אז אני עם חברה שלי כבר שנה ובגלל הפטיש הזה אני לא מרגיש משיכה מספיק גדולה לסקס ולמניות "רגילה" מספיק כדי לגמור. אז יצא שאני איתה כבר שנה ולא גמרתי אף פעם, אני בן 20 וזה פעם ראשונה שיש לי מערכת יחסים שאני מקיים בה יחסי מין.
אשמח אם מישהו יש לו את אותו הדבר ויצא לו לטפל בזה, או אנשים מבוגרים עם ילדים פה שהולכים לסשנים איך זה מתבצע, אתם לא מספרים לנשים שלכם בכלל על זה? חיים חיים כפולים? אם כן אז איך מצליכים לתפקד בסקס?
מקווה שתיתנו לי כמה שיותר תקווה, כי חשוב לי הקשר עם החברה אבל אם העניין המיני לא יפתר נראלי שלא נצליח להשאר ביחד.
היי ידידי,
יש לי פטיש אדיר להיאבקות בין נשים, ואני מצליח לתפקד נהדר במערכת היחסים שלי.
מיד לאחר היכרותי עם בת זוגתי, סיפרתי לה על הפטיש. בהתחלה היא קצת לא הבינה, לאחר שהסברתי לה היא זרמה איתי, ועדיין זורמת איתי. שנינו יחד מפנטזים קרבות שלה עם נשים אחרות, והיא שמחה ומאושרת. ובגלל שהיא אוהבת אותי מאד, אין לה בעיה לעשות את זה במציאות עם מישהי בשבילי. חשוב לדעת, אנחנו חרדים מודרניים/דתיים, כך שזה אגדי שהיא זורמת איתי על כך. כל יום אני מודה לה על כך.
בכל מקרה, אני נמשך אליה מאד מאד גם בלי קשר להיאבקות, כך שהמערכת יחסים שלנו טובה מאד, ב״ה.
kaovnkl1234 -
1. בשמחה (:
2. האמת שבקושי הייתי בסשנים באופן כללי (סטודנט והשתחררתי לא מזמן, זה לא שאני באמת יכול להוציא אלף שקל על שעה בלי לחשוב מאה פעם), כשהייתי זה היה כשהייתי רווק. באחת ממערכות היחסים דיברנו ברצינות על זה שפעם נלך ביחד (זה לא שהיא הייתה בקטע, עניין אותה לחוות איתי ביחד), אבל זה נגמר (מסיבות אחרות לגמרי). אולי בקשר הבא (:
3. שמע, באופן כללי אני בעד כנות (למרות שברור שיש זמן ומקום ואתה צריך להרגיש במקום בטוח במערכת יחסים בשביל להפתח). אם אתה מרגיש שהסרטונים שואבים לך את הקשב המיני אז תנסה אולי שבוע בלי לראות סרטונים בכלל ותראה איך זה משפיע.
אבל ככה או אחרת זה פטיש שיש לך, וזה שיש פטיש מביא הרבה יתרונות גם למין בעיניי אבל גם יהפוך את החוויה שלך ליותר מורכבת וצריך ללמוד לחיות עם זה, כי זה לא משהו שאפשר לכבות עם כפתור.
מניסיון רוב הנשים הישראליות לא יבינו מה אתה רוצה מהן ויחשבו שאתה פריק אם תספר להן מה הפנטזיה שלך.
חלקן אולי ישתפו איתך פעולה בהתחלה אבל זה יהיה מאולץ ולא אמיתי.
מי שהתמזל מזלו ומצא אישה שמסכימה להיות דומיננטית במיטה, שיחק אותה אבל זה באמת מיעוט לא מייצג.
הפתרון הוא לא לספר לבת הזוג על הפנטזיה שלך ולמצוא תנוחות שכן מגרות אותך אבל עדיין לא נחשבות לסטייה מינית בעיניי נשים.
לגביי סשנים ומפגשים למטרות מימוש הפנטזיה אין לי בעיה עם זה, חיים פעם אחת וצריך להינות ככל האפשר.
אני יכול לספר שהמקרה שלי קצת מיוחד.
בתחילת ההיכרות, בת הזוג שלי דוקא יזמה תוך שעשוע היאבקויות (ולמעשה ניצחה אותי בצורה ליגיטימית). בהמשך היא מדי פעם הניפה אותי בכל מיני צורות כולל על הידים או על הכתפיים. אני יותר גבוה בחצי ראש ויותר כבד אבל היא הסתדרה אתי יפה. היו גם אירועים של "עצבים מתוחים" ומצאתי את עצמי חסר אונים מולה, אם נגדיר את זה בעדינות.
מצד שני ככל שהזמן חולף, והיא בהחלט יודעת שאני אוהב נשים חזקות, היא מעדיפה להימנע מעימותים פיסיים וגם משחקי פנטזיות.
לכן ההתעניינות שלי כאן היא דיסקרטית לחלוטין ללא שיתוף ואני חייב לומר שפרט להסתרה (וזה דוקא עניין מהותי) אין השפעה על יחסים.
