הקול שלה אכן קצת גברי, אבל כנראה בגלל הורמונים. היא לא גבר, בוודאות.
Like
royhermano9
May 31, 2019
ההתרשמות שלי מוורה שונה לגמרי אבל אני מחפש משהו מאוד ספציפי שזה אישה שמכניעה אותי בהאבקות ושולטת בי לחלוטין.
פתחה את הדלת אישה גדולה שנראית לא רע וחזקה אבל איך שהיא פתחה את הפה יצא ממנו קול בריטון גברי להפליא... התחלנו להיאבק ומסתבר שגם להיאבק היא לא ממש יודעת ואחרי שהכנעתי אותה , לא יכלתי עוד לשאת את המחשבה שאולי אני נאבק עם גבר ולכן שילמתי לה וסיימתי את הסשן אחרי משהו כמו 10 דקות. יכול להיות שיש כאלה שיאהבו אבל בשבילי ממש לא התאים. אחרי הנפילות שהיו אני מפסיק לקבוע עם רוסיות שמגיעות דרך Zenya. הוא התחיל טוב עם ראדה גולד ויאנה אבל עכשיו הכל נפילות.
Like
tmwt2016
May 31, 2019
נפגשתי איתה הבוקר.
נחמדה מאוד, נראית מעולה אבל פחות שרירית ממה שציפיתי. יותר פיטנס.
אני הגעתי לסשן של Body Worship וכו' אז לא יודע לומר איך היא מתאבקת.
היא הפעילה עליי קצת כוח ועושה רושם שלא חסר לה. מניח שהייתה מכניעה אותי בקלות (אני די ממוצע ולא ממש בכושר).
החסרונות:
א. לא מספיק דומיננטית
ב. לא התקלחה לפני הסשן וקצת הזיעה, אבל לא משהו שגרם לי להתחרט שהגעתי.
לא יודע אחי , ברגע שהיה לי ספק לא יכלתי להמשיך.
הקול שלה אכן קצת גברי, אבל כנראה בגלל הורמונים. היא לא גבר, בוודאות.
ההתרשמות שלי מוורה שונה לגמרי אבל אני מחפש משהו מאוד ספציפי שזה אישה שמכניעה אותי בהאבקות ושולטת בי לחלוטין.
פתחה את הדלת אישה גדולה שנראית לא רע וחזקה אבל איך שהיא פתחה את הפה יצא ממנו קול בריטון גברי להפליא... התחלנו להיאבק ומסתבר שגם להיאבק היא לא ממש יודעת ואחרי שהכנעתי אותה , לא יכלתי עוד לשאת את המחשבה שאולי אני נאבק עם גבר ולכן שילמתי לה וסיימתי את הסשן אחרי משהו כמו 10 דקות. יכול להיות שיש כאלה שיאהבו אבל בשבילי ממש לא התאים. אחרי הנפילות שהיו אני מפסיק לקבוע עם רוסיות שמגיעות דרך Zenya. הוא התחיל טוב עם ראדה גולד ויאנה אבל עכשיו הכל נפילות.
נפגשתי איתה הבוקר.
נחמדה מאוד, נראית מעולה אבל פחות שרירית ממה שציפיתי. יותר פיטנס.
אני הגעתי לסשן של Body Worship וכו' אז לא יודע לומר איך היא מתאבקת.
היא הפעילה עליי קצת כוח ועושה רושם שלא חסר לה. מניח שהייתה מכניעה אותי בקלות (אני די ממוצע ולא ממש בכושר).
החסרונות:
א. לא מספיק דומיננטית
ב. לא התקלחה לפני הסשן וקצת הזיעה, אבל לא משהו שגרם לי להתחרט שהגעתי.