גם לי חבל שדי מת כאן...
הייתי אצל ניקי שבאה עם אורסי. לקחו דירה קטנה מידי - מזרונים על הרצפה עד לקיר, ב- 3מ' על 3מ' נטו, ממש עד לקיר. קשה היה לזוז בלי לקבל מכה בקיר. לא מתאים...
ניקי קטנה אבל די חזקה (למרות שהיו לה כבר סשנים באותו יום), יש לה טכניקה לא רעה. הייתה חביבה קצת אבל לא יותר מזה. 150 יורו לחצי שעה. דיברנו אח"כ קצרות והיא רמזה שיש "כמה סוגים של סשנים".
שאלתי את ענת שמגיעה עוד מעט על מחירים:
" $300usd/hr, $375usd/hr if topless, $450usd/hr for nude wrestling. I do not provide sex, handjobs, or blowjobs. "
לגבי אורסי וניקי עשיתי איתן סשן כפול ונהניתי בצורה בלתי רגילה. הכרתי את אורסי עוד מבודפשט, יש לה גוף של דוגמנית והיא מאוד חזקה ביחס לגודל שלה. גם ניקי הפתיעה אותי בכח שלה ובעיקר בדומיננטיות שלה, בקיצור שתיהן התעללו בי בצורות שונות ומשונות וניקי מרוב התלהבות הכניסה לי בעיטה לפנים שלא חטפתי אף פעם. לגבי הדירה אורסי אמרה לי שלהבא היא תיקח דירה יותר גדולה כמו ההונגריות האחרות.
לגבי ענת קבעתי איתה סשן מצולם ואני באמת מקווה שהסשן יעבור בכיף. יש לה רשימת חוקים ארוכה ומייגעת,והיא היחידה אי פעם שלא הסכימה לוותר לי על מקדמה למרות שהיא פנתה למתאבקות אחרות והן אישרו לה שאני קליינט טוב. בכל מקרה, היא נראית טוב וחוות הדעת שהיא מקבלת בפורומים בחו״ל על הסשן עצמו הן מצויינות אז יש סיבה לאופטימיות, בכל זאת לא כל יום מבקרת כאן מתאבקת מארצות הברית ואולי אם היא תיהנה זה יפתח פתח לאחרות.
גם אני מקווה שהפורום יתעורר , נראה שהוא נזנח לחלוטין (רשימת המבקרות כבר חצי שנה לא מתעדכנת) ועדיין אני בטוח שיש עניין בהיאבקות נשים ובמתאבקות המצויינות שמבקרות כאן- אני מחכה לשינה המדהימה שתחזור בדצמבר יש לה יכולות פיזיות מדהימות פשוט.
תיאמתי סשן עם ענת. האמת שההתנהלות איתה די מעצבנת. היא מתנהלת בדרישות חד משמעיות ובצורה לא מנומסת (ברמה שמעולם לא נתקלתי- אם אתה רוצה וידאו היא מצלמת ומחזירה לך אותו אחרי שערכה עם לוגו למטה וזכויות יוצרים- בטח אתן לה וידאו איתי ואיתה ואסמוך על רמת האחריות שלה... מקדמה בPAYPAL ותשלום בסשן גם בPAYPAL ואין מה לדבר כי אין לה מה לעשות עם מזומן ועוד ועוד). מקווה שהסשן יהיה טוב. ניקי היתה חמודה. עשיתי איתה סשן של שעה. היא לוחמנית כזו ונראית טוב. מקווה גם שהפורום קצת יתעורר. אשמח לשמוע על כאלו שעשו סשן עם אורסי וניקי או שעשו / יעשו עם ענת