אתמול הייתי בפעם הראשונה אצל האלילה קריסטל ורציתי לשתף אתכם בחוויות
קודם כל אפתח ואומר שהייתי אצל כל המתאבקות הישראליות שפעילות היום
ענבר היתה מעולה וניצחה אותי למרות שבאמת ניסיתי בכל הכוחות לנצח אותה
את סברינה אני מכיר כבר משהו כמו עשר שנים ולמרות שהיא כבר לא צעירה הסשן איתה זורם ויש לה מספיק כוח וטכניקה לעשות איתי האבקות חצי תחרותית
אצל קריסטין הייתי פעמיים, היא גבוהה ויפה אבל יקרה מאוד
צלצלתי לאלילה קריסטל ובקשתי פרטים
בטלפון היא אמרה לי שהיא עושה רק האבקות פנטזיה, כלומר חד צדדית שהיא תופסת אותי ומרתקת אותי, עלות הסשן 500 שקל לשעה
חשבתי שהיא תתפוס אותי קצת במספריים, קצת תשב עליי וזהו אבל אמרתי בוא ננסה
הגעתי אליה ופתחה לי בחורה עם גוף ספורטיבי וחטוב
סיפרה לי שיש לה עכשיו מקום חדש משלה שרק היא עובדת בו
התחלנו בסשן והיא הפתיעה אותי כשתפסה אותי עם גיליוטינה חזקה על הצוואר שלא הצלחתי להשתחרר ממנה
אחר כך אמרה לי לשכב, נשכבה עליי לרוחב תוך שהיא תופסת לי את היד בין הרגליים ואת היד השנייה מרתקת עם הידיים שלה כשהגוף שלה לוחץ על הצוואר שלי, התפתלתי אך לא הצלחתי להשתחרר
משם התיישבה עליי תוך שהיא מרתקת לי יד אחת וגם מזה לא התלחתי לצאת
היא המשיכה עם בריח על היד כשהיד שלי לכודה בין הרגליים שלה ויכלה בקלות לשבור לי את היד אם היתה רוצה
אחר כך עברה ללפיתה על הצוואר תוך שהיא לוכדת לי את היד בין הרגליים ושוב לא היה לי סיכוי להשתחרר
בהמשך ישבה לי על הראש כשהיא מחזיקה יד אחת שלי בבריח כדי שלא אוכל לצאת
הסיומת היתה משפילה במיוחד כשהיא יושבת לי על הפנים, כשיד אחת שלי מתוחה כלפי מעלה בין הרגליים שלה והיד השנייה פנויה כדי לבצע סיומת מהנה
לסיכום היה לי סשן מדהים איתה ואני ממליץ עליה מאוד לכל מי שמחפש האבקות אירוטית
את הסיומת עשיתי לבד, לא שאלתי אם היא מוכנה לעשות לי כי אני מטפל בזה בעצמי
ועוד משהו, לדעתי אין לה עוד 40, הגיל שלה 37-8 לדעתי
xenia, רק שאני אבין עד הסוף:
את הסיומת המהנה אתה עשית עם ידך הפנוייה, או היא?
היא מוכנה, באופן כללי, לעשות את זה בעצמה?
הייתי אצלה לפני יומיים, היא חטובה ושרירית ויש לה ריתוקים חזקים מאוד אבל זה חד צדדי וזה קצת מבאס חוץ מזה היא בסביבות גיל ה42-3 לדעתי.. סשן איתה עולה 500 לשעה ו 300 חצי שעה והיא ממוצא רוסי למעוניינים
Goddess Cristal
היה לה פרסום בדומדומינה עד לא מזמן אבל היא עזבה את הסטודיו שעבדה בו ופתחה מקום חדש
איפה אני יכול למצוא אתר עם תמונות של קריסטל?
אחי היא נראית טוב, יש לה גוף פגז והפנים שלה טיפה מזכירות לי את הפנים של XANA, חבל שהיא לא מתאבקת כמוה, ואתה צודק הסשן איתה הוא שליטה ולא חצי תחרותי
אני אנסה לשכנע אותה להתאבק חצי תחרותי כי לדעתי היא יכולה
xenia והיא נראית טוב? כי אין תמונות פנים שלה וזה לא חצי תחרותי נכון רק שליטה שלה? ואם יש עוד חוות דעת אליה תודה