במרץ אני מקווה ללכת לויקטוריה ולאייסה הם נראות ממש טוב.. אנה ואמה אין סיכוי.. לא הסגנון שלי
Like
malaga12340
Feb 04, 2017
יאללה שתגיע כברר
Like
wrestler99
Feb 04, 2017
היא תשלח לך את הכתובת למייל, רצוי לבוא עם יורו, 200 לשעה
Like
malaga12340
Feb 04, 2017
מתאבק והיא שולחת לי את הכתובת למייל? ואני חייב להגיע אליה עם יורו או שאפשר גם בכסף ישראלי ? פעם אחרונה היא לקחה 200 יורו נכון? זהו הפסקתי לחפור.. אבל תענה כי זו פעם ראשונה שלי עם מתאבקת מחול.. תודה אח
Like
wrestler99
Feb 04, 2017
אני ממליץ בחום על ויקטוריה, גם יפה גם חזקה ומתאבקת מעולה
בפעם הראשונה שנפגשנו ניצחה אותי בלי בעיה אבל זה היה לפני שהתחלתי ללמוד ג׳יו ג׳יטסו
כיום אני מתאבק איתה לא בעצימות מלאה אבל זה אחרי שלוש שנים שהתאמנתי פעמיים שלוש בשבוע עם מאמן שלקח אליפויות אירופה
אני נפגש איתה בכל ביקור שלה ולא מתאכזב
לדעתי בשקלול של יופי כוח טכניקה ומחיר ויקטוריה וטיה הן בטופ של המתאבקות מחו״ל שבאו לישראל
Like
malaga12340
Feb 04, 2017
אז אתה לא מגלה לי מי ניצח ביניכם.. חח
Like
malaga12340
Feb 04, 2017
מתאבק 99? יש מצב אתה עונה לי זה יעזור לי
Like
malaga12340
Feb 03, 2017
מתאבק 99 אתה היית אצל ויקטוריה בעבר? אם כן ניצחת אותה?בקלות?בקושי אני מתכוון ללכת אליה שהיא מגיעה אתה גם מתכוון ? ומה לגבי אמה סוויץ אתה מתכוון ללכת אליה? לי היא נראית כמו גבר אז אני לא ילך אבל ויקטוריה חייב..
Like
malaga12340
Feb 03, 2017
אה תודה מתאבק היא בחופש שבועיים..
Like
wrestler99
Feb 03, 2017
היא לוקחת 500 לשעה 300 לחצי שעה
בדרך כלל זמינה רק בשעות הערב
Like
malaga12340
Feb 02, 2017
היא אף פעם לא עונה
Like
malaga12340
Feb 02, 2017
מתאבק 99 כמה היא לוקחת ? והאם היא יפה?
Like
wrestler99
Jan 29, 2017
היא יחסית חזקה אבל לא הצלחתי לשכנע אותה לעשות ממש האבקות
מה שהיא כן עושה זה ריתוקים, חניקות, ולימדתי אותה כמה אחיזות
מתאימה למי שלא מחפש האבקות אקטיבית אלא רק להישלט
Like
מתאבק
Jan 28, 2017
היא נראית חזקה
Like
wrestler99
Jan 23, 2017
מישהו היה אצלה?
Like
wrestler99
Dec 28, 2016
האבקות חד צדדית היא כאשר הגבר נותן לאישה לתפוס אותו ולרתק אותו בלי התנגדות או התנגדות סמלית...
במרץ אני מקווה ללכת לויקטוריה ולאייסה הם נראות ממש טוב.. אנה ואמה אין סיכוי.. לא הסגנון שלי
יאללה שתגיע כברר
היא תשלח לך את הכתובת למייל, רצוי לבוא עם יורו, 200 לשעה
מתאבק והיא שולחת לי את הכתובת למייל? ואני חייב להגיע אליה עם יורו או שאפשר גם בכסף ישראלי ? פעם אחרונה היא לקחה 200 יורו נכון? זהו הפסקתי לחפור.. אבל תענה כי זו פעם ראשונה שלי עם מתאבקת מחול.. תודה אח
אני ממליץ בחום על ויקטוריה, גם יפה גם חזקה ומתאבקת מעולה
בפעם הראשונה שנפגשנו ניצחה אותי בלי בעיה אבל זה היה לפני שהתחלתי ללמוד ג׳יו ג׳יטסו
כיום אני מתאבק איתה לא בעצימות מלאה אבל זה אחרי שלוש שנים שהתאמנתי פעמיים שלוש בשבוע עם מאמן שלקח אליפויות אירופה
אני נפגש איתה בכל ביקור שלה ולא מתאכזב
לדעתי בשקלול של יופי כוח טכניקה ומחיר ויקטוריה וטיה הן בטופ של המתאבקות מחו״ל שבאו לישראל
אז אתה לא מגלה לי מי ניצח ביניכם.. חח
מתאבק 99? יש מצב אתה עונה לי זה יעזור לי
מתאבק 99 אתה היית אצל ויקטוריה בעבר? אם כן ניצחת אותה?בקלות?בקושי אני מתכוון ללכת אליה שהיא מגיעה אתה גם מתכוון ? ומה לגבי אמה סוויץ אתה מתכוון ללכת אליה? לי היא נראית כמו גבר אז אני לא ילך אבל ויקטוריה חייב..
אה תודה מתאבק היא בחופש שבועיים..
היא לוקחת 500 לשעה 300 לחצי שעה
בדרך כלל זמינה רק בשעות הערב
היא אף פעם לא עונה
מתאבק 99 כמה היא לוקחת ? והאם היא יפה?
היא יחסית חזקה אבל לא הצלחתי לשכנע אותה לעשות ממש האבקות
מה שהיא כן עושה זה ריתוקים, חניקות, ולימדתי אותה כמה אחיזות
מתאימה למי שלא מחפש האבקות אקטיבית אלא רק להישלט
היא נראית חזקה
מישהו היה אצלה?
האבקות חד צדדית היא כאשר הגבר נותן לאישה לתפוס אותו ולרתק אותו בלי התנגדות או התנגדות סמלית...
לדוגמא הסרטון הבא
מה זה חד צדדית
היא חזקה?