האם היא עדיין מתאבקת חצי תחרותי? כלומר, אפשר להתנגד ולהיאבק באמת?
עד לפני שנתיים יכולתי לתת פייט והיא ניצחה. לא יודע איך זה היום.
15 comments
Like
15 Comments
Unknown member
Nov 28, 2023
יצרתי קשר אתמול - אמרה שלא עושה כרגע האבקות כי יש לה פציעה בידיים...(wrestleroo)
Edited
Like
soyeno4511
Nov 16, 2023
רציתי לקבוע עם סברינה אבל התמונה בוואטסאפ גרמה לי לחשוב ואני חייב לשאול - היא טראנסית? שואל בלי שיפוט, רק למידע
Like
tweak828
Nov 17, 2023
Replying to
אני מצטרף לאישור המוחלט.
סברינה היא אשה. אשה אמיתית. אשה סקסית ביותר.
אני לא הייתי נשאר דקה. אפילו באתי שוב ושוב. היו לי לא מעט סשנים איתה.
Like
Unknown member
Nov 19, 2023
Replying to
חשבתי לנסות לבקר שוב. מישהו יכול לעדכן כמה היא לוקחת עכשיו?
Like
tweak828
Nov 19, 2023
Replying to
400
Like
tweak828
Oct 09, 2023
הייתי אצלה בשבוע שעבר
אמרתי לה שאני כבר לא בטוח אם היא חזקה כמו פעם ואני רוצה לתת פייט. היא הבטיחה שתנצח אותי וקיימה.
הכניעה אותי בכל מיני צורות. פעם אחת ריתקה אותי בישיבה על הכתפיים ומתיחה כואבת של הידים. פעם אחרת נשכבה עלי כשהפרצוף שלי בחזה שלה (לא מכיר גבר שהיה מנסה להשתחרר). הכניעה אותי בתפיסות וגם בלחיצה ברגלים. היה רגע שהצלחתי להפריד את הרגליים ולהתחמק, אבל תפסה אותי שוב ולא יכולתי יותר לזוז.
פעם אחת הצלחתי לעלות עליה ואז הזהירה אותי שלא יעזור לי. צדקה. צחקה עלי שהיתרון היחיד שלי זה הגובה.
בסוף כשהחליטה שהגיע הזמן לתקתק אותי נשכבה עלי הפוך, הרגלים שלה תופסות לי את הראש, ולחצה עד שנכנעתי וטפחתי לה. צחקה, שחררה לרגע, לחצה שוב ומשכה לי את התחתונים. הבנתי, הפסקתי להתנגד ודאגה לי לסוף שמח. זה היה הכי קרוב לאונס שאני מכיר.
Edited
Like
Unknown member
Sep 29, 2023
יכול גם קצת לתאר איך היא ניראת היום? עלתה במשקל או שמרה על עצמה?
Like
m_yevgeni
Oct 02, 2023
Replying to
טיפה השמינה. קרס קצת אך עדיין נראית טוב. חזקה.
Like
m_yevgeni
Sep 26, 2023
פגשתי להרמות. מדהימה, אין לה מסת שריר בולטת כמו שלבנות חזקות שמגיעות מחו״ל, רגליים דקות, יפות אבל חזקות להחריד. מעמיסה את ה- 100 ק״ג שלי על הכתפיים ומטיילת דקות ארוכות ועוד מקפיצה אותי. שק קמח, יכולה לעשות חצי שעה בלי להוריד. האבקות - לא משהו. אני מנצח אותה בכל מצב, גם מריתוק מוחלט ואני לא הכי חזק בתחום. ראדה גולד ואמי סטרונג וגם דולי פירקו אותי כך שלא יכולתי לעשות דבר, פשוט התעוללו בי.
Like
m_yevgeni
Sep 29, 2023
Replying to
שק קמח ברמת לא סיפור אך אני די כבד והיא עושה זאת כל כך קל ורושם שיכולה לא להוריד אותי את כל הסשן. סחיבת פצוע גם עשתה די טוב וממושך אך לא מהרצפה כמו שעושות תיירות מחו״ל. למשל דולי או אמי פשות נגשו אליי ותוך שנייה כל 95 ק״ג שלי היו באוויר. אבל הן שומרות על עצמן מאוד ועובדות כמו בחדר כושר. סברינה לא עובדת היא עושה הכל בכיף וגם מנסה לענג אותך, תביא אותך לפורקן לבקשתך בקצב שאתה רוצה בלי להוריד אותך על הרצפה. לדעת, בתשלום נוסף מוכנה ללכת עד הסוף.
Like
tweak828
Sep 30, 2023
Replying to
מעניין.
לא כל כך הבנתי. אני יודע מה זה "סוף טוב". אבל מה זה ב"קצב שאתה רוצה בלי להוריד אותך לרצפה"?
כל זה בזמן שהיא מחזיקה אותך? איך מחזיקה?
