בעבר היה אתר שהיה מונופול בתחום שקראו לו רנגייד רסלינג, שצולם בישראל ודיברו בעברית!
היום יש את mixed wrestling planet שגם מצולם בישראל עם ישראליות.
מה קורה איתן? עם הבנות שמופיעות שם??
6 comments
Like
6 Comments
hori
May 02, 2017
אני מסכים איתך שזה צעד מוזר, אבל כנראה שעובד לו כי זה ככה כבר די הרבה זמן. לגבי סשנים - זאת לא החלטה קלה ללכת בכיוון הזה. יש הבדל בין להיאבק עם אדם שאתה מכיר בתנאים שלך לסרטון לבין להתחיל לעשות את זה עם זרים. אני מבין את החשש.
Like
tipeshet1995
May 01, 2017
אפשר לראות הכל דרך clip 4 sale....
חוץ מזה, עדיין אני לא מבין למה הן לא עושות שום דבר חוץ מהסרטונים
Like
hori
May 01, 2017
נסה להכנס לאתר בצורה רגילה (לא דרך פרוקסי) ותקבל הודעת שגיאה. נסה דרך פרוקסי ותצליח להכנס. שלחתי בזמנו מייל אליהם והבחור ענה לי שהוא חסם את הגישה לIP ישראלי. אמנם לא הסביר למה אבל לא מסובך לנחש - מדינה קטנה (ואנחנו בוודאי לא רוב הלקוחות שלו) וקשה לשכנע בנות להצטלם מתאבקות כשיש סיכוי כ"כ גבוה שיזהו אותן. מן הסתם שזה קצת מגוחך כי תמיד אפשר לעקוף את החסימות האלה אבל זה (לדעתי) השיקול.
Like
Thepizzagu
Apr 29, 2017
מאיזה גיל מותר ללכת לסשנים של האבקות
Like
malaga12340
Apr 28, 2017
לא הבנתי מה זה אומר שהוא חסום לכניסה מ ip ישראלי.. מה לדעתך הסיבה לזה?
Like
hori
Apr 28, 2017
הוא חסום לכניסה מIP ישראלי. חושב שזה עונה לך לבד על השאלה.
אני מסכים איתך שזה צעד מוזר, אבל כנראה שעובד לו כי זה ככה כבר די הרבה זמן. לגבי סשנים - זאת לא החלטה קלה ללכת בכיוון הזה. יש הבדל בין להיאבק עם אדם שאתה מכיר בתנאים שלך לסרטון לבין להתחיל לעשות את זה עם זרים. אני מבין את החשש.
אפשר לראות הכל דרך clip 4 sale....
חוץ מזה, עדיין אני לא מבין למה הן לא עושות שום דבר חוץ מהסרטונים
נסה להכנס לאתר בצורה רגילה (לא דרך פרוקסי) ותקבל הודעת שגיאה. נסה דרך פרוקסי ותצליח להכנס. שלחתי בזמנו מייל אליהם והבחור ענה לי שהוא חסם את הגישה לIP ישראלי. אמנם לא הסביר למה אבל לא מסובך לנחש - מדינה קטנה (ואנחנו בוודאי לא רוב הלקוחות שלו) וקשה לשכנע בנות להצטלם מתאבקות כשיש סיכוי כ"כ גבוה שיזהו אותן. מן הסתם שזה קצת מגוחך כי תמיד אפשר לעקוף את החסימות האלה אבל זה (לדעתי) השיקול.
מאיזה גיל מותר ללכת לסשנים של האבקות
לא הבנתי מה זה אומר שהוא חסום לכניסה מ ip ישראלי.. מה לדעתך הסיבה לזה?
הוא חסום לכניסה מIP ישראלי. חושב שזה עונה לך לבד על השאלה.