היו לי סשנים בחו"ל ובארץ בתדירות של בערך שנה. לא ממש אינטנסיבי וצפוף. אלה בחו"ל היו בעיקר היאבקות, הרמות והפגנות כח (אלה שפגשתי היו באמת חזקות בצורה מרשימה). הן היו סקסיות ביותר וקצת טיזינג אבל כל הסקס היה רק המגע והקירבה. בארץ הן פחות חזקות (אפילו שמנצחות אותי, כנראה בכל מקרה אבל מעולם לא "נלחמתי על חיי") ומצד שני יש גם "סוף שמח". אני חייב לומר שדוקא בסוף הסשנים האלה יש תחושת דיסוננס, כי בשלב הזה גם אם היא יושבת עליך ולא מאפשרת לך לזוז מדובר בהרפיה בלבד ללא קשר לפטיש עצמו וללא התנגדות אמיתית.
קודם כל תודה רבה על התגובות! עזרתם לי, אני מקווה שאני אצליח לגמור איתה מתישהו, יכול להיות שנכנסתי איתה לאיזשהו ברוך כי מההתחלה אמרתי לה על הפטיש שלי ואז כל פעם שלא גמרתי אז הייתה עבירת באסה ויש לנו סוג של "טראומה" כזאת שדברים לא יעבדו ושנתבאס כשאנחנו באים לשכב או לעשות דברים אחרים.
יכול להיות שהבעיה היא שאני רואה יותר מידי פורנו? לא יודע מה לגביכם אבל כשאני צופה אז אני צופה לפחות כל יום אם לא פעמיים ביום וגם הצורה שבא אני רואה היא לחפש את הסרטון ה"אולטימטיבי" אז אני פותח המון סרטונים במקביל ומחפש את הרגע הכי טוב שיש את הריתוק הכי טוב או את הרגע הכי טוב ובגלל זה התרגלתי כבר למשהו מטורף כדי לגמור.
אגב Mnove221 אתה הולך לסשנים תוך כדי שאתה במערכת יחסים? והצלחת לממש את הפטיש שלך עם בחורה במערכת יחסים?
ומצד שני, אני יכול להגיד שהמסקנה שלי היא שמין משתפר ככל שיש שיח יותר פתוח לגביו. אני לא מנהל חיים כפולים ובנות הזוג שלי ידעו על הפטיש שלי. לא כולן יכלו באמת לממש אותו אבל זה נכח (כמו שהפטישים שלהן נכחו) וזה הפך את היחסים שלנו למשמעותיים יותר מעבר למין. ככל שאנחנו מסוגלים יותר לדבר את המיניות שלנו ולהסביר מה עושה לנו טוב (לא רע האבקות כן\לא, אלא כל דבר שקשור לסקס) אז זה פשוט נהיה יותר כיף (:
אוקיי, אז הנה חוות דעתי.. אתחיל מכך שהפטיש שלי לא פוגע לי בחיי המין וגם לא בחיי הזוגיות. אני מחזיק בפטיש הזה מאז שהתחלתי להכיר את המיניות שלי (ויכול להיות שזה הגיע אפילו לפני כן). עברתי לפחות 4 מערכות יחסים ארוכות בחיי ועוד כמה קצרות. מהניסיון שלי, כשאני לא הייתי גומר היטב עם מישהי, לא היה לזה קשר לפטיש שלי.
אולי זו רק חוות דעת, ואולי אני טועה, אבל לדעתי אם היא לא גורמת לך לגמור, היא כנראה לא יודעת מה היא עושה. אצלי לפחות, אני מתקשה לגמור מבחורה שלא משתמשת בגוף שלה כמו שצריך בסקס, או שלא מצליחה "להרטיב" אותי. זה נשמע לי גם הגיוני במצבך, מאחר ושניכם כנראה ללא ניסיון. אני חושב שכאשר תרגיש מספיק בטוח או מגורה, השפיכה תגיע. אני בטוח שגם לבת-הזוג שלך, כל הסיטואציה ממש לא נעימה ופוגעת בה לא פחות. הייתי מציע לך לא לגמור לפחות יום לפני שאתם נפגשים ותתאמץ להראות לה כמה אתה נהנה איתה ולהגיע לגמירה. זו סתם עצה, בשביל שלפחות היא תרגיש בטוחה בעצמה מדי פעם ושתבין שהבעיה משותפת לשניכם.
לטעמי, עם הניסיון, מגיעות גם הדרכים להתמודד ולטפל בסיטואציה הזו. אתם רק צריכים להבין שאתם לא מנוסים ולהוריד ת'לחץ. מנסיוני (1) תהיה חופשי לחלוטין במהלך הסקס ותעשה דברים שאתה יודע שתהנה מהם (2) תעשה הכל כדי שהיא תגיע לגבהים ותהנה, בד"כ כשהיא נהנית, אתה נהנה, והיא רוצה להחזיר לך את אותה ההרגשה.
בנוגע לשילוב הפטיש וחיי הזוגיות. כן, אני מסתיר זאת מכל בת זוג שהייתה ויש לי. במקרה שלי, אני הולך לסשן אחד בשנה וזה מאוד קל להסתיר זאת. יתר הפטיש בא לידי ביטוי בפורנו שמוסתר היטב. התקשתי בחיי להביא למצב בו פרטנרית מצליחה לממש משהו מהפטיש שלי, מעולם לא נתלקתי במישהי דומיננטית מספיק מלבד בחורה אחת שהייתה בקטע של חניקות וסטירות. לכן הייתי מציע לך לנסות שלא להתמקד בזה יותר מדי ופשוט לפתח את כישוריך המיניים האחרים. מבטיח לך, יש תקווה ויש עולם שלם שאתה לא מכיר של סקס מטורף ומיוזע.