ובכן, אז בשעה טובה היינו אצל ראדה. אמ;לק: מהממת, חזקה מאוד. מי שבקטע של תחרותיות ואגרסיביות היא הבחורה בשבילכם.
בקצת יותר פרטים: הלכנו אישתי ואני. לפני הסשן הייתה מאוד תקשורתית וידעה לתת הוראות מדויקות איך להגיע וכו'. מקבלת בדירה בבת ים, יש במקום מזרוני פאזל כאלה על חצי מהחדר וזה ממש הספיק.
תעריף: 250 אירו (950 שקל) לשעה, 150 אירו לחצי שעה. אנחנו לקחנו שעה. מקבלת גם שקלים.
הסשן עקרונית היה תחרותי, כשסוכם מראש שכאשר אפסיד (היה מאוד ברור שזה מה שיקרה) היא תשלוט ותשפיל אותי בכל מיני דרכים כשאישתי צופה (רצתה להשתתף אבל עדיין מחלימה מניתוח קיסרי אז העדפנו שלא הפעם). ראדה הייתה ממש נחמדה ועשתה שיחת תאום ציפיות זריזה אבל ממש ידעה לדבר עם שנינו מבחינת מה מתאים ומה לא.
מבחינת הקרב - תכלס מתוך השעה, היו במקרה הטוב 15 דקות שסוג של נתתי בערך פייט. אחר כך די נגמר לי האוויר והפכתי לדי בובת סמרטוטים. מדובר בבחורה חזקה מאוד, אגרסיבית ממש (פעם אחת נתנה לי כאפה ותקשיבו שבחיים שלי לא קיבלתי כזאת, לא מגבר ולא מאישה), ממש טובה טכנית. נראה שמאוד נהנית מאקטים של שליטה וזה יצר בדיוק את מה שרצינו.
בקיצור - מומלץ (:
הייתי אצלה בשבוע הראשון שהגיע, מודה שהיה פחות טוב משציפיתי.
אני יותר נהנה שיש משהו שלפחות מזכיר שיוויון, אבל ראדא ניגבה איתי את המזרון וקיפלה אותי כמו אוריגמי. כניעה אחרי כניעה (חצי-תחרותי) עד שאחרי 20 דקות הייתי גמור לחלוטין. הרבה יותר אינטנסיבי מויקטוריה או אנצ'ה. נשארתי עם כוויות מזרון כמעט בכל מקום, בנוסף לשפה קצת מדממת.
גם היה קצת פייסיטינג - שלטעמי פחות נעים אם אתה לא הסשן הראשון של היום (זיעה וכו'...).