מי הבחורה עם המספריים הכי חזקות שיצא לכם לפגוש ,ומי המתאבקת הכי טכנית שיצא לכם להתאבק?
9 comments
Like
9 Comments
kunavey
Dec 22, 2019
קשה לשפוט כי התאבקתי עם יחסית מעט ואני די חלש. לדעתי ראדה מובילה בשני התחומים למרות שקיבלתי מספריים מליידי מיליידי שהרגשתי שהמוח שלי תיכף נוזל מהגוגלגולת אז אולי היא יטתר חזקה במספריים. העניין הוא שכדי להביס אותי בנות מיומנות כאלו לא צריכות לא הרבה כוח ולא הרבה טכניקה
Like
roni
Dec 21, 2019
אני אחד שמתאמן הרבה שנים בגודו וגם מפתח גוף , אף פעם לא נעים לקבל מספריים על הראש , אבל ברוב הסיכויים אין
Like
wrestler99
Dec 21, 2019
המספריים הכי חזקות שחוויתי היו של איבון מבלגיה לפני 8 שנים כשהיא הייתה בשיא כוחה. שום דבר לא התקרב לזה מאז למרות שגם לויקטוריה היו רגליים חזקות מאוד ומספריים קטלניות.המתאבקת הכי טכנית שפגשתי וזה לא היה במסגרת סשן הייתה אלופת אוקראינה ומקום 3 באירופה במשקל 60 קילו בג'יו ג'יטסו.
Like
maloclarax
Dec 21, 2019
אני מבקש מהן מראש רחמים עם המספריים. רק להוכיח לי שאני תפוס. ךכן לא יכול לענות על השאלה הראשונה.לגבי טכניקה - לילית מועמדת רצינית. עוד אחת היא Xena מלונדון (יש שתים, אני מדבר על זאת שמפרסמים אותה רק ב Submission Room, לא ב WB270 הכללי). בלונדינית יפהפיה, מוצא פולני. אני יכול להשוות רק עם עוד שתיים בארץ ושתיים באנגליה. אבל אני לא בטוח שאני יכול לשפוט כי הן ממילא הרבה יותר חזקות ממני ויכול להיות שלא היו צריכות את התרגולת הטכנית מולי.
קשה לשפוט כי התאבקתי עם יחסית מעט ואני די חלש. לדעתי ראדה מובילה בשני התחומים למרות שקיבלתי מספריים מליידי מיליידי שהרגשתי שהמוח שלי תיכף נוזל מהגוגלגולת אז אולי היא יטתר חזקה במספריים. העניין הוא שכדי להביס אותי בנות מיומנות כאלו לא צריכות לא הרבה כוח ולא הרבה טכניקה
אני אחד שמתאמן הרבה שנים בגודו וגם מפתח גוף , אף פעם לא נעים לקבל מספריים על הראש , אבל ברוב הסיכויים אין
המספריים הכי חזקות שחוויתי היו של איבון מבלגיה לפני 8 שנים כשהיא הייתה בשיא כוחה. שום דבר לא התקרב לזה מאז למרות שגם לויקטוריה היו רגליים חזקות מאוד ומספריים קטלניות. המתאבקת הכי טכנית שפגשתי וזה לא היה במסגרת סשן הייתה אלופת אוקראינה ומקום 3 באירופה במשקל 60 קילו בג'יו ג'יטסו.
אני מבקש מהן מראש רחמים עם המספריים. רק להוכיח לי שאני תפוס. ךכן לא יכול לענות על השאלה הראשונה. לגבי טכניקה - לילית מועמדת רצינית. עוד אחת היא Xena מלונדון (יש שתים, אני מדבר על זאת שמפרסמים אותה רק ב Submission Room, לא ב WB270 הכללי). בלונדינית יפהפיה, מוצא פולני. אני יכול להשוות רק עם עוד שתיים בארץ ושתיים באנגליה. אבל אני לא בטוח שאני יכול לשפוט כי הן ממילא הרבה יותר חזקות ממני ויכול להיות שלא היו צריכות את התרגולת הטכנית מולי.
המספריים הכי חזקות אי פעם:
Amethyst hammerfist
מלונדון
מאלו שבאו לארץ: מריה גרסיה/שילה רוק
מאלו שהיו לאחרונה בארץ: שינה
המתאבקת הכי טכנית: שינה