ובכן, אז בשעה טובה היינו אצל ראדה. אמ;לק: מהממת, חזקה מאוד. מי שבקטע של תחרותיות ואגרסיביות היא הבחורה בשבילכם.
בקצת יותר פרטים: הלכנו אישתי ואני. לפני הסשן הייתה מאוד תקשורתית וידעה לתת הוראות מדויקות איך להגיע וכו'. מקבלת בדירה בבת ים, יש במקום מזרוני פאזל כאלה על חצי מהחדר וזה ממש הספיק.
תעריף: 250 אירו (950 שקל) לשעה, 150 אירו לחצי שעה. אנחנו לקחנו שעה. מקבלת גם שקלים.
הסשן עקרונית היה תחרותי, כשסוכם מראש שכאשר אפסיד (היה מאוד ברור שזה מה שיקרה) היא תשלוט ותשפיל אותי בכל מיני דרכים כשאישתי צופה (רצתה להשתתף אבל עדיין מחלימה מניתוח קיסרי אז העדפנו שלא הפעם). ראדה הייתה ממש נחמדה ועשתה שיחת תאום ציפיות זריזה אבל ממש ידעה לדבר עם שנינו מבחינת מה מתאים ומה לא.
מבחינת הקרב - תכלס מתוך השעה, היו במקרה הטוב 15 דקות שסוג של נתתי בערך פייט. אחר כך די נגמר לי האוויר והפכתי לדי בובת סמרטוטים. מדובר בבחורה חזקה מאוד, אגרסיבית ממש (פעם אחת נתנה לי כאפה ותקשיבו שבחיים שלי לא קיבלתי כזאת, לא מגבר ולא מאישה), ממש טובה טכנית. נראה שמאוד נהנית מאקטים של שליטה וזה יצר בדיוק את מה שרצינו.
בקיצור - מומלץ (:
הייתי אצלה בשבוע הראשון שהגיע, מודה שהיה פחות טוב משציפיתי.
אני יותר נהנה שיש משהו שלפחות מזכיר שיוויון, אבל ראדא ניגבה איתי את המזרון וקיפלה אותי כמו אוריגמי. כניעה אחרי כניעה (חצי-תחרותי) עד שאחרי 20 דקות הייתי גמור לחלוטין. הרבה יותר אינטנסיבי מויקטוריה או אנצ'ה. נשארתי עם כוויות מזרון כמעט בכל מקום, בנוסף לשפה קצת מדממת.
גם היה קצת פייסיטינג - שלטעמי פחות נעים אם אתה לא הסשן הראשון של היום (זיעה וכו'...).
כן מומלץ מאוד . היא מאוד כייפית ועושה את כל הטווח של הסשנים מתחרותי ממש נוקשה ועד לסשן שבעיקר שליטה
עדכון מראדה: ראדה נשארת בארץ עד תחילת מרץ, החל ממחר היא לוקחת מנוחה קלה מסשנים, והיא תחזור להציע סשנים בין ה 27 לפברואר עד ה 2 במרץ בבת ים ובין ה 6-8 במרץ בחיפה. אנחנו לא יודעים מה יהיה העתיד פה מבחינת תיירות ולכן אם מישהו מתלבט - מומלץ מומלץ לנצל את זה שהיא כאן ולחוות חוויה שמעטות יכולות להציע.
עושה הערצת גוף. לבוש-ניתן לתיאום
שאלה: האם היא עושה דברים שהם מעבר לתחרותי? אני לא מדבר על דברים מיניים. אבל שליטה שהיא קצת יותר לכיוון ההשפלה, הערצות גוף, בערך כמו מלכה?
שאלה: מה היא לובשת בד"כ? האם מדובר בבגדי ספורטיביים? ביקיני? והאם אפשר ממש לוודא לבוש מראש?
עשיתי איתה סשן קליל הפעם כי פעם שעברה הכניעה אותי 10 פעמים ב9 דקות והתישה אותי לגמרי די מהר . הפעם היה בעיקר שליטה עדינה עם קצת האבקות (השיגה איזה 4-5 הכנעות בכ3 דקות) והיה אפילו יו ר כייף מפעם שעברה
איך קובעים איתה סשן?
איך קובעים איתה סשן?
חחחח גם אני מפורק לגמרי ): היא פשוט חיה
אין על ראדה. אתמול הייתי אצלה בפעם השמינית אני חושב, ו 24 שעות אחרי הסשן אני עדיין במיטה מפורק לגמרי ולא יכול לזוז. או במילים אחרות הטיפול הסטנדרטי של ראדה. מה שכן התחטבה ויש לה שרירים מדהימים. מקווה שזה יפתח את הדלת למתאבקות האחרות להגיע לארץ.