יש לא מעט סרטוני headscissor מוצלחים מאוד עם הרבה מאוד צפיות בהם אני שומע את האישה והגבר מדברים בעברית ויש תרגום באנגלית. הנשים שם נראות מקצועניות מאוד. האם מישהו שמע או מכיר את הסרטונים? כיצד והאם רלוונטי ליצור איתן קשר?
4 comments
Like
4 Comments
tweak828
Mar 04
היתה לפני הרבה שנים Mighty Trinity עם סדרה של קטעי וידאו.בחורה יפהפיה, חזקה אמיתית. קודם כל בהרמות. היה קטע וידאו של יותר מעשרים דקות שהיא בים המלח, הולכת עם בחור על הכתפיים, נעצרת ליד חבורת גברים ומניפה אחד סקפטי בלי להכין אותו. היו קטעי וידאו של נשיאה במדרגות כמה קומות. או הרמות של שני בחורים יחד. היה וידאו על תחרות הנפות בדירה עם בחור (בן זוג). בכל צורות ההנפה שאפשר לחשוב עליהן, והיה וידאו שלה מתאבקת עם אותו בחור, תחרותי לגמרי. פה ושם הוא קיבל נקודה אבל הנצחון שלה ברור. נראה אותנטי לחלוטין.
כאמור, יפהפיה סקסית, בהירה עם שיער ארוך כהה. כנראה ממוצא רוסי. משהו כמו 1.70, משקל פרופורציונלי סטנדרטי, נשית עם רגלים יפות. סוג של הבחורות שבאות לחדר כושר לפילאטיס.
לא נראית שרירית עד שמנפחת את הידים, או בהורדות ידים.
הוידאוים שלה היו מקצועיים ומצולמים טוב ואיכותי, מזוויות שונות.
נעלמה מהרשת וקטעי הוידאו כבר לא ביוטיוב.
Like
luv4mix
Dec 30, 2024
היו ועדיין יש כמה מהחנויות הללו. השמות שאני מכיר הם Mixed Wrestling Israel, Mixed Wrestling Planet, Renegade Wrestling.
מדובר בהפקות שנועדו לייצר מכירות באינטרנט, לא לשם יצירת קשר.
Like
minhastam
Dec 29, 2024
אני לא זוכר את השם אבל היה בארץ סטודיו שהפיק הרבה סרטוני היאבקות. אני חושב שרוב המתאבקות שם עשו את זה רק לסרטים ולא לסשנים, ובכל אופן מדובר במשהו מלפני 15 שנה בערך
היתה לפני הרבה שנים Mighty Trinity עם סדרה של קטעי וידאו. בחורה יפהפיה, חזקה אמיתית. קודם כל בהרמות. היה קטע וידאו של יותר מעשרים דקות שהיא בים המלח, הולכת עם בחור על הכתפיים, נעצרת ליד חבורת גברים ומניפה אחד סקפטי בלי להכין אותו. היו קטעי וידאו של נשיאה במדרגות כמה קומות. או הרמות של שני בחורים יחד. היה וידאו על תחרות הנפות בדירה עם בחור (בן זוג). בכל צורות ההנפה שאפשר לחשוב עליהן, והיה וידאו שלה מתאבקת עם אותו בחור, תחרותי לגמרי. פה ושם הוא קיבל נקודה אבל הנצחון שלה ברור. נראה אותנטי לחלוטין.
כאמור, יפהפיה סקסית, בהירה עם שיער ארוך כהה. כנראה ממוצא רוסי. משהו כמו 1.70, משקל פרופורציונלי סטנדרטי, נשית עם רגלים יפות. סוג של הבחורות שבאות לחדר כושר לפילאטיס.
לא נראית שרירית עד שמנפחת את הידים, או בהורדות ידים.
הוידאוים שלה היו מקצועיים ומצולמים טוב ואיכותי, מזוויות שונות.
נעלמה מהרשת וקטעי הוידאו כבר לא ביוטיוב.
היו ועדיין יש כמה מהחנויות הללו. השמות שאני מכיר הם Mixed Wrestling Israel, Mixed Wrestling Planet, Renegade Wrestling.
מדובר בהפקות שנועדו לייצר מכירות באינטרנט, לא לשם יצירת קשר.
אני לא זוכר את השם אבל היה בארץ סטודיו שהפיק הרבה סרטוני היאבקות. אני חושב שרוב המתאבקות שם עשו את זה רק לסרטים ולא לסשנים, ובכל אופן מדובר במשהו מלפני 15 שנה בערך