האם היא עדיין מתאבקת חצי תחרותי? כלומר, אפשר להתנגד ולהיאבק באמת?
עד לפני שנתיים יכולתי לתת פייט והיא ניצחה. לא יודע איך זה היום.
15 comments
Like
15 Comments
m_yevgeni
Sep 26, 2023
פגשתי להרמות. מדהימה, אין לה מסת שריר בולטת כמו שלבנות חזקות שמגיעות מחו״ל, רגליים דקות, יפות אבל חזקות להחריד. מעמיסה את ה- 100 ק״ג שלי על הכתפיים ומטיילת דקות ארוכות ועוד מקפיצה אותי. שק קמח, יכולה לעשות חצי שעה בלי להוריד. האבקות - לא משהו. אני מנצח אותה בכל מצב, גם מריתוק מוחלט ואני לא הכי חזק בתחום. ראדה גולד ואמי סטרונג וגם דולי פירקו אותי כך שלא יכולתי לעשות דבר, פשוט התעוללו בי.
Like
m_yevgeni
Nov 29, 2023
Replying to
סברינה מאוד שירותית, כיפית, משתדלת לתת מקסימום, לא עושה שום הנחות לעצמה. מבחינת כוח היא לא ברמה של בנות שבאות מחו״ל אחרי עבודה קשה בחדר כושר ורקע ספורטיבי מפואר. היא אישה שנולדה חזקה פיזית יותר מרוב הגברים ובמידה והייתה הולכת להתאמן הייתה יכולה להגיע להישגים לא רעים. לדבריה, עד משקל 70 ק״ג אין לה שום בעיה להרים בכל צורה גם מהרצפה. אנשים מעל 90 ק״ג סיפור אחר. צריכה להעמיס בצורה בטיחותית, לפזר כל המשקל בצורה נוחה ואז באמת יכולה להחזיק הרבה זמן, להסתובב וגם לענג ביד החופשית. אפשר לבקש והיא תעשה הכל. רמזה שבתשלום נוסף תלך עד הסוף, הכוונה ליחסי מין מלאים.
פגשתי להרמות. מדהימה, אין לה מסת שריר בולטת כמו שלבנות חזקות שמגיעות מחו״ל, רגליים דקות, יפות אבל חזקות להחריד. מעמיסה את ה- 100 ק״ג שלי על הכתפיים ומטיילת דקות ארוכות ועוד מקפיצה אותי. שק קמח, יכולה לעשות חצי שעה בלי להוריד. האבקות - לא משהו. אני מנצח אותה בכל מצב, גם מריתוק מוחלט ואני לא הכי חזק בתחום. ראדה גולד ואמי סטרונג וגם דולי פירקו אותי כך שלא יכולתי לעשות דבר, פשוט התעוללו בי.