לכבוד הגעתה של ויקטוריה הנה הקרב המלא בינה לבין המתאבקת האגדית ראקל מסיאטל. רמז קטן למה שקורה כאן: אם מישהו מוצא את עצמו באחד הסשנים עם הראש בין הרגליים של ויקטוריה, לא בטוח שכדאי שיזכיר לה את הקרב הזה עם ראקל.
https://mega.nz/#!RYc2lCTK!yQv-SYkzmp1U4MnblPBPYJxRGRzbuwdXrwsqzMX-ZEE
היא התכוונה לבחור אחר כנראה
ויקטוריה ממש נחמדה וחייכנית למי שעדיין לא הלך מחר זה היום האחרון שהיא פה... באמת ששווה היא ממש זורמת ומצחיקה והפעם הבאה תהיה אולי בספטמבר-אוקטובר היא אמרה לי
שאלתי אותה רק אם היא מנצחת את רוב הסשנים והיא אמרה שכמעט את כולם ושבא אליה בחור אחד ששוקל 15 קילו יותר ממנה בסביבות 85 קילו של שרירים ויודע אומנויות לחימה והוא ניצח אותה אבל היא לקחה כמה נקודות.. אותי היא ניצחה בקלות
אמרה דברים טובים? חחח
חח מתאבק נראה לי היא סיפרה לי עליך בסשן ...
ראקל ספציפית באמת נראית לי גם חזקה וגם ליגה בפני עצמה אבל יש עוד סרטונים שרואים בהם את ויקטוריה מתקשה נגד יריבות קטנות ממנה אבל מאומנות מאוד
בכל אופן אני חושב שהסרטונים האלה גם של ויקטוריה וגם של טיה מטעים כי במציאות כשפוגשים אותן הן הרבה יותר טובות ממה שאפשר לדמיין לפי הסרטונים
בפעם הראשונה שפגשתי את ויקטוריה גם אני הייתי בטוח שאנצח אותה, הייתי גבר ספורטיבי בכושר אירובי מעולה וניצחתי לא מעט חובבי האבקות כמוני
ויקטוריה פשוט פירקה אותי במפגש הזה, אין מילים אחרות לתאר
רק אחריי שהתחלתי ללכת לג'יו ג'יטסו ברזילאי והעליתי הרבה מסת שריר בחדר כושר הצלחתי לנצח אותה
בקרב בין ויקטוריה לראקל, לא ראיתי שיש לויקטוריה יתרון כח. אני כמעט בטוח שראקל חזקה לפחות כמוה
הדבר הטוב הוא שויקטוריה נראית לי בכל מקרה חזקה מאד. אתי לא תהיה לה בעיה מיוחדת.
ונראית נהדר.
זו תמונה מהזמן האחרון של ויקטוריה נראה שהיא התחזקה במיוחד בפלג גוף עליון , הרגליים שלה תמיד היו קטלניות.
אבל ויקטוריה יותר יפה 😘
יש לויקטוריה בעיה נגד מתאבקות טכניות. הסגנון שלה לא מותאם אליהן והיתרון הפיזי שלה לא בא לידי ביטוי
ראקל כיסחה אותה.
תודה, אחי!