האבקות אירוטית חד צדדית בלבד
טלפון 054-5354333, מקבלת בסטודיו בשעות הערב
ברשותה סטודיו דיסקרטי ומאובזר למי שחובב עוד אספקטים של שליטה נשית, סאדו

חברת Wix (המתפעלת את האתר) מפסיקה לתמוך בפורומים. זמנית הפורום אינו פעיל עד למעבר לפלטפורמה אחרת. אנו בוחנים את האפשרות לעבור לקבוצת טלגרם. ניתן ליצור עם האדמין קשר בדוא״ל במידה ויש הצעות: luv4mix@gmail.com
במרץ אני מקווה ללכת לויקטוריה ולאייסה הם נראות ממש טוב.. אנה ואמה אין סיכוי.. לא הסגנון שלי
יאללה שתגיע כברר
היא תשלח לך את הכתובת למייל, רצוי לבוא עם יורו, 200 לשעה
מתאבק והיא שולחת לי את הכתובת למייל? ואני חייב להגיע אליה עם יורו או שאפשר גם בכסף ישראלי ? פעם אחרונה היא לקחה 200 יורו נכון? זהו הפסקתי לחפור.. אבל תענה כי זו פעם ראשונה שלי עם מתאבקת מחול.. תודה אח
אני ממליץ בחום על ויקטוריה, גם יפה גם חזקה ומתאבקת מעולה
בפעם הראשונה שנפגשנו ניצחה אותי בלי בעיה אבל זה היה לפני שהתחלתי ללמוד ג׳יו ג׳יטסו
כיום אני מתאבק איתה לא בעצימות מלאה אבל זה אחרי שלוש שנים שהתאמנתי פעמיים שלוש בשבוע עם מאמן שלקח אליפויות אירופה
אני נפגש איתה בכל ביקור שלה ולא מתאכזב
לדעתי בשקלול של יופי כוח טכניקה ומחיר ויקטוריה וטיה הן בטופ של המתאבקות מחו״ל שבאו לישראל
אז אתה לא מגלה לי מי ניצח ביניכם.. חח
מתאבק 99? יש מצב אתה עונה לי זה יעזור לי
מתאבק 99 אתה היית אצל ויקטוריה בעבר? אם כן ניצחת אותה?בקלות?בקושי אני מתכוון ללכת אליה שהיא מגיעה אתה גם מתכוון ? ומה לגבי אמה סוויץ אתה מתכוון ללכת אליה? לי היא נראית כמו גבר אז אני לא ילך אבל ויקטוריה חייב..
אה תודה מתאבק היא בחופש שבועיים..
היא לוקחת 500 לשעה 300 לחצי שעה
בדרך כלל זמינה רק בשעות הערב
היא אף פעם לא עונה
מתאבק 99 כמה היא לוקחת ? והאם היא יפה?
היא יחסית חזקה אבל לא הצלחתי לשכנע אותה לעשות ממש האבקות
מה שהיא כן עושה זה ריתוקים, חניקות, ולימדתי אותה כמה אחיזות
מתאימה למי שלא מחפש האבקות אקטיבית אלא רק להישלט
היא נראית חזקה
מישהו היה אצלה?
האבקות חד צדדית היא כאשר הגבר נותן לאישה לתפוס אותו ולרתק אותו בלי התנגדות או התנגדות סמלית...
לדוגמא הסרטון הבא
מה זה חד צדדית
היא חזקה?