שלום לכולם אני חדש בתחום הסשנים וכל זה ובחיים לא התנסיתי ורציתי לשאול מה הכי כדאי בתור התחלה?
האם כדאי לי להתחיל אצל מתאבקות מהארץ (ואם כן אז מי?) או אצל מתאבקות שבאות מחול שבעצם גם יותר יקרות?
אשמח לעזרה מכל אלו שהתנסו כבר:)
17 comments
Like
17 Comments
lilith98
Apr 30, 2019
מוזמנים לתאם לסשן תחרותי מלא.....
לילית - 0552546551
Like
gangofm
Apr 16, 2019
סברינה טובה מאוד וגם יש קטעים אירוטיים (חזה חשוף וכו') וגם הרפיה במחיר די שווה
Like
maloclarax
Apr 14, 2019
לפי התיאור שלך, סברינה מתאימה בהחלט. אשה חזקה ויודעת לרתק ולהכניע. גם מאד נחמדה. כנראה שאני לפחות חזק כמוך ובכל מקרה יותר גדול (מטר שמונים, 85 קילו, לא מתאמן ולא ספורטאי). היא תמיד הצליחה לנצח אותי. פעם אחת הצלחתי 'לטפס' עליה וגם אז היא הפכה אותי בקלות. פגשתי אחרות בחו"ל, ושם המבחר גדול ומוצאים נשים מדהימות ביופיין וחוזקן. באנגליה, בחורה בגובה 1.62 ששוקלת 62 קילו היתה כל כך חזקה והיה כל כך חד צדדי שבשלב מסויים הציעה שתיאבק בי ביד אחת. וניצחה. גם בהרמות היא הניפה אותי כמו כרית נוצות גדולה. את ההונגריות לא פגשתי אבל נראה לי שהן בליגת העל.
Like
Thepizzagu
Apr 14, 2019
אשמח גם לעזרה. אני בן 18 כמעט עשיתי עד כה סשן אחד בלבד עם לילית בוא הפסדתי בקלות. מחשיב את עצמי די חלש לגילי אבל לא מאוד חלש 174 ס''מ 61 קילו מחפש האבקות תחרותית
Like
instoush123
Apr 14, 2019
בנוסף אני מעדיף בנות גבוהות ממני אני 1.60 שינה גבוהה ממני ובארץ יש גבוהות?
Like
Thepizzagu
Apr 14, 2019
גם אני די חדש בתחום מבחינת הסשנים. אחד בלבד ואשמח למידע נוסף
Like
royhermano9
Apr 14, 2019
תרחיבו יותר מה אתם מחפשים ומה הייתם רוצים לקבל בסשן? מה חשוב לכם ? ומה הרקע שלכם (לדוגמא אם מישהו הוא גבר חזק עם רקע באומנויות לחימה והוא רוצה שאישה תכניע אותו אז רק מתאבקות מסוימות יתאימו , לעומת זאת אם מישהו רות ה סשן קליל אז הרוב יתאימו) , האם יש העדפה למראה מסוים? תרחיבו קצת
מוזמנים לתאם לסשן תחרותי מלא.....
לילית - 0552546551
סברינה טובה מאוד וגם יש קטעים אירוטיים (חזה חשוף וכו') וגם הרפיה במחיר די שווה
לפי התיאור שלך, סברינה מתאימה בהחלט. אשה חזקה ויודעת לרתק ולהכניע. גם מאד נחמדה. כנראה שאני לפחות חזק כמוך ובכל מקרה יותר גדול (מטר שמונים, 85 קילו, לא מתאמן ולא ספורטאי). היא תמיד הצליחה לנצח אותי. פעם אחת הצלחתי 'לטפס' עליה וגם אז היא הפכה אותי בקלות. פגשתי אחרות בחו"ל, ושם המבחר גדול ומוצאים נשים מדהימות ביופיין וחוזקן. באנגליה, בחורה בגובה 1.62 ששוקלת 62 קילו היתה כל כך חזקה והיה כל כך חד צדדי שבשלב מסויים הציעה שתיאבק בי ביד אחת. וניצחה. גם בהרמות היא הניפה אותי כמו כרית נוצות גדולה. את ההונגריות לא פגשתי אבל נראה לי שהן בליגת העל.
אשמח גם לעזרה. אני בן 18 כמעט עשיתי עד כה סשן אחד בלבד עם לילית בוא הפסדתי בקלות. מחשיב את עצמי די חלש לגילי אבל לא מאוד חלש 174 ס''מ 61 קילו מחפש האבקות תחרותית
בנוסף אני מעדיף בנות גבוהות ממני אני 1.60 שינה גבוהה ממני ובארץ יש גבוהות?
גם אני די חדש בתחום מבחינת הסשנים. אחד בלבד ואשמח למידע נוסף
תרחיבו יותר מה אתם מחפשים ומה הייתם רוצים לקבל בסשן? מה חשוב לכם ? ומה הרקע שלכם (לדוגמא אם מישהו הוא גבר חזק עם רקע באומנויות לחימה והוא רוצה שאישה תכניע אותו אז רק מתאבקות מסוימות יתאימו , לעומת זאת אם מישהו רות ה סשן קליל אז הרוב יתאימו) , האם יש העדפה למראה מסוים? תרחיבו קצת
משתתף גם בשאלה אשמח לדעת מה מתאים