. אין מה לדבר טיה חזקה בטירוף, פשוט חיה, נראית מדהים ושולטת בי בלי בעיה וכיוון שהיא מכירה אותי הסשן איתה הוא לא פחות ממושלם מבחינתי. דולי אכן נראית מעולה, שרירים מדהימים, אבל די הפתיעה אותי ברגליים הלא כל כך חזקות שלה והיא בקושי הצליחה להכניע אותי במספריים על הראש. כמו כן אין מה להשוות מבחינת יכולות השליטה , גם פיסית וגם פסיכולוגית, ואפילו הגעתי מולה לכמה עמדות יתרון מה שלא אפשרי מול טיה אפילו בחלומות. בקיצור דולי היא באמת טובה למי שרוצה סשן בהילוך נמוך, אני צריך את הכח והיכולות של בנות כמו טיה, שינה, ראדה, איזבלה וכו׳....
מי שרוצה לקבוע עם דולי יש לה עדיין מקום בלו"ז
אני לא משתמש בכוח נגד אף אישה בסשנים שלי. רגוע הכוונה לא אגרסיבי בקצב איטי יחסית. נגד מתאבקות אגרסיביות יותר כמו טיה או שינה גם אני צריך להגביר את הקצב... מבחינת כוח דולי חזקה אבל קצת עדינה ולא אגרסיבית מאוד. מי שלא מחפש סשן סופר תחרותי כמו שינה איזבלה או אנצ'ה יהנה מאוד עם דולי. יש לה גוף מהמם ושרירי.
תגדיר 'סשן רגוע'? חצי תחרותי? כמה חזקה?
עוד משהו חשוב, כשאתם כותבים לטיה או מתאבקת שמגיעה לכאן תשתדלו לציין פרטים חשובים כמו זה שאתם מעוניינים בסשן, מה סוג הסשן, באיזה יום ושעה מתאים לכם להגיע ואם יש עוד בקשות מיוחדות. למי שתוהה אין אצל טיה הרפיה או גמירה אז אין טעם לשאול אותה.
עשיתי סשן רגוע עם דולי. חמודה מאוד נראית ממש טוב, נהניתי מאוד.