סוף סוף ענבר הגיעה למרכז וניצלתי את ההזדמנות לפגוש אותה בפעם השנייה. בפעם השנייה לא אמורים להיות מופתעים, אבל אחרי כמה דקות הבנתי שאני ניצב מול אחת המתאבקות החזקות שבהן נתקלתי, בטח בזמן האחרון. העוצמות שלה פשוט אדירות, ובניגוד לרוב המתאבקות יש לה כח מדהים בפלג הגוף העליון. בהורדות ידיים היא פשוט רמסה אותי, כולל ביד שמאל שזאת היד החזקה שלי ובדרך כלל אני מצליח לנצח בה את רוב המתאבקות (את לילית למשל ניצחתי תמיד ביד שמאל) .ענבר בהחלט בסביבה של טיה, אמריטה, והמתאבקות הגדולות האחרות. גם הניסיונות שלי להיאבק איתה נבלמו בתוך פחות משנייה , ומהר מאד המצב היה ברור שאין לי שום סיכוי.
ואז התחילה השליטה - מאז שפגשתי אותה, ענבר נפתחה לגמרי לתחום הזה והיא עושה את זה נפלא. הייתי לגמרי בחסדיה ולא היתה לי ברירה אלא להישמע לכל מה שאמרה לי. לדוגמא, היא דרשה ממני לומר ״אני כלבה מטונפת״ ואחרי שסירבתי, פשוט חנקה אותי עם כף יד אחת בגרון עד שהרגשתי שהראש שלי עומד להתפוצץ, לא נותרה לי ברירה ועד עכשיו אני מרגיש את הצוואר מאחיזת המוות של ענבר. הכי עלוב הרגשתי כשהיא הצמידה את הידיים שלי למזרן עם הידיים שלה ופשוט לא הצלחתי להזיז אותן במילימטר. והיו עוד עוד אחיזות ומהלכים שלא היתה לי שום יכולת להתנגד אליהם. בנוסף לכך ענבר נראית נהדר ,לא מסתכלת על השעון , והסשן כיפי במיוחד. החדשות הטובות הן שענבר מתכוונת להגיע למרכז בתדירויות הרבה יותר גבוהות. ההמלצה מבחינתי היא ברמה הגבוהה ביותר, מי שרגיל ואוהב כמוני עוצמות כמו של טיה, אמריטה , וראדה - לא יתאכזב.
חברים
מי שלא מעודכן
ענבר מגיעה שבוע הבא לתל אביב.