טוב זה קרה יותר מהר ממה שחשבתי אבל אנני האמזונה מעוניינת להגיע לארץ באיזור אמצע או סוף אפריל
עדיין לא פורסם ב wb270
אבל אני מניח שיפורסם בקרוב. בינתיים היא פרסמה את זה בחשבון הטויטר שלה
עכשיו זה תלוי בכמות הפניות הרציניות שהיא תקבל.
אני אומר לכם באחריות מלאה שזו האישה הכי חזקה שתהיה פה , עושה האבקות תחרותית שליטה , מכות ומי שמעוניין בהרמות היא תרים אותו כמו ילד. 1.80 על 100 קילו
מעבר לכך מאוד נחמדה והסשן איתה הוא באוירה כיפית ומהנה
המייל שלה הוא amazon.wrestler@gmail.com
מי שמעוניין מוזמן לפנות אליה ולא יתאכזב. אם באמת היא תגיע לכאן זו תהיה אחלה מתנה ליום הולדת 70 של המדינה .

ביטלה הגעתה אולי תגיע בתחילת2019
חברים חדשות רעות - אנני ביטלה את הגעתה, אמרה שתגיע כנראה בתחילת שנה הבאה. חבל מאוד .
אנני עדכנה את תאריכי הגעתה, והיא מגיעה בין ה 15-18 למאי. התעריפים שלה סבירים לחלוטין: 300 דולר לשעה ו500 דולר לשעתיים. מקווה שהיא תיהנה פה ואמריקאיות נוספות יגיעו בעקבותיה.
אנני 1.80 בדוק בלי עקבים כמובן
היא כותבת שהיא 6 פוט שזה 1.83 אבל היא קצת מעגלת למעלה. היא בדיוק בגובה שלי ואני 1.80 בדיוק
בקטגורייה באתר של המתאבקות המגיעות לארץ
כתוב שאנני 1.85 ס"מ ופה בתחילת הפוסט כתוב שהיא 1.80 ס"מ
מישהו יודע מה הגובה המדוייק שלה?
תודה על העדכון
300 דולר לשעה
כמה עולה העניין?
אנני האמזונה עדכנה באתר כי היא מגיעה בין ה 1 ל 3 במאי. ממליץ למי שרוצה גודל, כוח ומתאבקת טובה . גם נראית טוב.
אני סוגר איתה שעתיים.
?אתם הולכים לאמריטה
אין שום בעיה. אני אכתוב לה, וכשראדה תגיע שוב. אני אהיה אצלה
@luv4mix
ראדה היתה חודש בבית ושוב העלתה מסת שריר עכשיו היא החלה במסע נוסף באירופה והיא תגיע גם לכאן.
מקווה בשבילך שלא תחמיץ אותה שוב
הייתי שמח אם תכתוב לאנני שאתה מעוניין למרות שאתה לא בטוח, מכיוון שככל שהיא תקבל יותר מיילים ככה זה מעלה את הסבירות שהיא תגיע לכאן ומבחינת כח אין על אנני. מבחינת ברוטליות ראדה היא המלכה הבלתי מעורערת
ואם אנני תגיע לכאן ותיהנה , יכול להיות שזה יפתח את הדלת למתאבקות אמריקאיות כמו ויוי ליין האגדה החיה ואז באמת אפשר לומר שאנחנו בטופ העולמי
אם ראדה מגיעה בחודש הבא, אני 100% אצלה. וואו, איך אתה יודע?
ראדה כנראה תגיע בסוף חודש הבא
וואו, איזה כיף לראות שהפכנו להיות נקודת ציון עבור חלק מהמתאבקות הגדולות ביותר שיש היום. אמאזון אנני נראית כמו משהו שהרבה ייהנו ממנו. אני תוהה אם אני היא הטעם שלי, עוד לא החלטתי ואני מתכוון לצפות בכל מני סרטונים שלה על מנת להחליט. האמת שאני עד עכשיו מתחרט שלא נפגשתי עם ראדה גולד, בעיקר בגלל הביקורות המצוינות שכתבת עליה.
תודה פניתי אליה