תכלס השאלה בכותרת - אישתי ואני מתאבקים לנו לא מעט. עלה רעיון אולי לפגוש זוג ולחשוב על משהו שאפשר לעשות ביחד. יש מישהו שבקטע? או סתם זוג שרוצה לשתף על החוויה שלו?
17 comments
Like
17 Comments
mish mash
Feb 17, 2022
הבנתי... סחטיין על האומץ (כל התגובות שלי נמחקו משוםמה, או שאולי רק לי זה מראה ככה).אגב, יש דרך לשלוח הודעה פרטית בפורום? הייתי שמח לשאול/להתייעץ איתך כמה שאלות בנושא (שילוב של הפטיש עם חיי הזוגיות) כי מהתגובות שלך בפורום רואים שאתה מנוסה בזה, ואני לא מרגיש הכי בנוח לשאול בפומבי באינטרנט (רק אם זה בסדר מבחינתך כמובן...)
Like
maloclarax
Feb 20, 2022
Replying to
התכוונת אלי?מקווה שיש לי מה לתרום.
אם כן, אז השם שלי כאן בג'ימייל.
Like
mish mash
Feb 20, 2022
Replying to
היי, קודם כל תודה רבה. הכוונה שהמייל שלך הוא maloclarax@gmail.com? אם כן, שלחתי הודעה
Like
Tom Cohen
Sep 15, 2021
מישהו יכול לסדר לי מישהי שתכניע אותי?
Like
Thepizzagu
Sep 04, 2021
האמת גם אני בעניין לגבי זה אשמח להצטרף אבל אני לבד
Like
maloclarax
Aug 13, 2021
אתם ברי מזל. פעם גם אני הייתי.
כשהכרתי את החברה שלי לפני הרבה שנים, לא ידעתי שזה יקרה. יום אחד לפני שיצאתי לשחק כדורגל היא תפסה אותי, חיבקה והתחילה להוריד לי את הבגדים אחד אחד וזרקה לתוך החדר. התנגדתי אבל לא ממש ניסיתי למנוע. אבל אז כשנכנסתי לחדר לקחת את הבגדים, קפצה עלי, הפילה אותי. ניסיתי לקום אבל היא ריתקה אותי בלי שהצלחתי לזוז. קמה ואמרה "אתה תלך לשחק כדורגל רק אם אני אסכים". שחררה אותי ללכת לשחק.
אחרי זה היינו נאבקים פה ושם. לא ידעה שיש לי פטיש, סתם רצתה להשתעשע. בדרך כלל ניצחה, כמעט תמיד 2-0 כי אחרי זה איבדה עניין. אני 1.80 והיא 1.64 ושקלה מקסימום 65 קילו.
באיזה שלה סירבה להמשיך, אבל מדי פעם היתה "מראה לי מי הבוס" לרגע ומשאירה אותי על השטיח.
היום היא יודעת אבל לא מסכימה בשום אופן. אם הייתי מציע לה להיאבק בזוג, היתה מפרקת אותי לחתיכות.
Like
hori
Aug 14, 2021
Replying to
אוף, זה נשמע מבאס מאוד ): מה קרה, ההבנה שבשבילך זה עניין מיני גרמה לה להירתע?
כשהבינה שזה לא רק משחק, לא הסכימה לקבע את מעמדה כחזקה בין שנינו. לפני כמה חודשים היא סיפרה לחברה איך הכרנו לפני הרבה שנים ואמרה לה שאני הפסדתי לה. אמרתי לה "לא, זאת את ניצחת אותי". היא התבאסה וטוענת שהפסדתי בכוונה ושממילא התחזקתי בינתיים. אותו דבר עם הרמות. היתה מרימה אותי בכל הצורות. פעם שכחה משהו אצל חברה והזעיקה אותי דחוף מהעבודה. הגעתי הביתה וכדי לפצות אותי הזמינה אותי לשבת על הברכים שלה על הספה בסלון, ואז קמה מהספה ורצה איתי בידים לחדר השינה מול המראה. יש עוד הרבה, אבל אני אשמור לעצמי. בכל אופן משלב מסוים זה הפסיק והיא לא אוהבת שאני מזכיר לה.
אני מניח שזה קשור גם לאיזה סוג בנאדם אתה. אני לא כ"כ טיפוס של סודות ולא רואה איך הייתי מצליח לשמור חלק כ"כ משמעותי ממי שאני בסוד מהאדם הכי קרוב אליי. אבל גם לי לקח זמן (שנה וחצי לדעתי) עד שאמרתי לה ישירות על כל העסק.
Like
zivshlomo2211
Aug 11, 2021
היי אני בן 20 אשמח להיאבקות ביחד איתכם אני ובת זוגתי מתאבקים המון ביחד וחשבנו גם על הרעיון הזה
חחחחח לא חשבנו שיש להיות עוד זוגות כאלה
אם אתם בעיניין שלחו פה הודעה ואראה בהקדם😊😊
Like
hori
Aug 11, 2021
Replying to
היי! אני מנסה להבין איך לשלוח פה הודעה פרטית ולא כ"כ מצליח
הבנתי... סחטיין על האומץ (כל התגובות שלי נמחקו משוםמה, או שאולי רק לי זה מראה ככה). אגב, יש דרך לשלוח הודעה פרטית בפורום? הייתי שמח לשאול/להתייעץ איתך כמה שאלות בנושא (שילוב של הפטיש עם חיי הזוגיות) כי מהתגובות שלך בפורום רואים שאתה מנוסה בזה, ואני לא מרגיש הכי בנוח לשאול בפומבי באינטרנט (רק אם זה בסדר מבחינתך כמובן...)
מישהו יכול לסדר לי מישהי שתכניע אותי?
האמת גם אני בעניין לגבי זה אשמח להצטרף אבל אני לבד
אתם ברי מזל. פעם גם אני הייתי.
כשהכרתי את החברה שלי לפני הרבה שנים, לא ידעתי שזה יקרה. יום אחד לפני שיצאתי לשחק כדורגל היא תפסה אותי, חיבקה והתחילה להוריד לי את הבגדים אחד אחד וזרקה לתוך החדר. התנגדתי אבל לא ממש ניסיתי למנוע. אבל אז כשנכנסתי לחדר לקחת את הבגדים, קפצה עלי, הפילה אותי. ניסיתי לקום אבל היא ריתקה אותי בלי שהצלחתי לזוז. קמה ואמרה "אתה תלך לשחק כדורגל רק אם אני אסכים". שחררה אותי ללכת לשחק.
אחרי זה היינו נאבקים פה ושם. לא ידעה שיש לי פטיש, סתם רצתה להשתעשע. בדרך כלל ניצחה, כמעט תמיד 2-0 כי אחרי זה איבדה עניין. אני 1.80 והיא 1.64 ושקלה מקסימום 65 קילו.
באיזה שלה סירבה להמשיך, אבל מדי פעם היתה "מראה לי מי הבוס" לרגע ומשאירה אותי על השטיח.
היום היא יודעת אבל לא מסכימה בשום אופן. אם הייתי מציע לה להיאבק בזוג, היתה מפרקת אותי לחתיכות.
פשש איזה כיף לכם שאתם מתאבקים עם הבת זוג.
יש לי חברה אבל אין לה מושג על הפטיש שלי.
היי אני בן 20 אשמח להיאבקות ביחד איתכם אני ובת זוגתי מתאבקים המון ביחד וחשבנו גם על הרעיון הזה
אשמח לפגוש להיאבקות את בת זוגתך אם היא/אתם בקטע