היי (:
תכלס השאלה בכותרת - אישתי ואני מתאבקים לנו לא מעט. עלה רעיון אולי לפגוש זוג ולחשוב על משהו שאפשר לעשות ביחד. יש מישהו שבקטע? או סתם זוג שרוצה לשתף על החוויה שלו?
חברת Wix (המתפעלת את האתר) מפסיקה לתמוך בפורומים. זמנית הפורום אינו פעיל עד למעבר לפלטפורמה אחרת. אנו בוחנים את האפשרות לעבור לקבוצת טלגרם. ניתן ליצור עם האדמין קשר בדוא״ל במידה ויש הצעות: luv4mix@gmail.com
הבנתי... סחטיין על האומץ (כל התגובות שלי נמחקו משוםמה, או שאולי רק לי זה מראה ככה). אגב, יש דרך לשלוח הודעה פרטית בפורום? הייתי שמח לשאול/להתייעץ איתך כמה שאלות בנושא (שילוב של הפטיש עם חיי הזוגיות) כי מהתגובות שלך בפורום רואים שאתה מנוסה בזה, ואני לא מרגיש הכי בנוח לשאול בפומבי באינטרנט (רק אם זה בסדר מבחינתך כמובן...)
מישהו יכול לסדר לי מישהי שתכניע אותי?
האמת גם אני בעניין לגבי זה אשמח להצטרף אבל אני לבד
אתם ברי מזל. פעם גם אני הייתי.
כשהכרתי את החברה שלי לפני הרבה שנים, לא ידעתי שזה יקרה. יום אחד לפני שיצאתי לשחק כדורגל היא תפסה אותי, חיבקה והתחילה להוריד לי את הבגדים אחד אחד וזרקה לתוך החדר. התנגדתי אבל לא ממש ניסיתי למנוע. אבל אז כשנכנסתי לחדר לקחת את הבגדים, קפצה עלי, הפילה אותי. ניסיתי לקום אבל היא ריתקה אותי בלי שהצלחתי לזוז. קמה ואמרה "אתה תלך לשחק כדורגל רק אם אני אסכים". שחררה אותי ללכת לשחק.
אחרי זה היינו נאבקים פה ושם. לא ידעה שיש לי פטיש, סתם רצתה להשתעשע. בדרך כלל ניצחה, כמעט תמיד 2-0 כי אחרי זה איבדה עניין. אני 1.80 והיא 1.64 ושקלה מקסימום 65 קילו.
באיזה שלה סירבה להמשיך, אבל מדי פעם היתה "מראה לי מי הבוס" לרגע ומשאירה אותי על השטיח.
היום היא יודעת אבל לא מסכימה בשום אופן. אם הייתי מציע לה להיאבק בזוג, היתה מפרקת אותי לחתיכות.
פשש איזה כיף לכם שאתם מתאבקים עם הבת זוג.
יש לי חברה אבל אין לה מושג על הפטיש שלי.
היי אני בן 20 אשמח להיאבקות ביחד איתכם אני ובת זוגתי מתאבקים המון ביחד וחשבנו גם על הרעיון הזה
חחחחח לא חשבנו שיש להיות עוד זוגות כאלה
אם אתם בעיניין שלחו פה הודעה ואראה בהקדם😊😊
היי אני בן 20 אשמח להיאבקות ביחד איתכם אני ובת זוגתי מתאבקים המון ביחד וחשבנו גם על הרעיון הזה
חחחחח לא חשבנו שיש להיות עוד זוגות כאלה
אם אתם בעיניין שלחו פה הודעה ואראה בהקדם😊😊
אשמח לפגוש להיאבקות את בת זוגתך אם היא/אתם בקטע