לא שזה מה שאני מחפש, אבל למה אתה מתכוון כשאתה כותב "בתשלום נוסף מוכנה ללכת עד הסוף"? הכי חשוב לי לדעת - מתי לאחרונה סברינה הרמה אותך? בחודדשים האחרונים? שנה? יותר?
אני 1.80 ושוקל בדרך כלל 92-93 קילו.
בכל מקרה אם מרימה אותך על הכתפיים, היא הרבה יותר חזקה ממני.
אם מדברים על הרמות - פגשתי מתאבקות שהניפו אותי בקלות. גם תוך כדי היאבקות. בחו"ל היו כאלה שנראות חיצונית כמו הבחורה מעבר לכביש. כולן העלו אותי לאוויר בקלילות. שלא לדבר על ההיאבקות שנתנו לי להילחם כמה שאני רוצה, ולא השאירו סיכוי. בארץ מיכל מפרדס חנה, הרימה אותי ממש בזמן הכניסה הראשונה. עוד לא הספקתי ממש לראות אותה (היה חשוך בפנים) והעיפה אותי לספה. לא יודע אם עדיין פעילה. לא אהבה להתאבק ממש. רק להראות לי כמה היא חזקה. אבל ממילא לא הייתי יכול להזיז אפילו את האצבע שלה.
גם לילית היפהפיה, הרימה אותי בקלילות. חבל שפרשה.
Like
m_yevgeni
Nov 29, 2023
Replying to
סברינה מאוד שירותית, כיפית, משתדלת לתת מקסימום, לא עושה שום הנחות לעצמה. מבחינת כוח היא לא ברמה של בנות שבאות מחו״ל אחרי עבודה קשה בחדר כושר ורקע ספורטיבי מפואר. היא אישה שנולדה חזקה פיזית יותר מרוב הגברים ובמידה והייתה הולכת להתאמן הייתה יכולה להגיע להישגים לא רעים. לדבריה, עד משקל 70 ק״ג אין לה שום בעיה להרים בכל צורה גם מהרצפה. אנשים מעל 90 ק״ג סיפור אחר. צריכה להעמיס בצורה בטיחותית, לפזר כל המשקל בצורה נוחה ואז באמת יכולה להחזיק הרבה זמן, להסתובב וגם לענג ביד החופשית. אפשר לבקש והיא תעשה הכל. רמזה שבתשלום נוסף תלך עד הסוף, הכוונה ליחסי מין מלאים.
יצרתי קשר אתמול - אמרה שלא עושה כרגע האבקות כי יש לה פציעה בידיים... (wrestleroo)
רציתי לקבוע עם סברינה אבל התמונה בוואטסאפ גרמה לי לחשוב ואני חייב לשאול - היא טראנסית? שואל בלי שיפוט, רק למידע
הייתי אצלה בשבוע שעבר
אמרתי לה שאני כבר לא בטוח אם היא חזקה כמו פעם ואני רוצה לתת פייט. היא הבטיחה שתנצח אותי וקיימה.
הכניעה אותי בכל מיני צורות. פעם אחת ריתקה אותי בישיבה על הכתפיים ומתיחה כואבת של הידים. פעם אחרת נשכבה עלי כשהפרצוף שלי בחזה שלה (לא מכיר גבר שהיה מנסה להשתחרר). הכניעה אותי בתפיסות וגם בלחיצה ברגלים. היה רגע שהצלחתי להפריד את הרגליים ולהתחמק, אבל תפסה אותי שוב ולא יכולתי יותר לזוז.
פעם אחת הצלחתי לעלות עליה ואז הזהירה אותי שלא יעזור לי. צדקה. צחקה עלי שהיתרון היחיד שלי זה הגובה.
בסוף כשהחליטה שהגיע הזמן לתקתק אותי נשכבה עלי הפוך, הרגלים שלה תופסות לי את הראש, ולחצה עד שנכנעתי וטפחתי לה. צחקה, שחררה לרגע, לחצה שוב ומשכה לי את התחתונים. הבנתי, הפסקתי להתנגד ודאגה לי לסוף שמח. זה היה הכי קרוב לאונס שאני מכיר.
יכול גם קצת לתאר איך היא ניראת היום? עלתה במשקל או שמרה על עצמה?
פגשתי להרמות. מדהימה, אין לה מסת שריר בולטת כמו שלבנות חזקות שמגיעות מחו״ל, רגליים דקות, יפות אבל חזקות להחריד. מעמיסה את ה- 100 ק״ג שלי על הכתפיים ומטיילת דקות ארוכות ועוד מקפיצה אותי. שק קמח, יכולה לעשות חצי שעה בלי להוריד. האבקות - לא משהו. אני מנצח אותה בכל מצב, גם מריתוק מוחלט ואני לא הכי חזק בתחום. ראדה גולד ואמי סטרונג וגם דולי פירקו אותי כך שלא יכולתי לעשות דבר, פשוט התעוללו בי.