באמת כדאי להחיות את הפורום
השקם בבוקר התיצבתי לסשן עם שינה בתל אביב .
פגשתי אותה בביקור הקודם בארץ, לפני מספר חודשים. היא התחזקה מאוד . וגם אופן ההאבקות שלה השתפר השתנה לטובה. היא מאוד רזתה רואים את השרירים ממש יוצאים מהגוף
בביקור הקודם שלה בארץ, המפגש היה כמו אימון היא היתה מאוד עדינה, והראתה את היכולות הרשימות שלה בג'ודו אבל היה חסר משהו היה נעים מידי חלבי כזה .
היום באתי מוכן. ביקשתי ממנה להעלות קצת את מידת האינטנסיביות במפגש .
היא אמרה לי שהיא שמעה את זה מהרבה אנשים, והיא כבר עושה שסנים אחרים . זו לא אותה שינה שהכרת היא אמרה לי בחיוך זדוני
שינה ממש פירקה אותי. אחיזה אחר אחיזה, מפעילה יותר ויותר כוח . מנסה אחיזות שונות ומשונות לא משחררת מייד אחרי.
שינה ממש פירקה אותי
הזמנתי שסן של שעתיים ואחרי 40 דקות בערך. לא יכולתי יותר היא פשוט לא מפסיקה לזרוק, לרתק לחנוק אותי . חניקות עם כף רגל, דברים מטורפים
הייתי ממש מותש
הכל עם חיוך ונועם
שרירית מאוד רגליים וידיים. חזקה
נמצאת איתה עוד בחורה ווריור . אשמח לשמוע רשמים ממי שנפגש איתה.
Vince
היה לי שסן הרמות של שעה משותף עם שיינה ואמאזון במקור התכנון היה לשסן של שעה עם שיינה אבל היא לא הרגישה טוב כנראה חטפה ווירוס הייתה מקוררת ולכן הציעה שסן של חצי שעה עם כל אחת מהן
היה אחלה שסן אמאזון ווארייר חזקה ודי טובה ושיינה פשוט מעולה ויפיפיה קשה להאמין כמה הבחורה הזאת שנראית קטנה ולא חזקה כמה היא חזקה כל כך
לצערי הגעתי אליהם אחרון כמעט שניהן היו מותשות אחרי המון שסנים ושיינה כאמור חולה למרות זאת התנהלו כמקצועיות ןנתנו לי שסן של שעה שלמה במגוון הרמות שיינה לדוגמא חזקה מאוד בהרמות על הכתפיים פשוט מניפה אותי באוויר ומטיילת איתי כשאני על כתפיה ברחבי הדירה אם לא הייתה חולה ועייפה (וגם אמזון) אחרי מלא שסנים שטחנו אותן היה יכול להיות עוד יותר מושלם
היה לי סשן עם ווריור אמאזון. היא באמת מסיבית מאוד. חמודה מאוד כאדם. חזקה רצחח עם רגליים מאוד חזקות. ושורה תחתונה היא מאוד נזהרת אז אין סיבה לדאגה. היה כיף איתה
יותר מסיבית משינה?
פחדתי לקבוע סשן איתה, נראתה לי ממש מפחידה
זה לא שהיא השתפרה, היא תמיד היתה מתאבקת מעולה אבל בפעם הקודמת היא היתה בחור-תחת בנתניה בחדר קטנטן ומיטה מצ׳וקמקת והפעם היא לקחה דירה מעולה גדולה וגם הביאה מזרונים כך שהיא יכלה הרבה יותר בקלות להראות את היכולות שלה. היא אכן שינתה גישה ולטעמי היום היא המתאבקת הכי טובה שאפשר לעשות איתה סשן.
הוורייר אמזון גם מצויינת, יותר מאסיבית משינה וטיפה יותר מופנמת, חזקה מאוד ומתאבקת מעולה . נהניתי מאוד עם שתיהן.