ובהזדמנות הזאת - איך היתה מוניקה? מעניין אם מישהו פגש גם אותה
Like
royhermano9
Sep 07, 2017
אינה מפעילה את הכח המינימלי שצריך כדי להכניע , ראדה ישר מפעילה כח רב ולא מפסיקה עד שאתה כבר ממש לא יכול יותר. אינה הרבה יותר זהירה .
Like
luv4mix
Sep 07, 2017
מה הכוונה בכך שראדה יותר אגרסיבית?
Like
royhermano9
Sep 06, 2017
אין ספק שמבחינת רמת הברוטליות והאגרסיביות ראדה גולד היא ליגה בפני עצמה. אני לא בטוח מי יותר חזקה כששתיהן מפעילות את מלוא הכח. לאינה היו משהו כמו 16 סשנים בשלושה ימים ויכול בהחלט להיות שהיא לא עמדה בזה ,היא בחורה עם עודף משקל די גדול וכנראה שלא היתה מספיק בכושר בשביל כל כך הרבה סשנים.
Like
gangofm
Sep 06, 2017
לי היא מכרה סיפור על כךשבמלון עושים לה בעיות עם האורחים
היא כנראה העמיסה על עצמה יותר מדיי
מה שנקרא עיניים גדולות
Like
yos
Sep 06, 2017
היא אמרה שהיא ביטלה את כל הסשנים המאמצים. היה לה לא נעים אבל היא הייתה מפורקת. ראדה יותר חזקה ממנה על אף שהיא גדולה יותר. ראדה גם הרבה יותר אגרסיבית
Like
gangofm
Sep 06, 2017
הייתי אמור לפגוש אותה היום
שלחה לי הודעה שהיא נאלצת לבטל בגלל שבמלון
עושים לה בעיות בגלל האורחים ומלונות אחרים יקרים לה מדיי
עוד מישהו קיבל ביטול מהסיבה הזאת או שסתם חיפפה אותי?
Like
royhermano9
Sep 05, 2017
הייתי שעה וחצי אצל אינה בלאק ונהניתי מאוד. אינה אכן שמנה (מה שלא רע מבחינתי), חזקה מאוד וכמובן בעלת טכניקה מצויינת. אין בה כל כך את הצד הברוטלי ולא הרגשתי מפורק אחרי הסשן אבל היא בהחלט יודעת את המלאכה. כמובן שלא היה לי שום סיכוי מולה והיא שלטה בי בלי להפעיל יותר מדי כח. היא די חוששת להפעיל את הכח שלה במלואו כדי לא לגרום לפציעות. הסשן עבר בכיף, היא נחמדה צחקנית ובינתיים כיף לה פה.
הייתי שמח אם יותר אנשים היו משתפים בחוויות סהכ בשביל זה אנחנו פה
Like
luv4mix
Sep 05, 2017
כותרת מתאימה יותר תהיה
מישהו היה אצל אינה בלאק?
למרות שמישהו כן היה אצל אינה בלאק, אז כותרת מדויקת תהיה
ובהזדמנות הזאת - איך היתה מוניקה? מעניין אם מישהו פגש גם אותה
אינה מפעילה את הכח המינימלי שצריך כדי להכניע , ראדה ישר מפעילה כח רב ולא מפסיקה עד שאתה כבר ממש לא יכול יותר. אינה הרבה יותר זהירה .
מה הכוונה בכך שראדה יותר אגרסיבית?
אין ספק שמבחינת רמת הברוטליות והאגרסיביות ראדה גולד היא ליגה בפני עצמה. אני לא בטוח מי יותר חזקה כששתיהן מפעילות את מלוא הכח. לאינה היו משהו כמו 16 סשנים בשלושה ימים ויכול בהחלט להיות שהיא לא עמדה בזה ,היא בחורה עם עודף משקל די גדול וכנראה שלא היתה מספיק בכושר בשביל כל כך הרבה סשנים.
לי היא מכרה סיפור על כךשבמלון עושים לה בעיות עם האורחים
היא כנראה העמיסה על עצמה יותר מדיי
מה שנקרא עיניים גדולות
היא אמרה שהיא ביטלה את כל הסשנים המאמצים. היה לה לא נעים אבל היא הייתה מפורקת. ראדה יותר חזקה ממנה על אף שהיא גדולה יותר. ראדה גם הרבה יותר אגרסיבית
הייתי אמור לפגוש אותה היום
שלחה לי הודעה שהיא נאלצת לבטל בגלל שבמלון
עושים לה בעיות בגלל האורחים ומלונות אחרים יקרים לה מדיי
עוד מישהו קיבל ביטול מהסיבה הזאת או שסתם חיפפה אותי?
הייתי שעה וחצי אצל אינה בלאק ונהניתי מאוד. אינה אכן שמנה (מה שלא רע מבחינתי), חזקה מאוד וכמובן בעלת טכניקה מצויינת. אין בה כל כך את הצד הברוטלי ולא הרגשתי מפורק אחרי הסשן אבל היא בהחלט יודעת את המלאכה. כמובן שלא היה לי שום סיכוי מולה והיא שלטה בי בלי להפעיל יותר מדי כח. היא די חוששת להפעיל את הכח שלה במלואו כדי לא לגרום לפציעות. הסשן עבר בכיף, היא נחמדה צחקנית ובינתיים כיף לה פה.
הייתי שמח אם יותר אנשים היו משתפים בחוויות סהכ בשביל זה אנחנו פה
כותרת מתאימה יותר תהיה
מישהו היה אצל אינה בלאק?
למרות שמישהו כן היה אצל אינה בלאק, אז כותרת מדויקת תהיה
מישהו רוצה לשתף איך היה אצל אינה בלאק?
קשה מאוד להבין מהכותרת הזו משהו