היי חברים מי כאן היה אצל סברינה , והיכן היא ממוקמת?
6 comments
Like
6 Comments
maloclarax
Aug 22, 2020
לא פגשתי את ענבר, אבל שמעתי עליה כאן ובמקומות אחרים. שמעתי אותה גם בראיון ברדיו.
ענבר חזקה מאד (אני מניח יותר מסברינה בכל מקרה), עושה היאבקות ואולי הרמות. הכל פיזי, כלומר ספורט. ללא כל אלמנט מיני. באותו ראיון ברדיו הסבירה שהיא מעמידה גבולות ומקפידה עליהם.סברינה שונה בתחום הזה.
Like
roni
Aug 22, 2020
איך היא ביחס לענבר?
Like
maloclarax
Aug 21, 2020
אשה נאה מאד, אסתטית, מבוגרת יחסית (שנות הארבעים). 1.70 מטר, מבטא רוסי, לא יודע כמה שוקלת (בין 65-70 קילו) - אבל כמו שאמרתי, גוף טוב, רגלים ארוכות. היא מאד סקסית.מקבלת בדירה פרטית באזור הטיילת ביפו.
היא עושה האבקות חצי תחרותית ויכולה להיות יריבה מאתגרת להרבה גברים.
במקרה שלי היא אתגר גדול מדי...
אני לא יודע להגדיר מה היא יודעת. יכול לספר מה היה לי.
אני 1.82 ושוקל 91 קילו. לא מנוסה, לא מתאמן, אבל לא ממש חלש. עד היום לא הוצאתי ממנה אפילו נקודה אחת.
בפעם הראשונה שהייתי אצלה ניצחה אותי בהורדות ידיים, ריתקה אותי כשהיא יושבת עלי SGP, או שוכבת עלי ומפשקת לי את הרגלים Grapevine, תפיסות חזקות בידים ו/או הרגלים וגם מספרים, ולא השאירה לי אפשרות לזוז (בחצי תחרותי לא משתוללים, אבל אני משער שהיתה יכולה להתמודד גם עם זה).
גם בפעמים האחרות לא הצלחתי לעצור אותה או להשתחרר מהאחיזות שלה.
בפעם האחרונה (בערך לפני שנה) היה נדמה לי שהיא לא בכושר ויש לי סיכוי. ניסיתי ממש להתנגד, להתחמק ולא הצלחתי. ניסיתי פעם אחת לנצל הזדמנות עליתי עליה וניסיתי לרתק אותה, ראיתי בעינים שלה סוג של מבוכה, עד שהצליחה להעיף ולהפוך אותי. שוב היה חסר לי הגרוש ללירה.
Like
elicohen01985
Aug 20, 2020
אפשר קצת פרטים עליה? כמה היא שוקלת, איך נראית והאם יודעת היאבקות/ מספריים וכו?
Like
maloclarax
Aug 18, 2020
אני הייתי אצל סברינה, אפילו כמה פעמים. מי שהיה שם - האם בתקופה האחרונה?
לא פגשתי את ענבר, אבל שמעתי עליה כאן ובמקומות אחרים. שמעתי אותה גם בראיון ברדיו.
ענבר חזקה מאד (אני מניח יותר מסברינה בכל מקרה), עושה היאבקות ואולי הרמות. הכל פיזי, כלומר ספורט. ללא כל אלמנט מיני. באותו ראיון ברדיו הסבירה שהיא מעמידה גבולות ומקפידה עליהם. סברינה שונה בתחום הזה.
איך היא ביחס לענבר?
אשה נאה מאד, אסתטית, מבוגרת יחסית (שנות הארבעים). 1.70 מטר, מבטא רוסי, לא יודע כמה שוקלת (בין 65-70 קילו) - אבל כמו שאמרתי, גוף טוב, רגלים ארוכות. היא מאד סקסית. מקבלת בדירה פרטית באזור הטיילת ביפו.
היא עושה האבקות חצי תחרותית ויכולה להיות יריבה מאתגרת להרבה גברים.
במקרה שלי היא אתגר גדול מדי...
אני לא יודע להגדיר מה היא יודעת. יכול לספר מה היה לי.
אני 1.82 ושוקל 91 קילו. לא מנוסה, לא מתאמן, אבל לא ממש חלש. עד היום לא הוצאתי ממנה אפילו נקודה אחת.
בפעם הראשונה שהייתי אצלה ניצחה אותי בהורדות ידיים, ריתקה אותי כשהיא יושבת עלי SGP, או שוכבת עלי ומפשקת לי את הרגלים Grapevine, תפיסות חזקות בידים ו/או הרגלים וגם מספרים, ולא השאירה לי אפשרות לזוז (בחצי תחרותי לא משתוללים, אבל אני משער שהיתה יכולה להתמודד גם עם זה).
גם בפעמים האחרות לא הצלחתי לעצור אותה או להשתחרר מהאחיזות שלה.
בפעם האחרונה (בערך לפני שנה) היה נדמה לי שהיא לא בכושר ויש לי סיכוי. ניסיתי ממש להתנגד, להתחמק ולא הצלחתי. ניסיתי פעם אחת לנצל הזדמנות עליתי עליה וניסיתי לרתק אותה, ראיתי בעינים שלה סוג של מבוכה, עד שהצליחה להעיף ולהפוך אותי. שוב היה חסר לי הגרוש ללירה.
אפשר קצת פרטים עליה? כמה היא שוקלת, איך נראית והאם יודעת היאבקות/ מספריים וכו?
אני הייתי אצל סברינה, אפילו כמה פעמים. מי שהיה שם - האם בתקופה האחרונה?
הייתי היא ממוקמת ביפו, בחלק העשיר שלה בצפון