נראה מעניין - הזדמנות "לטעום" מכמה וכמה מתאבקות באותו ערב -
למרות שנראה ארוע די פומבי (קהל מסביב)
הייתי בארועים דומים לפני הרבה שנים בניו יורק - הערבים שאירגנה Michelle Falsetta - הייתה חוויה טובה
2 comments
Like
2 Comments
yonzi100
Apr 08, 2022
האמת אני גם נוסע ללונדון יש מצב לדעת מי זאת?!
Like
maloclarax
Mar 02, 2022
הדבר הטוב האמיתי הוא שזה בלונדון. יש שם שני "מועדונים" ולא מעט מתאבקות משותפות בשניהם.
מנסיון עם כמה מתאבקות בלונדון - הן ענייניות, נחמדות, אינטליגנטיות, מקצועניות, חזקות, מיומנות, והסשנים איתן מושלמים. המבחר שם נהדר, רובן יפות מאד, סקסיות. העסק הגון ביותר וכשאתה מבקש לקבוע עם מישהי ואומר מה אתה רוצה, יש מצב שימליצו לך על אחת אחרת שתתאים לך יותר. כל מה שכתוב עליהן באתרים - אמיתי, בלי עבודה בעיניים, תמונות נכונות ועדכניות. מה שמבטיחות באתר ובעל פה - מקיימות. בדרך כלל הן מקבלות אותך במקום ייעודי מסודר עם כל התנאים. תענוג להגיע, והיא מלווה אותך מתחנת הרכבת.
בפעם הראשונה שהגעתי, באה לקחת אותי בחורה בלונדינית חמודה, חייכנית. נראתה לי נמוכה. אבל מהרגע שהסשן התחיל, ראיתי אותה רק אם היית מצליח להסתכל מלמטה כלפי מעלה ואם בכלל יכולתי להרים את הראש.
קרעה אותי ובשלב מסויים הציעה לי שתשתמש רק ביד אחת. זה לא עזר לי הרבה. אחר כך הציעה שתתאבק בלי להשתמש בשתי הידיים. חשבתי שאני חכם, אבל הספיקה לה תנועה אחת שגויה שלי, ומצאתי את עצמי בין הרגליים שלה. אני 1.80 והיא משהו כמו 1.62. כשהיא בביקיני, רואים כמה היא שרירית אבל מאד מאד נשית. אתלטית וגמישה אבל לא בודי בילדרית. מי שרוצה יכול להזמין למלון - אם כבר מכירים אותו מפעמים קודמות. אני ויתרתי כי החדרים הקטנים במלונות בלונדון לא באמת מתאימים לסשן ראוי. .בעניין ה"אירוע" - באופן אישי אני מקפיד על פרטיות ולא יכול להמליץ על השתתפות באירוע שגם מצולם. אבל מי שרוצה סשן פרטי עם כמה בחורות, זה עולה כסף אבל אפשרי.
האמת אני גם נוסע ללונדון יש מצב לדעת מי זאת?!
הדבר הטוב האמיתי הוא שזה בלונדון. יש שם שני "מועדונים" ולא מעט מתאבקות משותפות בשניהם.
מנסיון עם כמה מתאבקות בלונדון - הן ענייניות, נחמדות, אינטליגנטיות, מקצועניות, חזקות, מיומנות, והסשנים איתן מושלמים. המבחר שם נהדר, רובן יפות מאד, סקסיות. העסק הגון ביותר וכשאתה מבקש לקבוע עם מישהי ואומר מה אתה רוצה, יש מצב שימליצו לך על אחת אחרת שתתאים לך יותר. כל מה שכתוב עליהן באתרים - אמיתי, בלי עבודה בעיניים, תמונות נכונות ועדכניות. מה שמבטיחות באתר ובעל פה - מקיימות. בדרך כלל הן מקבלות אותך במקום ייעודי מסודר עם כל התנאים. תענוג להגיע, והיא מלווה אותך מתחנת הרכבת.
בפעם הראשונה שהגעתי, באה לקחת אותי בחורה בלונדינית חמודה, חייכנית. נראתה לי נמוכה. אבל מהרגע שהסשן התחיל, ראיתי אותה רק אם היית מצליח להסתכל מלמטה כלפי מעלה ואם בכלל יכולתי להרים את הראש.
קרעה אותי ובשלב מסויים הציעה לי שתשתמש רק ביד אחת. זה לא עזר לי הרבה. אחר כך הציעה שתתאבק בלי להשתמש בשתי הידיים. חשבתי שאני חכם, אבל הספיקה לה תנועה אחת שגויה שלי, ומצאתי את עצמי בין הרגליים שלה. אני 1.80 והיא משהו כמו 1.62. כשהיא בביקיני, רואים כמה היא שרירית אבל מאד מאד נשית. אתלטית וגמישה אבל לא בודי בילדרית. מי שרוצה יכול להזמין למלון - אם כבר מכירים אותו מפעמים קודמות. אני ויתרתי כי החדרים הקטנים במלונות בלונדון לא באמת מתאימים לסשן ראוי. . בעניין ה"אירוע" - באופן אישי אני מקפיד על פרטיות ולא יכול להמליץ על השתתפות באירוע שגם מצולם. אבל מי שרוצה סשן פרטי עם כמה בחורות, זה עולה כסף אבל אפשרי.