יצא לי להיות בארוע של WOF שבוע שעבר - השתלב במקרה עם נסיעה...
לא הלכתי לחלק הראשון (התחרויות בזירה) - פחות מעניין אותי לראות, למרות שהיו קרבות גם אח"כ.
אני באתי לחלק של ה"אפטר-פארטי" - שזה הוגדר כי זמן ל"מיגלינג" ומיניסשנס (11 בלילה עד 2). כניסה עלתה 50 דולר, מיניסשן של 20 דק' 120 דולר.
הארוע היה בווילה גדולה עם בריכת שחייה (קצת ישן ומקוצ'מק) עם הרבה חדרים שבדרך כלל משמשת למסיבות סווינגרים.
בפועל היו שם ~ 30 בנות, ולמעשה אולי כ -40-30 גברים שבאו. הרבה מהידועות היו שם. באחד מהחדרים שמו מזרני האבקות, ובחוץ ליד הבריכה שמו עוד מזרונים. מ 11 עד 2 היו שם קרבות בין הבנות (עם צילום) ללא הפסקה, בשתי הזירות - חלקם קרבות תחרותיים, חלקים סתם למצלמה.
הבעיה (שלי) הייתה שהמקום מותאים לסווינגרים - ןהחדרים והקבנות ליד הבריכה ששימשו למיניסשנים היון קטנים ולא מתאימים לכל דבר שמתקרב לתחרותי. היה רק חדר אחד כזה עם מיטה גדולה ומזרון קשיח (לא יודע למה זה משמש ולא בטוח שרוצה לדעת...) ושם היה אפשר לעשות סשן קרוב לתחרותי. הבעיה ששם היה טור כו כולם רצו את החדר הזה... לדעתי פאשלה גדולה בארגון שלא ארגנו מקום כמו שצריך למשהו מעבר לפטיש/פנטזיה.
בפועל חיכיתי עם tapered physique כמעט שעה לחדר - עד שנעלמה - אז תפסתי את מי שבמקרה הייתה ליד (eva sanchez) לסשן. מתמחה באיגרוף תאילנדי ופחות בהאבקות, אז פחות יכלה לתת קרב (וגם קצת יצאה מתוסכלת) אבל נעים סה"כ. חוץ מזה שהחליטה לנשוך אותי.
אחרי זה לקראת סוף הערב לקחתי את cheyenne jewel למיניסשן - את הקרבות העקריות בערב עשו ב"אוקטגון" באולם ליד והוא היה ריק - אז עשינו קרב באוקטגון - חוויה ראשונה בשבילי :-) אני מגדיר את מה שאני רוצה כ semicompetitive - כולם משתדלים אבל ללא רצח בעיניים או פציעות. כנראה שיותר לכיוון ה competitive. היו 20 דקות מטישות..... היא הייתה כבר עייפה מקרבות אחרים אבל עדיין השיגה עלי 2 הכנעות. קטנה אבל שרירית ומאוד מיומנת (סגנון ראדה).
מעניין, אבל לא בטוח שאבוא שוב.
אני לא זוכר מתי פעם אחרונה עשיתי סשן של שעה - אני ממצא בדרך כלל אחרי רבע שעה פלוס מינוס.
עבורי הפלוס הגדול בארועים כאלה זה להתנסות מול כמה מתאבקות לפרקי זמן קצרים (לא שורפים את הזמן על מנוחה וכו')
(wresterloo)
תודה על התיאור. התלבטנו אם ללכת לשם כי כמו כל דבר אמריקאי זה גדול בסדרי גודל מכל מקבילה בעולם, אבל גם נסיעה לארהב זה קאדר וגם המחיר גבוה בהרבהה
תודה רבה על השיתוף. ככל שאני קורא את התיאורים של האירועים האלה ככה אני מבין שהם פחות מתאימים לי.